Ζούρος: «Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος σε σχέση με πέρυσι»

458

Πραγματοποιήθηκε η «πρώτη» του Περιστερίου στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ηλίας Ζούρος είδε τους παίκτες του το πρωί να περνούν από τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και το απόγευμα να τίθενται στη διάθεση του ίδιου και των συνεργατών του.

Το πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε κανονικά και ο Στίβεν Γκρέι, ο οποίος αφίχθη νωρίς το πρωί από τις ΗΠΑ.

 Ο προπονητής των «κυανοκιτρίνων», Ηλίας Ζούρος, αναφερόμενος στην έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, δήλωσε: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ σε όλους τους παίκτες μας να έχουν υγεία, καθώς είμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν. Ο στόχος της ομάδας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι. Ειδικά φέτος όπου ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος σε σχέση με πέρσι, καθώς θα κληθούμε να παίξουμε δυο παιχνίδια την εβδομάδα στο πρωτάθλημα και το Basketball Champions League. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι απαιτητικό και στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που υπάρχουν». Παράλληλα, ο Ηλίας Ζούρος αναφέρθηκε και στους φιλάθλους λέγοντας πως «θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας σ’ αυτή την προσπάθεια, η παρουσία του θα μας δώσει την δύναμη και την ώθηση για να τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του ο general manager του Περιστερίου, Γιώργος Πανταζόπουλος, δήλωσε: «Ξεκινάμε μια χρονιά με πολλές φιλοδοξίες. Έχουμε κάνει τις κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας που ήθελε ο κόουτς Ζούρος, προκειμένου να εμφανιστούμε δυνατοί και τη νέα σεζόν, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις διπλές υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα και το Basketball Champions League. Εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν υγεία που είναι και το πρωταρχικό και να πραγματοποιήσουμε μια παρόμοια χρονιά με την περσινή. Ώστε να καθιερωθούμε στα υψηλότερα στρώματα του ελληνικού πρωταθλήματος και ταυτόχρονα να έχουμε μια καλή παρουσία στην Ευρώπη».

Πηγή: onsports.gr