ΠΑΟΚ: Τακτοποιήθηκε η οφειλή για Μιλιένοβιτς

193

Μετουσιώνονται σε πράξη τα λόγια που ειπώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (19/8), στη σύσκεψη παραγόντων του ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ, αναφορικά με την οικονομική… αιμοδοσία, στην παρούσα φάση, της ΚΑΕ, ώστε να μπορέσει τα τακτοποιήσει η εταιρεία άμεσες υποχρεώσεις της.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης κινητοποίησης, καταβλήθηκαν σήμερα στον Νέναντ Μιλιέβονιτς 1.500 ευρώ και έγινε άρση του ban που επιβλήθηκε προ ημερών στον «Δικέφαλο» από τη FIBA για το χρέος προς τον Σέρβο γκαρντ.

Διευκρινίστηκε, μάλιστα, από την ΚΑΕ πως το ποσό που οφείλονταν προς τον αθλητή αφορούσε σε μέρος των δικαστικών εξόδων που εκκρεμούσε και πως όλα τα υπόλοιπα χρήματα (δικαστικά έξοδα και οφειλές), είχαν καταβληθεί.

Με τη σημερινή κίνηση, ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα να κάνει ελεύθερα μεταγραφές ξένων παικτών. Πέρα από την τακτοποίηση του χρέους προς τον Μιλιένοβιτς, οι «ασπρόμαυροι» είχαν στη διάρκεια της ημέρας σειρά επαφών για να διευθετηθούν οικονομικές υποχρεώσεις και σε άλλους παίκτες, πρώτιστα των Ελλήνων που προσδοκάται πως θα παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Πηγή: onsports.gr