Σκηνές υστερίας στην Ιταλία για τον Τούρκο πρωταγωνιστή του ΣΚΑΪ

711

Στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε μόλις πρόσφατα, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ, καθώς είναι ο πρωταγωνιστής της νέας τούρκικης σειράς «Φτερωτός θεός -Erkenci Kus» που προβάλλεται καθημερινά από το κανάλι του Φαλήρου και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου. Ο λόγος για τον όμορφο Τζαν Γιαμάν, ο οποίος υποδύεται τηλεοπτικά τον καλογυμνασμένο, περιπετειώδη και πλούσιο Τζαν Ντιβίτ και σύμφωνα με το σενάριο βρίσκει τον μεγάλο έρωτα στο πρόσωπο της όμορφης και ονειροπόλας, Σανέμ.

Ο τηλεοπτικός αυτός έρωτας βρήκε αμέσως ανταπόκριση από το κοινό, όχι μόνο της Τουρκίας, αλλά και άλλων χωρών όπου προβάλλεται η σειρά. Το πρωταγωνιστικό δίδυμο Ντεμέτ Οζντεμίρ και Τζαν Γιαμάν λατρεύτηκαν από τους τηλεθεατές, όπως και η σειρά, και δεν είναι τυχαίο που στα social media επικρατεί μία υστερία για εκείνους. Μάλιστα, οι φήμες -που μάλλον μόνο φήμες δεν είναι- ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι και στη ζωή, έρχονται να ενισχύσουν την υστερία αυτή του κόσμου, που μετά το οριστικό -και πρόωρο- τέλος της σειράς στην Τουρκία, παραμένει.

Με τη συμπρωταγωνίστριά του με την οποία όπως φαίνεται, ζουν έναν μεγάλο έρωτα κι εκτός τηλεοπτικής οθόνης

Αυτές τις ημέρες, ο γοητευτικός ηθοποιός βρίσκεται στη Νάπολη για διακοπές και η παρουσία του εκεί έχει προκαλέσει συναγερμό στις φαν του, που αποδείχθηκαν και πολλές και ένθερμες. Έξω από το ξενοδοχείο όπου διαμένει, γίνεται το αδιαχώρητο με εκατοντάδες φαν του να έχουν «κατασκηνώσει» σε αυτό, περιμένοντας τον Τζαν Γιαμάν. Εκείνος, μάλιστα όχι μόνο δεν τους χαλάει το χατίρι, αλλά δεν έχει πρόβλημα να φωτογραφηθεί μαζί τους, πάντα χαμογελαστός.

Μάλιστα, έξω από το ξενοδοχείο σημειώθηκαν σκηνές υστερίας, λιποθυμίες θαυμαστριών του, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να φυγαδεύσει από τον κόσμο τον Τούρκο ηθοποιό. Εκείνος με τη σειρά του ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram βίντεο με τον κόσμο, ευχαριστώντας τους για την αγάπη που του δείχνουν.

Πηγή: Newsbeast