Ολυμπιακός: Κάνουν «φτερά» τα εισιτήρια με Κράσνονταρ, έρχονται 350 Ρώσοι

490

Φουλάρει ο Ολυμπιακός για τον αγώνα της Τετάρτης (21/08) με την Κράσνονταρ, το ίδιο και ο κόσμος του που έχει εξαφανίσει τα εισιτήρια για το πρώτο ματς των playoffs του Champions League.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον πρώτο αγώνα των playoffs του Champions League, με αντίπαλο την Κράσνονταρ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν τους Ρώσους την Τετάρτη (21/08) και όπως όλα δείχνουν, το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι κατάμεστο. Το βράδυ της Δευτέρας (19/08) είχαν απομείνει μόλις 2.000 εισιτήρια για το ματς, με τα εκδοτήρια να είναι ανοικτά την Τρίτη από τις 10:00 ως τις 18:00 ενώ συνεχίζεται και η ηλεκτρονική διάθεση,.

Την ίδια ώρα, υπήρξε ενημέρωση από την Κράσνονταρ για τους φιλάθλους που θα την ακολουθήσουν από τη Ρωσία. Η αρχική πληροφόρηση έκανε λόγο για 100 άτομα που θα ήταν στην κερκίδα των φιλοξενούμενων, ωστόσο η ρωσική ομάδα ενημέρωσε τους «ερυθρόλευκους» πως τελικά θα έχει 350 οπαδούς στο πλευρό της.

Εν τω μεταξύ, στο αγωνιστικό σκέλος ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα. Στην προπόνηση της Δευτέρας (19/08) συμμετείχαν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, ενώ η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Τρίτη (20/08) με προπόνηση στου Ρέντη στις 18:15. Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, το πρώτο τέταρτο θα είναι ανοικτό για τον Τύπο. Τέλος, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ενημερώθηκε τη Δευτέρα (19/08) πως στην προεπιλογή των εθνικών ομάδων Τυνησίας και Νορβηγίας κλήθηκαν οι Γιασίν Μεριά και Ομάρ Ελαμπντελαουί, αντίστοιχα.

Πηγή: onsports.gr