Με μοιραίο τον Πογκμπά, «στραβοπάτημα» για Γιουνάιτεντ

446

Ο Πολ Πογκμπά αστόχησε σε πέναλτι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 1-1 με την Γουλβς εκτός έδρας 

H Γιουνάιτεντ στο 27ο λεπτό άνοιξε το σκορ όταν ο ΜακΤόμινεϊ που κινούταν κυρίως από αριστερά κοντά στον Σο, άφησε στον αριστερό μπακ, αυτός βρέθηκε με τους Ράσφορντ και Λίνγκαρντ, έκανε την κίνηση προς την περιοχή για να τραβήξει πάνω του παίκτες και η μπάλα κατευθύνθηκε στον κενό χώρο για τον Μαρσιάλ που με το αριστερό δίχως καν κοντρόλ έγραψε το 1-0. Οι «λύκοι» όμως βρήκαν τις λύσεις και με τρομερό γκολ του Νέβες έκαναν το 1-1. Ο Ζοάο Μουτίνιο από δεξιά κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ και καταφέρνοντας να τραβηχτεί τόσο ώστε να είναι πίσω από τη μπάλα για να μην υποδειχθεί οφσάιντ από το VAR, έβγαλε τη μπάλα στα όρια της περιοχής για τον Ρούμπεν Νέβες. Αυτός, έκανε βιαστικό κοντρόλ, αλλά το σουτ ήταν… χάρμα οφθαλμών για να σκοράρει και να γράψει με μαγικό τρόπο το 1-1.

Η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να έχει ανακτήσει άμεσα το προβάδισμά της, ο Πογκμπά στο 67′ κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Κόουντι, ζήτησε να το εκτελέσει εκείνος, αλλά ο Ρουί Πατρίσιο τον νίκησε πέφτοντας σωστά και αποκρούοντας την εκτέλεση.

Γουλβς: Ρουί Πατρίσιο, Μπένετ, Κόουντι, Μπολί, Ντόχερτι (46′ Τραορέ), Ντέντονκερ, Νέβες, Μουτίνιο, Κάστρο, Χιμένες (90′ + 1′ Κουτρόνε), Ζότα (86′ Νέτο)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουάν – Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, Πογκμπά, ΜακΤόμινεϊ, Τζέιμς (89′ Γκρίνγουντ), Λίνγκαρντ (81′ Μάτα), Ράσφορντ (89′ Περέιρα), Μαρσιάλ

Πηγή: onsports.gr