ΠΑΟΚ: Έτοιμος και με το μυαλό στην Μπρατισλάβα

438

Ο αποκλεισμός από τα πλέϊ οφ του Champions League στοίχισε πολλαπλά στον ΠΑΟΚ, και αγωνιστικά και οικονομικά και ηθικά και τώρα πλέον οι νταμπλουχοι έχουν στόχο να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις με μια πρόκριση επί της Σλόβαν Μπατισλάβας, αρχής γενομένης με ένα θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα της Πέμπτης (22/8- 10 μ.μ.) που θα γίνει στην Σλοβακική πρωτεύουσα.

Σήμερα το πρόγραμμα των Θεσσαλονικέων περιλάμβανε μια προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Τούμπας το πρωί και που προηγήθηκε αυτής, ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός. Για τους “ασπρόμαυρους” η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο και τότε θα επιλεγεί η αποστολή που θα ταξιδεύσει πρωί της Τετάρτης στην Μπρατισλάβα όπου το βράδυ θα κλείσει η προετοιμασία με την τελευταία προπόνηση στο γήπεδο Národný futbalový štadión.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν δηλωθεί για την αναμέτρηση της Πέμπτης στη διάθεσή του, και οι σχεδιασμοί του έχουν να κάνουν με ελάχιστες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα δυο πρώτα επίσημα παιχνίδια προς τον Αγιαξ. Στην λίστα των παικτών που δήλωσε ο ΠΑΟΚ για τους αγώνες με την Σλόβαν περιλαμβάνεται και ο Πόντους Βέρνμπλουμ μετά από οκτάμηνη απουσία και πιθανολογείται πως θα είναι και στην αποστολή της Σλοβακίας.

Πηγή: onsports.gr