Κερδίζουν Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης

454

Τη δική τους «μάχη» για τα εγχώρια Πρωταθλήματα δίνουν «μπλε» και «ροχιμπλάνκος» κόντρα σε Λέστερ και Χετάφε αντίστοιχα

Τα μεγάλα Πρωταθλήματα της Ευρώπης έχουν ξεκινήσει ήδη και οι ομάδες είναι έτοιμες σε κάθε ματς να τα δίνουν όλα προκειμένου να μπορέσουν να πετύχουν το στόχο τους.

Θα ξεκινήσουμε το ταξίδι μας από την Αγγλία και συγκεκριμένα την Premier League όπου η Τσέλσι υποδέχεται την Λέστερ και μετά τις «σφαλιάρες» από Γιουνάιτεντ για το Πρωτάθλημα και Λίβερπουλ για το Super Cup θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη σε επίσημο ματς με τον Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο της και να δείξει ότι φέτος η σεζόν δεν θα είναι μια αποτυχία πάλι.

Από την πλευρά της η Λέστερ έχει μεν καλή ομάδα αλλά λίγο δύσκολα να μπορέσει να κοντράρει την Τσέλσι αν αυτή αποκτήσει ρυθμό. Ο άσος είναι στο 1.65 και θα το ποντάρουμε προκειμένου να μπορέσουμε να βρούμε το δρόμο για το ταμείο.

Από εκεί και πέρα θα πάμε στο ματς της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Χετάφε όπου και σε αυτό θα πάμε στα φαβορί με τον άσο και εδώ να είναι μεν χαμηλός αλλά να μας αρέσει και να τον ποντάρουμε προκειμένου να βρούμε το δρόμο για το ταμείο. Τέλος, θα πάμε στην Ιταλία όπου η Σαμπντόρια είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από την Κροτόνε και μπορεί να μας στείλει ταμείο με το διπλό.

ΤΣΕΛΣΙ-ΛΕΣΤΕΡ  1              1.65

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΧΕΤΑΦΕ  1              1.40

ΚΡΟΤΟΝΕ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ             2              1.83

Πηγή: onsports.gr