Η ευκαιρία της Τσέλσι

505

Η Τσέλσι στην πρεμιέρα έχασε με το υπερβολικό 4-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπορούσε να αποφύγει αυτήν την έκταση του σκορ, μεσοβδόμαδα στον τελικό του ευρωπαϊκού σούπερ Καπ έχασε τον τίτλο στα πέναλτι από τη Λίβερπουλ. Δικαιούται περισσότερα και έχει το προβάδισμα στο ματς με τη Λέστερ.

Στην πρεμιέρα της Premier League η Τσέλσι δεν άξιζε τέτοιο βαρύ σκορ στην ήττα με 4-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είχε πολλές ευκαιρίες, δύο δοκάρια και γενικώς δικαιούνταν περισσότερα, τη στιγμή που η Γιουνάιτεντ αξιοποιούσε όλες τις φάσεις που της παρουσιάστηκαν. Μεσοβδόμαδα και πάλι η Τσέλσι άγγιξε την επιτυχία, στον τελικό του ευρωπαϊκού σούπερ Καπ ήταν εξαιρετική με την Λίβερπουλ, έχασε το τρόπαιο στα πέναλτι. Δείχνει ότι γυροφέρνει την πρώτη επιτυχία στη σεζόν, θα της δώσουμε τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση με τη Λέστερ, ο άσος στο 1,65 στον ΟΠΑΠ.

Για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου Ιταλίας η Κροτόνε της Serie B υποδέχεται τη Σαμπντόρια της Serie A. Νοκ-άουτ ματς με παράταση/πέναλτι να προβλέπονται σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο. Η Κροτόνε πήρε την πρόκριση για τον τρίτο γύρο με το εντυπωσιακό 4-3 επί της Αρέτσο, έδειξε επιθετικές αρετές αλλά και μεγάλες αμυντικές αδυναμίες, δεχόμενη τρία γκολ από ομάδα κατώτερης κατηγορίας, σε διάστημα 16 λεπτών. Από την πλευρά της η Σαμπντόρια μπαίνει τώρα στη διοργάνωση, στην προετοιμασία έδειξε αμυντικά κενά, τόσο στη φιλική νίκη με 5-3 επί της Σπέτσια όσο και στην ήττα με 2-1 από την Πάρμα. Το G/G στο 1,75 του ΟΠΑΠ έχει αρκετές πιθανότητες να επαληθευτεί.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(18:30): ΤΣΕΛΣΙ – ΛΕΣΤΕΡ: 1 (1,65)
(22:00): ΚΡΟΤΟΝΕ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: G/G (1,75)

Πηγή: onsports.gr