Η βράβευση και η συγκίνηση για Μάλτση (video)

486

Δείτε καρέ καρέ την βράβευση της Εβίνα Μάλτση χθες στο ΟΑΚΑ με την Ελληνίδα άσο να μην μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνηση της

Την τέως πλέον αρχηγό της εθνικής γυναικών, Εβίνα Μάλτση, τίμησε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), αμέσως μετά την παρουσίαση της εθνικής ανδρών και πριν το τζάμπολ του αγώνα με την Τουρκία για τη 2η ημέρα του 29ου Τουρνουά «Ακρόπολις».

Δεν είχαν περάσει ούτε δύο λεπτά που οι 15.000 φίλαθλοι στο ΟΑΚΑ αποθέωναν κατά την είσοδό του στο παρκέ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Όταν από τα μεγάφωνα ο εκφωνητής προανήγγειλε τη βράβευση μίας εκ των κορυφαίων παικτριών, της Εβίνας Μάλτση, οι Έλληνες φίλαθλοι σηκώθηκαν όρθιοι και της πρόσφεραν θερμό χειροκρότημα σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς της.

Η πρώτη σκόρερ στην ιστορία της εθνικής γυναικών που ανακοίνωσε πριν περίπου δύο εβδομάδες πως αποχωρεί από την εθνική, παρέλαβε μία «χρυσή» μπάλα και ένα κάδρο με τη φωτογραφία της που έγραφε: «Ευχαριστούμε Εβίνα Μάλτση»! Τη βράβευση έκαναν ο αρχηγός της εθνικής ανδρών, Γιάννης Μπουρούσης και ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης. Στο κάδρο που παρέλαβε η Εβίνα Μάλτση έγραφε επίσης: 214 συμμετοχές, 3.215 πόντοι με τη γαλανόλευκη! Φανερά συγκινημένη η Μάλτση πήρε το μικρόφωνο, ευχαρίστησε τον κόσμο και ευχήθηκε στην εθνική ανδρών να κάνει μια πραγματικά καλή πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Πηγή: onsports.gr