Δίας Δίου: Και επίσημα στη Γ’ Εθνική

537

Ο Δίας Δίου ανακοίνωσε πως δήλωσε συμμετοχή στη Γ’ Εθνική.

Στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, για πρώτη φορά στην ιστορία του, θα αγωνιστεί την προσεχή περίοδο ο Δίας Δίου. Η ομάδα της Πιερίας ανακοίνωσε πως έκανε χρήση του νέου κανονισμού του ΚΑΠ και δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα, καταβάλλοντας και το παράβολο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O Ο.Φ. Δίου “Ο ΔΙΑΣ” ανακοινώνει στο φίλαθλο κοινό ότι η ομάδα μας και επίσημα πλέον βρίσκεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία μετά την απόφαση της ΕΠΟ σύμφωνα με το άρθρο 4 παράγραφος 7 του νέου ΚΑΠ. Οι διαδικασίες υποβολής φακέλου και πληρωμής παραβόλου για να έχει το δικαίωμα η ομάδα μας να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας της περιόδου 2019-2020 έγιναν συνοπτικά και συντονισμένα με πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΠΣ Πιερίας κυρίου Τόκα Αστερίου και της διοίκησής μας. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε όλο τον κόσμο ότι η ομάδα μας τη φετινή σεζόν κλείνει 50 χρόνια ζωής και η χαρά μας είναι μεγάλη που για πρώτη φορά στην ιστορία του Δίου θα συμμετέχει σε Εθνικό πρωτάθλημα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που στήριξε αυτά τα χρόνια την προσπάθειά μας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την ΕΠΣ Πιερίας και συγκεκριμένα τον πρόεδρο κύριο Τόκα Αστέριο που με προσωπική του πρωτοβουλία και ενδιαφέρον βοήθησε στην άνοδο της ομάδας μας με αποτέλεσμα την ανάδειξη του Πιερικού ποδοσφαίρου στις εθνικές κατηγορίες με περισσότερες ομάδες από το νομό Πιερίας και δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε ποδοσφαιριστές του τόπου μας να αναδειχθούν και εκτός συνόρων. Υποσχόμαστε ότι θα φανούμε αντάξιοι των υποχρεώσεών μας.

Με τιμή
Το Δ.Σ.».

Πηγή: onsports.gr