Η επιστροφή της Βίλα

492

Η Αστον Βίλα επέστρεψε στην Premier League μετά από τρία χρόνια, στην πρεμιέρα της ζόρισε την Τότεναμ για να λυγίσει στο τελευταίο 20λεπτο, ωστόσο έδειξε ανταγωνιστική. Πρώτος λόγος για τη νίκη κόντρα στην Μπόρνμουθ. Νίκη με αρκετά γκολ για τη Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Τότεναμ.

Η Αστον Βίλα μετά από τρία χρόνια επανήλθε στην Premier League, στην πρεμιέρα έπιασε εξαιρετική απόδοση στο Λονδίνο κόντρα στην ισχυρή Τότεναμ, προηγήθηκε, για να μείνει από δυνάμεις στο τελευταίο 20λεπτο και να δεχθεί τρία γκολ. Εστω κι έτσι όμως έδωσε τα διαπιστευτήριά της, πως επέστρεψε στην Premier League για τα καλά και δεν θα συμβιβαστεί με μια μέτρια πορεία. Η αντίπαλος Μπόρνμουθ στην πρεμιέρα της κόλλησε στο 1-1 με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, μετά από μέτρια εμφάνιση, κινδυνεύοντας και με την ήττα. Ποντάρουμε στον ενθουσιασμό της Αστον Βίλα για το 2,20 στον ΟΠΑΠ.

Η Μάντσεστερ Σίτι στην πρεμιέρα της Premier League σκόρπισε τον τρόμο, χωρίς να φτάσει στο πικ της απόδοσής της, συνέτριψε εκτός έδρας την Γουέστ Χαμ με 5-0. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας έδειξε με το καλημέρα την ισχύ της και ακόμα και αν δεν φτάνει σε υψηλά στάνταρ μπορεί με λίγα λεπτά καλής απόδοσης να σκορπά τους αντιπάλους της. Στη δεύτερη αγωνιστική υποδέχεται την Τότεναμ, η οποία χωρίς να εντυπωσιάσει επικράτησε με 3-1 της Αστον Βίλα, ανατρέποντας το 0-1 με τρία γκολ στο τελευταίο 20λεπτο. Ποντάρουμε στην ευρεία νίκη της Σίτι, το συνδυαστικό άσου και Over 2,5 πληρώνει 1,75 στον ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(17:00): ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: 1 (2,20)
(19:30): ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΤΟΤΕΝΑΜ: 1 & Over 2,5 (1,75)

Πηγή: onsports.gr