Επαφές με Ρόβα για Καραϊσκάκη

508

Στον Καραϊσκάκη είναι στην τελική ευθεία για τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν και ετοιμάζονται για δυναμικό μπάσιμο.

Πληροφορίες της mikriliga.com αναφέρουν ότι οι Αρτινοί βρίσκονται σε επαφές με τον Χρήστο Ρόβα που την περασμένη σεζόν ήταν στον Ηρακλή.

Ο Έλληνας επιθετικός τη σεζόν που ο Γηραιός προβιβάστηκε από τη Γ’ Εθνική πριν έρθει η τραγική χρονιά στην Football League, είχε σπάσει όλα τα κοντέρ με 21 τέρματα.

Ο 23χρονος Σερραίος, ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες του Πανσερραϊκού, στα 17 του βρέθηκε στον Εθνικό Σιδηροκάστρου πετυχαίνοντας 13 γκολ, ενώ στην ίδια ομάδα την επόμενη χρονιά πέτυχε άλλα 7, αναπτύσσοντας από μικρός μια ιδιαίτερη σχέση με τα αντίπαλα καρέ.

Στον Παναξιακό(2014-15 / Α’), που ήταν ο επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας συνέχισε να σκοράρει(8 γκολ), ενώ στο Γιούχτα Χανίων(2014-15/Β’) πέτυχε 10 γκολ.

Το 2015-16 μεταγράφηκε στον Ιωνικό Νίκαιας όπου πέτυχε 8 γκολ. Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον Ερμή Ζωνιανών.

Πηγή: onsports.gr