Βουλγαρόπουλος: «Προέχει η υγεία του Σλούκα»

472

Ο Κώστας Σλούκας δεν θα ταξιδέψει την ερχόμενη Τετάρτη (21/8) μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της εθνικής στην Κίνα, θα παραμείνει στην Αθήνα, όπου θα ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε δέκα ημέρες.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος φαίνεται πως πρέπει να αρχίσει να συμβιβάζεται με το γεγονός πως δεν θα έχει στη διάθεσή του τον γκαρντ της Φενερμπαχτσέ στον πρώτο γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Κίνα, αλλά μπορεί να ελπίζει πως θα τον έχει στον δεύτερο, εφόσον η εθνική, καταφέρει να προκριθεί. Ο γιατρός της εθνικής, Χάρης Βουλγαρόπουλος προέβη σε δηλώσεις σχετικά με τον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα στην πρεμιέρα του Τουρνουά «Ακρόπολις» απέναντι στην Ιταλία, την Παρασκευή (16/8) τονίζοντας πως «προέχει η υγεία του αθλητή», ενώ πρόσθεσε: «Το παρήγορο είναι ότι ο τραυματισμός προήλθε από άμεση πλήξη, από χτύπημα και όχι από κούραση».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάρη Βουλγαρόπουλου: «Έχει μια κάκωση από μια άμεση πλήξη στη γάμπα, από γόνατο αντιπάλου. Έκανε ένα αιμάτωμα και μια θλάση στο γαστροκνήμιο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μη μπορεί να αγωνιστεί τις επόμενες μέρες. Έχει ξεκινήσει φυσιοθεραπείες, σε λίγες μέρες θα γίνει νέος έλεγχος για να δούμε την πρόοδό του. Δεν ξέρουμε το ακριβές διάστημα της επανένταξής του, ωστόσο προέχει η υγεία του αθλητή. Είμαστε σε εγρήγορση και μακάρι να τον έχουμε μαζί μας στην Κίνα. Το παρήγορο είναι ότι ο τραυματισμός προήλθε από άμεση πλήξη, από χτύπημα και όχι από κούραση. Σε ένα δεκαήμερο θα επανεκτιμηθεί και θα δούμε πως θα συνεχίσουμε. Δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του, ευελπιστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Πηγή: onsports.gr