Στήριγμα η Γαλλία

470

Το εναρκτήριο ματς για την δεύτερη αγωνιστική της Ligue 1 της Λιόν με την Ανζέ θα είναι η επιλογή μας για να πάμε στο ταμείο

Πολλά και διάφορα παιχνίδια έχει για μια ακόμα μέρα το δελτίο του ΟΠΑΠ, τα οποία μας κάνουν να τα επιλέξουμε προκειμένου να μπορέσουμε να βρούμε το δρόμο για το ταμείο που είναι άλλωστε και το ζητούμενο της στήλης μας.

Θα ξεκινήσουμε τις επιλογές μας για να έχουμε κέρδη από τη Γαλλία και συγκεκριμένα την Ligue 1.  Με στόχο να διατηρήσουν το απόλυτο βαθμολογικής συγκομιδής, Λιόν, μπαίνει στην δεύτερη αγωνιστική του Σαμπιονά. Οι «Λιονέ» που ήταν νικητές στο ντέρμπι της πρεμιέρας επικρατώντας με 3-0 στο Μονακό, ανοίγουν την αυλαία, υποδεχόμενη την Ανζέ που προέρχεται από νίκη με 3-1 επί της Μπορντό. Το ματς αναμένεται να είναι δύσκολο αλλά η Λιόν έχει την ποιότητα να μπορέσει να πάρει τη νίκη.

Ο άσος δεν είναι καθόλου καλός για να τον επιλέξουμε οπότε θα πάμε στην επιλογή του over 2,5 με τις δυο ομάδες να έχουν τους τρόπους να σκοράρουν και θα το ποντάρουμε. Από τη Γαλλία θα πάμε στην Σκωτία όπου θα πάμε στην φόρμα που έχει δείξει η Σεντ Πάτρικς ως τώρα και μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα στην Σλίγκο Ρόβερς. Ο άσος πληρώνει 1.67 στο δελτίο του ΟΠΑΠ και θα το ποντάρουμε για να πάμε στο ταμείο.

Τέλος, από το Κύπελλο Ιταλίας θα πάμε στον αγώνα της Τζένοα με την Ιμολέζε, με το over 2,5 να είναι η επιλογή μας.

ΛΙΟΝ-ΑΝΖΕ        over 2,5                1.45

ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ-ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ  1              1.67

ΤΖΕΝΟΑ-ΙΜΟΛΕΖΕ           over 2,5                1.45

Πηγή: onsports.gr