«Πογκμπά ή… τίποτα», η εντολή του Ζιντάν!

447

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει ξεκαθαρίσει πως μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου, οπότε και ολοκληρώνεται το «μεταγραφικό παζάρι» στην Ισπανία, θέλει αποκλειστικά και μόνον τον Πολ Πογκμπά.

Ο Γάλλος τεχνικός, έχει διαμηνύσει στους διοικούντες τους «μερένχες» πως δεν τον ενδιαφέρει κάποιος άλλος παίκτης εκτός από τον συμπατριώτη του και φρόντισε να το αποδείξει εμπράκτως, σταματώντας τις συζητήσεις για την μεταγραφή του Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ από τον Αγιαξ.

Οσον αφορά στον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή, μπορεί να βρίσκεται… υπ΄ ατμόν στο «Ολντ Τράφορντ», ωστόσο από την στιγμή που παραμένει στο δυναμικό της Γιουνάϊτεντ, δεν γίνεται να μην παίζει. Ετσι, ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ «έβαλε νερό στο κρασί του» και χρηισμοποίησε τον χαρισματικό μεσοεπιθετικό, ο οποίος ήταν και από τους διακριθέντες στο εμφατικό 4-0 της πρεμιέρας επί της Τσέλσι.

Μένει πλέον να διαπιστωθεί, εάν τις ημέρες που μεσολαβούν μέχρι την 2α Σεπτεμβρίου, η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, θα ικανοποιήσει την απαίτηση του «Ζιζού» και θα πάρει στην ισπανική πρωτεύουσα τον Πογκμπά, εκταμιεύοντας αρκετές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: onsports.gr