Στις 28 Αυγούστου το Keratea Kids Festival στην παραλία Κακιάς Θάλασσας

553

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ελληνική Ομοσπονδία σε συνεργασία με τον ΓΣ. Κερατέας και υπό την αιγίδα της CEV θα φιλοξενήσει το Keratea Kids Festival.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί το πρωί της 28ης Αυγούστου και όπως και το 2018, έτσι και φέτος το φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στην παραλία Κακιάς Θάλασσας.

Το φεστιβάλ είναι μέρος του προγράμματος ανάπτυξης του beach volley της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (CEV) με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και έχει ως σκοπό να έρθουν τα μικρά παιδιά σε επαφή με το μπιτς βόλεϊ.

Η ΕΟΠΕ και ο ΓΣ Κερατέας καλούν όσα παιδιά θέλουν να συμμετέχουν να βρίσκονται την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019 στην παραλία της Κακιάς Θάλασσας από τις 10 το πρωί και έως το μεσημέρι, ενώ πληροφορίες μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στο σάιτ της Ε.Ο.ΠΕ. ΕΔΩ.

Δημήτρης Λουκάς (Δήμαρχος Λαυρεωτικής): «Στηρίζουμε τον αθλητισμό»

«Συνεχίζουμε με συνέπεια να στηρίζουμε το Kids Beach Volley Festival. Ο Δήμος Λαυρεωτικής έχει αποδείξει ότι είναι αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια προάγει την ευγενή άμιλλα και τον αθλητισμό. Παράλληλα μας δίνεται η ευκαιρία να προβάλλουμε τις ομορφιές του τόπου μας σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ο συνδυασμός παιχνιδιού και άσκησης είναι εξαιρετικά ωφέλιμος για τα μικρά παιδιά. Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης που επέλεξε για ακόμα μία χρονιά την Κακή Θάλασσα του Δήμου Λαυρεωτικής για τη διεξαγωγή του φεστιβάλ, το μοναδικό που πραγματοποιείται στην Ελλάδα με τη συνεργασία του Δήμου, του Γ.Σ. Κερατέας, της Ε.Ο.ΠΕ.».

Θανάσης Ρέρρας (Μέλος της επιτροπής μπιτς βόλεϊ της CEV): «Σκοπός είναι να έρθουν παιδιά στο μπιτς βόλεϊ»

«Ο σκοπός ο οποίος γίνεται αυτό το φεστιβάλ είναι να έρθουν σε επαφή με το μπιτς βόλεϊ παιδιά τα οποία είναι σε Δημοτικά σχολεία. Το Kids Beach Volley Festival είναι κομμάτι ενός Πανευρωπαϊκού προγράμματος της CEV και θα πραγματοποιηθούν 2-3 σε όλη την Ευρώπη, μεταξύ αυτών και το δικό μας. Μεγάλος στόχος όλων είναι να έρθουν αγόρια και κορίτσια σε επαφή με το beach volley, έτσι ώστε στο άμεσο μέλλον να εγγραφούν και να προπονούνται σε συλλόγους που αναπτύσσουν το άθλημα της άμμου» δήλωσε ο Θανάσης Ρέρρας που είναι στην beach volleyball commission της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και πρόεδρος του ΓΣ Κερατέας.

Νεκτάριος Χαλβατζής (Αναπληρωτής Πρόεδρος Επιτροπής Beach Volley): «Η ΕΟΠΕ στηρίζει όλες τις αναπτυξιακές δράσεις»

«Η Ελληνική Ομοσπονδία στηρίζει όλες τις πρωτοβουλίες και τις αναπτυξιακές δράσεις ειδικά όταν αφορά την γνωριμία των πιο νεαρών ηλικιών με τα αθλήματα μας, Βόλεϊ και Beach Volley. Ευχαριστούμε την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία που με τα προγράμματα αυτά στηρίζει τις Εθνικές Ομοσπονδίες, όπως επίσης ευχαριστούμε τον Δήμο Λαυρεωτικής, την Περιφέρεια Αττικής, τον ΓΣ Κερατέας και όλους όσοι υποστηρίζουν το Kids Festival, που θέλουμε να γίνει θεσμός και να συμμετέχουν κάθε χρόνο και περισσότερα παιδιά».

Πηγή: onsports.gr