ΠΑΟΚ: Η ολλανδική παραδοχή για το… σπρώξιμο του Άγιαξ και ο «μάγος» Μπίσεσβαρ!

659

Μέχρι και οι Ολλανδοί παραδέχθηκαν πως ο Άγιαξ είχε… βοήθεια από τον Άγγλο Πόουσον – Έγραψε ιστορία ο Μπίσεσβαρ

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και θα ανασυνταχθεί μετά από αυτό που έζησε στο Άμστερνταμ. Ο δικέφαλος έφτασε στα όριά του τον Άγιαξ, αλλά έχει παράπονα από τη διαιτησία του Άγγλου Πόουσον.

Στην Ολλανδία μάλιστα παραδέχθηκαν πως ο «Αίαντας» είχε… βοήθεια για να πάρει την πρόκριση στα play offs του Champions League. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του υπεύθυνουνς των ποδοσφαιρικών θεμάτων στην ολλανδική Telegraaf, Βαλεντίν Ντρίσεν: «Σχεδόν νόμιζες πως η UEFA είχε στείλει κάποιον για να πάει τον Άγιαξ στους oμίλους έτσι και αλλιώς», είπε και πρόσθεσε: «Υπήρχαν πολλά που μπορούσαν να γίνουν, σχετικά με το γεγονός πως η ομάδα που έφτασε στους 4 του περσινού Champions League δεν θα κατέληγε στους ομίλους. Αυτός ο διαιτητής έδωσε τρία πέναλτι, αλλά αν το δεις, ήταν όλα δικαιολογημένα».

Αναφορά γίνεται και στον επιπλέον χρόνο των καθυστερήσεων που δεν δόθηκε μετά το 3-2 του Μπίσεσβαρ, με τον Ντρίσεν να τονίζει πως καταλαβαίνει «τις αντιδράσεις των Ελλήνων».

Σε ό,τι αφορά τον Μπίσεσβαρ ήταν όλα τα λεφτά στον επαναληπτικό αλλά η τεράστια εμφανισή του και τα δύο γκολ που πέτυχε δεν συνοδεύτηκαν με μια ιστορική πρόκριση του ΠΑΟΚ.

Παρόλα αυτά, ατομικά ο Ολλανδός μπήκε στα βιβλία της ευρωπαϊκής ιστορία του δικέφαλου καθως κανείς μέχρι και χθες δεν δεν είχε πετύχει για τους «ασπρόμαυρους» δυο γκολ στο ίδιο παιχνίδι, σε αγώνα Champions League, ή ακόμα και Κυπέλλου Πρωταθλητριών.

Πηγή: onsports.gr