Ξεκινάει γυρίσματα για τη σειρά του Netflix o Γιάννης Σπαλιάρας

563

Για το Μεξικό έφυγε σήμερα ο Γιάννης Σπαλιάρας που θα συμμετάσχει σε σήριαλ του Netflix για τη ζωή του εμπόρου ναρκωτικών Αμάδο Καρίγιο Φουέντες.

Ο Σπαλ, όπως συνήθως τον αποκαλούν μετά τη συμμετοχή του στο Survivor, θα υποδυθεί έναν πρώην πράκτορα της CIA και θα εμφανιστεί σε 15 επεισόδια.

«Πηγαίνω στο Μεξικό για μια ξένη παραγωγή, ένα σίριαλ. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα… Πέρασα αρκετά κάστινγκ, έστειλα πολλά βίντεο στα ισπανικά και τελικά πήρα το ρόλο. Το σίριαλ αφορά στη ζωή του Αμάδο Καρίγιο Φουέντες, του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών της δεκαετίας του ’90» είπε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not».

«Εγώ θα είμαι ένας πρώην πράκτορας της CIA, ελληνικής καταγωγής, που συνεργάζομαι εκεί… Δεν μπορώ να πω περισσότερα, θα τα δείτε. Έχω κλείσει για 15 επεισόδια, νομίζω ότι είναι πολύ για πρώτο ρόλο σε ξένη παραγωγή. Είναι πολύ δύσκολο με τα ισπανικά, κάνω προσπάθεια» ανέφερε για τη σειρά του Netflix.

«Είμαι ήδη κουρασμένος γιατί με το Μεξικό έχουμε οκτώ ώρες διαφορά, οπότε όλα τους τα μέιλ και τα συμβόλαια που μου έστελναν έρχονταν στις 2 το βράδυ και μετά διάβαζα μέχρι το πρωί, οπότε έχω κοιμηθεί ελάχιστα αυτή την εβδομάδα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά», είπε.

Πηγή: Newsbeast