Η συγκινητική κίνηση της Τέιλορ Σουίφτ και το «ευχαριστώ» θαυμάστριάς της

501

Η Τέιλορ Σουίφτ έστειλε σε σπουδάστρια του κολεγίου 4 χιλιάδες δολάρια για να τη βοηθήσει να πληρώσει τα δίδακτρά της, αφού η γυναίκα αποκάλυψε ότι αγωνιζόταν να αντέξει το κόστος των σπουδών.

Η Αγιέσα Κουράμ από το Τορόντο του Καναδά, μοιράστηκε στο Instagram και στο Tumblr ένα μήνυμα που πήρε σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για μια συναλλαγή PayPal με 6.388 δολάρια Καναδά (4.800 δολάρια) από Taylor Nation, LLC.

Στην συναλλαγή συμπεριλήφθηκε μια σημείωση από την ποπ σταρ που έγραφε: «Αγιέσα, πάρε για τις σπουδές σου. Σε αγαπώ! Τέιλορ».

Στο Instagram, η Κουράμ έγραψε: «Δημοσίευσα ότι αγωνίζομαι να πληρώσω τα δίδακτρα. Δύο ώρες αργότερα, έχω αυτό στο email μου. Δεν έχω λόγια και δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Δεν έχω λόγια, δεν έχω λόγια, δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω».

Στα βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η φοιτήτρια ευχαρίστησε ευγενικά την τραγουδίστρια για την βοήθεια και την γενναιοδωρία της.

Η δωρεά ήρθε λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση της Κουράμ στο Tumblr, όπου μιλούσε για τον αγώνα που κάνει να βρει χρήματα για τα δίδακτρα και το ενοίκιο το επόμενο σχολικό έτος.

«Το PayPal μου είναι [email protected] και πραγματικά δεν μπορώ να αντέξω τα δίδακτρα μου ή να πληρώσω το ενοίκιο γι αυτό το εξάμηνο κι έτσι εάν θέλετε να με βοηθήσετε είμαι ειλικρινά σε σημείο που δεν μπορώ πραγματικά να το αρνηθώ» έγραψε η κοπέλα, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 29χρονη τραγουδίστρια βοηθάει κάποιον από τους θαυμαστές της. Το 2015 η Σουίφτ έστειλε σε έναν άλλο χρήση του Tumblr 1.989 δολάρια για να τον βοηθήσει να πληρώσει τα φοιτητικά του δάνεια, και το 2017, η τραγουδίστρια βοήθησε μία έγκυο να αγοράσει σπίτι και πράγματα για το μωρό.

Πηγή: Newsbeast