«Δεν ήταν πάντα η ζωή του Έλον Μασκ όπως τη βλέπετε τώρα»

574

«A Woman Makes a Plan» είναι ο τίτλος του βιβλίου της μητέρας του δισεκατομμυριούχου της Tesla και της SpaceX, Έλον Μασκ, Μέι Μασκ.

Σύμφωνα με το Page Six το βιβλίο εστιάζει στη ζωή της ως μητέρα σε μονογονεϊκή οικογένεια προτού οι επιχειρήσεις του γιου της αρχίσουν να αποφέρουν τεράστια κέρδη.

«Δεν ήταν πάντα η ζωή των Μασκ έτσι όπως τη βλέπετε τώρα. Το βιβλίο περιγράφει πώς είναι να μεγαλώνεις παιδιά μόνη και για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασαν» είπε πηγή από το κοντινό τους περιβάλλον στο Page Six σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Η Μέι Μασκ αναφέρεται επίσης στη ζωή της, τον γάμο της και τη βιομηχανία της μόδας. Είχε αποκλειστεί από τους μάνατζερ και δεν μπορούσε να εργαστεί για χρόνια. Τώρα κάνει παγκόσμια επιτυχία και τονίζει ότι ζει τα καλύτερα χρόνια της ζωής της» αναφέρει η ίδια πηγή.

Η μητέρα του δισεκατομμυριούχου μηχανικού, εφευρέτη, επενδυτή και επιχειρηματία, ιδρυτή γενικού διευθυντή και επικεφαλής τεχνολογίας της SpaceX και γενικού διευθυντή και επικεφαλής τεχνολογικού σχεδιασμού της Tesla Motors στο βιβλίο της αποκαλύπτει τη μάχη της για επιβίωση σε συνθήκες φτώχειας και τα θέματα βάρους που αντιμετώπιζε ως μοντέλο μεγάλων μεγεθών.

Το βιβλίο κυκλοφορεί στις 31 Δεκεμβρίου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: Newsbeast