Πώς ο Γούντι Χάρελσον άντεξε ένα δείπνο με τον Ντόναλντ Τραμπ

619

Ο γνωστός χολιγουντιανός ηθοποιός μάς είπε ούτε λίγο ούτε πολύ πως ο Ντόναλντ Τραμπ δεν αντέχεται νηφάλιος.

Ήταν το 2002 όταν ο αστέρας προσκλήθηκε σε δείπνο με τον Τραμπ, όταν ο τελευταίος δεν ήταν παρά ένας πετυχημένος κτηματομεσίτης, από τον τότε κυβερνήτη της Μινεσότα, Jesse Ventura.

Ο Χάρελσον υποπτεύεται πως ο κυβερνήτης τον κάλεσε απλώς και μόνο γιατί δεν ήθελε να μείνει μόνος με τον κατοπινό πρόεδρο! Μιλώντας στο περιοδικό «Esquire», ο 58χρονος ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά:

«Συναντηθήκαμε όλοι στον Πύργο Τραμπ και καθίσαμε κάτω. Η Μελάνια ήταν εκεί, δεν ήταν όμως ακόμα η γυναίκα του. Και μετά ακολούθησε, αλήθεια το λέω, ένα τεράστιο γεύμα. Δύο και μισή ώρες!».

Και συνεχίζει: «Σε ένα τραπέζι με τέσσερις ανθρώπους, κάθε άνθρωπος δικαιούται το 25% της συζήτησης, σωστά; Θα έλεγα ότι η Μελάνια πήρε το 0,1%, εγώ πήρα το 1% και ο κυβερνήτης, Jesse, πήρε άλλο ένα 3%. Ο Τραμπ πήρε όλο το υπόλοιπο. Ήταν τόσο άσχημα που έπρεπε να βγω έξω και να ανάψω ένα [τσιγαρλίκι], πριν επιστρέψω στο μονοπώλιο του μονολόγου. Κοιτάξτε, στο Χόλιγουντ ζω, έχω δει ναρκισσιστές. Αυτός ο τύπος το πήγε ακόμα πιο μακριά. Μου έκαψε τον εγκέφαλο».

Πηγή: Newsbeast