Διονύσης Αλερτάς: Η επαγγελματική εστίαση δεν είναι MasterChef και μοντάζ

642

Θέση για τις καταγγελίες του 19χρονου για βασανισμούς σε εστιατόριο του γνωστού σεφ Έκτορα Μποτρίνι  στην Κέρκυρα, πήρε ο Διονύσης Αλερτάς.

Ο γνωστός pastry chef μίλησε για την δική του πρώτη επαφή με την κουζίνα σε εστιατόριο, τονίζοντας ότι «η επαγγελματική εστίαση δεν είναι MasterChef και μοντάζ».

Πιο συγκεκριμένα, ο Διονύσης Αλερτάς έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook:  «Στην πρώτη πρακτική μου σαν μάγειρας (2 χρόνια ήμουν ήδη βοηθός σε ζαχαροπλαστείο), έφυγα με εγκαύματα στα χέρια από τα λάδια που έσκαγαν από τα τηγάνια, εγκαύματα από τις μαντεμένιες κατσαρόλες που έμπαιναν στους φούρνους, ένα δάχτυλο μικρότερο από κόψιμο στη ζαμπονομηχανή και κοψίματα βαθιά από μαχαίρια.

Αλλά εμείς ήμασταν άτυχοι γιατί ούτε το επάγγελμα είχε γίνει τόσο γνωστό λόγο τηλεόρασης, αλλά δεν υπήρχε και το λαϊκό δικαστήριο του FB και τα τόσα site να ασχοληθούν μαζί μας… Η επαγγελματική εστίαση δεν είναι MasterChef και μοντάζ».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: Newsbeast