«Αν δεν με αφήσεις έγκυο, θα βρω κάποιον να το κάνει»

691

Την ώρα που η σχέση της με τον αρραβωνιαστικό της Kris Boyson, με τον οποίο μία είναι μαζί και μία χωρίζουν, κρέμεται από μια κλωστή, η Katie Price κοιτά αριστερά και δεξιά για να πετύχει αυτό που λαχταρά: ένα έκτο παιδί.

Μπορεί να δήλωσε πρόσφατα πως σκοπεύει να παντρευτεί τον Boyson, ο φακός τη συνέλαβε ωστόσο δύο μέρες αργότερα χωρίς το δαχτυλίδι των αρραβώνων. Όπως μας λέει μάλιστα το περιοδικό «Closer» επικαλούμενο πηγές κοντά στην Price, έβγαλε το δαχτυλίδι μετά τον καυγά με τον καλό της, που τον άφησε στο σπίτι να προσέχει τα 5 της παιδιά ενώ εκείνη πάρταρε ξέφρενα όλο το βράδυ.

Όπως είδαν εξάλλου οι τηλεθεατές στο ριάλιτι που παρακολουθεί τη ζωή της (My Crazy Life), ο 29χρονος Kris αρνείται να κάνει παιδί με την 41χρονη Katie μέχρι να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο από τον τρίτο της σύζυγο, Kieran Hayler, με τον οποίο χώρισαν τον Μάιο. «Δεν πρόκειται να πάρεις παιδί μέχρι να χωρίσεις, να είσαι σίγουρη», της είπε παρουσία της κάμερας, για να εισπράξει την αποστομωτική απάντησή της: «Δεν είπα πως θέλω παιδί από σένα!».

Εκείνη διαμηνύει τώρα προς πάσα κατεύθυνση πως «έχω ήδη τόσους άντρες να περιμένουν στην ουρά»…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: Newsbeast