Συμπαίκτης Γιάννη Αντετοκούνμπο: “Είναι… νταής και ασταμάτητος”

497
giannis+antetokounmpo

Ο Φρανκ Μέισον υπέγραψε πριν μερικέ εβδομάδες two way συμβόλαιο με τους Μπακς, σε μία είδηση που πέρασε στα… ψιλά, αφού συνέβη την ίδια μέρα με την συμφωνία του Μιλγουόκι με τον Κάιλ Κόρβερ. Όπως φάινεται πάντως, ο νεαρός γκαρντ έχει ήδη προλάβει να εντυπωσιαστεί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο δευτεροετής γκαρντ παραχώρησε συνέντευξη όπου κλήθηκε να σχολιάσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και.. δεν κρατήθηκε: “Ο Γιάννης μέσα στο παρκέ είναι ένας νταής με ύψος 2.13 μέτρα. Είναι ασταμάτητος στον αιφνιδιασμό και σκοράρει με άνεση κοντά στο καλάθι, ενώ είναι παίκτης που σέβεται τον προπονητή του και είναι ταπεινό. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω μαζί του και ξέρω ότι θα κάνει την ζωή μου πιο εύκολη”.

Ακολούθως μάλιστα ο Μέισον δήλωσε ότι λίγο πριν ο σταρ των Μπακς έρθει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην προπόνηση της Εθνικής Ανδρών, είχε την ευκαιρία να προπονηθεί μαζί του: “Είχα την ευκαιρία να δουλέψω μαζί του και να τον δω να δουλεύει μόνος του στο Λας Βέγκας. Ήταν σπουδαίο, κάναμε μαζί προπόνηση, δουλέψαμε στην τεχνική μας και μαζί μας ήταν και ο Κρις Μίντλετον με τον Πατ Κόνατον.

Όλοι μας βελτιωθήκαμε μόνο και μόνο που τον βλέπαμε να δουλεύει, επειδή ο τρόπος που δουλεύει είναι απίστευτος. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και θα παίξω μαζί με έναν τέτοιο τύπο”.

Πηγή: www.sport24.gr