Παναθηναϊκός: Θρήνος στο “τριφύλλι”, έφυγε από τη ζωή ο Στέφανος Αρών

420
pieria-news

Σε πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Παναθηναϊκού την Δευτέρα καθώς έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 83 ετών, ο Στέφανος Αρών ή πιο γνωστός σε όλους τους φίλους των πράσινων αλλά και τους φίλους άλλων ομάδων ως Στέφανος.

Ο Στέφανος Αρών ήταν, επί σειρά ετών, φροντιστής του τμήματος μπάσκετ του Παναθηναϊκού και ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με το τριφύλλι.

Οι περισσότεροι όμως θα τον θυμούνται να βρίσκεται σε κάθε γήπεδο, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και όπου αγωνίζονταν οι πράσινοι με μια τεράστια σημαία στα χέρια του. Ενώ περίμενε μετά το τέλος κάθε αγώνα ώστε να συνομιλήσει στους ποδοσφαιριστές που τους είχε σαν παιδιά του.

Ο άλλοτε φροντιστής του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια έδινε μία τεράστια μάχη, την οποία, τελικά, δεν κατάφερε να κερδίσει. Ο Στέφανος Αρών, αντιμετώπιζε εδώ και καιρό προβλήματα υγείας, ενώ το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια ήταν τετραπληγικός, του έκανε δύσκολη οποιαδήποτε κίνησή του. Και πάλι όμως ακόμα και με το καροτσάκι φρόντιζε όποτε μπορούσε να βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη του ομάδα.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μάλιστα μέσω σχετικού tweet έστειλε τα συλλυπητήρια της στους οικείου του:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια ενός εκ των πιο πιστών και εμβληματικών φιλάθλων του Συλλόγου μας, του Στέφανου Αρών. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό Παράδεισο κυρ Στέφανε…”

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Πηγή: sport24.gr