Επίθεση στο μετρό της Μαδρίτης: Τον κλώτσησε στις ράγες την ώρα που περνούσε ο συρμός

483
pieria-news

Ένας Ισπανός παραλίγο να χάσει τη ζωή του στο μετρό της Μαδρίτης, όταν ένας άνδρας τον πλησίασε και τον κλώτσησε πισώπλατα στις ράγες, την ώρα που εισερχόταν στον σταθμό ο συρμός

Επίθεση στο μετρό της Μαδρίτης: Τον κλώτσησε στις ράγες την ώρα που περνούσε ο συρμός 19 1 Ένας 23χρονος Ισπανός παραλίγο να χάσει τη ζωή του στο μετρό της Μαδρίτης, όταν ένας άνδρας τον πλησίασε και τον κλώτσησε πισώπλατα στις ράγες, την ώρα που εισερχόταν στον σταθμό ο συρμός.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την επίθεση. Ο νέος άνδρας φαίνεται να πέφτει στις ράγες και ο οδηγός του μετρό προσπαθεί να φρενάρει αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Ο 23χρονος προλαβαίνει τελικά να σηκωθεί και να μπει στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας αποφεύγοντας τα χειρότερα. Το περαστικό συνέβη στις 10π.μ, το πρωί της Παρασκευής, στον σταθμό Arguelles και για την υπόθεση συνελήφθη ένας άνδρας από την Βραζιλία. Μόλις ο 23χρονος έπεσε στις ράγες, επικράτησε πανικός και οι περισσότεροι έτρεξαν έντρομοι, προσπαθώντας να απομακρυνθούν από τον δράστη.

Αν και δεν διακρίνεται καλά στο βίντεο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλούνται τα τοπικά μέσα, ο Βραζιλιάνος φορούσε ακόμη και γάντια πάλης μπαίνοντας στον σταθμό, και φαίνεται να είναι γνώστης πολεμικών τεχνών. Στο βίντεο, φαίνεται να περιμένει πίσω από το θύμα, μέχρι τη στιγμή που ο συρμός πλησιάζει στο συγκεκριμένο ύψος της αποβάθρας. Τον 27χρονο δράστη συγκράτησαν μετά την απόπειρα δολοφονίας αρκετοί από τους επιβάτες, έως ότου έφτασε στο σημείο η αστυνομία που τον συνέλαβε.

Σύμφωνα με αναφορές, ο άνδρας ήταν γνωστός στις αρχές και είχε συλληφθεί άλλες δύο φορές μέσα στις προηγούμενες εβδομάδες: τον περασμένο Ιούνιο είχε προκαλέσει υλικές ζημιές ένα μπαρ και είχε επιτεθεί στον ιδιοκτήτη του και σε έναν πελάτη, ενώ τον Ιούλιο είχε συλληφθεί ξανά, όταν πέταξε ένα αναμμένο τσιγάρο σε περιπολικό σε κεντρικό δρόμο της Μαδρίτης. Το χτύπημα φαίνεται πως ήταν τελείως «τυφλό» καθώς θύτης και θύμα δεν γνωρίζονταν από πριν.

Πηγή: www.lifo.gr