Άντρες έτοιμοι για…..να τα βγάλουν όλα στην φόρα! (φωτο, video)

385

Της Μαρίας Βούλγαρη και Ευτυχίας Χρυσικού,

 

Όταν οι άντρες είναι έτοιμοι…..να τα βγάλουν όλα στη φορά τότε η επιτυχία είναι σίγουρη.

Ένας υπέροχος κύκλος παραστάσεων έκλεισε και η παράσταση “Ολα Στη Φορά” από το θέατρο Commedia του Θανάση Μαργαρίτη ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Κυριακής.

Υπέροχες ερμηνείες, πολύ ζωντάνια και η ψυχή του θεάτρου, ο Θανάσης Μαργαρίτης ήταν αυτός που επί σκηνής στην κυριολεξία ενέπνευσε όλο τον κόσμο!

Οι περισσότεροι συντελεστές ερασιτέχνες αλλά συγχρόνως και τόσο επαγγελματίες! Μια υπέροχη ζωντανή ομάδα ανθρώπων που αγαπάνε από καρδιάς αυτό που κάνουν!

Δεν γίνεται να μην σχολιάσουμε τον νέο χώρο θεάτρου του Θανάση Μαργαρίτη, ένα θέατρο που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει κάποιες άλλες γνωστές θεατρικές σκηνές της πρωτεύουσας η της συμπρωτεύουσας! Το μπράβο ακούγεται λίγο για όλους αυτούς τους ανθρώπους, για όλους τους συντελεστές, παρόλα αυτά εμείς θα πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ, σε όλους όσους με μεράκι, υπομονή και επιμονή εργάστηκαν για να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα!

Έπαιξαν οι ηθοποιοί: Θανάσης Μαργαρίτης Σταυρούλα Ηλιοπούλου Βασίλης Κουμτζιδης Εύη Καζαντζίδου Νίκος Πολυζοπουλος Μαρία Παρλαπανου Δημήτρης Μπέης Αθηνά Πλάβου Έρως Αναστασιάδης Μαρία Καβανδια Αλεξάνδρα Δάφνη Ιωάννης Βασιλειάδης.

Σκηνικά -κουστούμια της αγαπητής και γλυκύτατης Ειρήνης Τζέκου!

Χορογραφίες της Ιωάννας Τόμπρη.

Βοηθός σκηνοθέτη, Νίκος Ραφαηλίδης!

Ήχος και φώς, Μπάμπης Ραφαηλίδης!

Θανάσης Μαργαρίτης!

 

Εμείς ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και πάντα……sold out αγαπητέ Θανάση Μαργαρίτη σε όλες σου τις παραστάσεις!