Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (26/05)

129

Σήμερα το τετράγωνο της Σελήνης από το Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Η ημέρα θα είναι ανατρεπτική καθώς η δυσαρμονική συνάντηση Σελήνης-Ουρανού καταδεικνύει πως θα υπάρξουν πράγματα τα οποία θα σε οδηγήσουν να αλλάξεις λίγο το πρόγραμμά σου ή να ιεραρχήσεις διαφορετικά τις προτεραιότητές σου. Όσο πιο διαλλακτικός είσαι απέναντι σε ξαφνικές πληροφορίες αλλά και ξαφνικές αλλαγές του προγράμματος σου, τόσο πιο εύκολο θα είναι να τις περάσεις «αλώβητος» και να μπορέσεις να τις διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα θα χαλαρώσετε, θα αφήσετε τη σκέψη σας να ονειροβατεί, θα βρείτε τρόπο να ξεγλιστρήσετε από την ανιαρή καθημερινότητα. Η συμπεριφορά σας θα είναι πιο ισορροπημένη συγκριτικά με τη στάση που κρατήσατε τις προηγούμενες μέρες, θα επιλέξετε έναν πιο ήρεμο τρόπο επικοινωνίας με αποτέλεσμα να φέρετε κοντά σας πρόσωπα που επιθυμείτε να έχετε συστηματικές και δημιουργικές επαφές. Τις απόψεις σας θα τις διατυπώσετε με χαλαρότητα και όχι με απόλυτο ή κάθετο ύφος.

Αυθορμητισμός και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Επιθυμία σας θα είναι να δραστηριοποιηθείτε, να επικοινωνήσετε. Θα νιώσετε την ανάγκη να ξεδώσετε, κινηθείτε ανέμελα, συζητήστε με άνετη διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, βασική σας ανάγκη και επιθυμία θα είναι η απελευθέρωση και η αποδέσμευση. Αν αυτή τη στιγμή βρίσκεστε σε μια ερωτική σχέση, που τη θεωρείτε καταπιεστική, δεν αποκλείεται να πάρετε γρήγορα και αυθόρμητα την απόφαση να την τερματίσετε. Σε περίπτωση που πρέπει να τηρήσετε παλιές σας υποσχέσεις, κατά πάσα πιθανότητα θα ακολουθήσετε την τακτική ‘‘δεν ξέρω, δεν είδα, δε θυμάμαι’’.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα, με αισιοδοξία και εσωτερική ορμή θα είστε εξοπλισμένοι, δε θα αναβάλετε αποφάσεις που θα είναι ουσιαστικές για το μέλλον σας είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε προσωπικό. Σε εφαρμογή θα βάλετε τις σκέψεις σας, ζωτικότητα θα σας χαρακτηρίζει, ψυχραιμία και μεθοδικότητα θα έχει ο χειρισμός σας. Αυτοσυγκράτηση θα σας διακατέχει, θα είστε συνεργάσιμοι και διπλωματικοί, στο χώρο της εργασία σας θα αποφύγετε κόντρες και διχασμένες καταστάσεις.

Καινούργιο άνοιγμα συνεργασίας θα προκύψει, οι εξελίξεις θα σας δώσουν τη δυνατότητα να στοχεύσετε ακόμα πιο ψηλά. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για οικονομικές επενδύσεις, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε έξυπνα και προνοητικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή όψη θα σας δημιουργήσει ένα είδος άρνησης, η επικοινωνία σας δε θα είναι ιδιαιτέρως ομαλή. Από πλευρά σας θα υπάρξει αποφυγή, σήμερα θα ελιχτείτε με στόχο να αποφύγετε συζητήσεις βάθους και δεσμευτικού ή μελλοντικού περιεχομένου. Ίσως να έχετε μια ελαφριά τάση απομόνωσης, θα αποστασιοποιηθείτε και θα αντισταθείτε σε καταστάσεις πιεστικές. Σε περίπτωση επανασύνδεσης, ενδεχομένως να φανείτε αδιάφοροι ή εντελώς αρνητικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα, έρχονται ευνοϊκά επικοινωνιακά ανοίγματα, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βρείτε τρόπο να πλησιάσετε και να προσεγγίσετε πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν και θέλετε συστηματικές επαφές μαζί τους. Ουσιαστικά θα υπάρξει άνοιγμα που θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για νεες συνεργασίες. Ενισχυμένη θα είναι η φαντασία σας και η διαίσθηση σας, ωστόσο προσπαθήστε να εστιάσετε στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων, καλό θα είναι οι σκέψεις σας να έχουν παροντική υπόσταση.

Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς αναζητάτε εργασία τώρα θα είναι ευνοϊκή η στιγμή για επαγγελματικές προτάσεις, ενδέχεται να λάβετε απαντήσεις σε βιογραφικά που είχατε στείλει στο παρελθόν. Στις κοινωνικές και προσωπικές σας επαφές θα είστε σε θέση να μιλήσετε ελεύθερα με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό, βγάλτε στην επιφάνεια την οικεία πλευρά του χαρακτήρα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα θελήσετε να περάσετε ανέμελα ίσως και ανεύθυνα, δε θα έχετε καμία διάθεση να φορτωθείτε προβληματισμούς και επιπλέον σκέψεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, θα λάβετε πρόταση για ραντεβού από άτομο που δε θα σας είναι τελείως άγνωστο. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ακούσετε εξομολογητικά λόγια, ωστόσο αν δεν ενδιαφέρεστε για σταθερή σχέση ή γενικότερα για περεταίρω επαφές, καλό θα είναι να βρείτε έναν ευγενικό τρόπο να το ξεκαθαρίσετε από την αρχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα, αυθόρμητος, οικείος και άνετος θα είναι ο τρόπος έκφρασης σας, κοινωνικότητα και φιλική διάθεση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε ζωτικοί, αποκαλυπτικοί, και ορεξάτοι για απελευθερωμένες συζητήσεις. Σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να λύσετε τις μπερδεμένες καταστάσεις, με τις εξηγήσεις που θα δώσετε και τον τρόπο που θα χειριστείτε τις πληροφορίες που θα λάβετε θα μπορέσετε να δώσετε φως σε υποθέσεις σκοτεινές ή συγκαλυμμένες.

Ανάγκη σας θα είναι η ανανέωση και η ψυχολογική σας άνοδο, αποδεχτή θα γίνει μια πρόταση σας θα βρείτε πρόσφορο έδαφος για την υλοποίηση της.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα όποιος σας πιέσει για τελεσίδικη απόφαση ή για συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, θα πέσει στο κενό. Δε θα θελήσετε να βάλετε τον εαυτό σας στη διαδικασία της αναζήτησης ή της συνειδητοποίησης, κατά συνέπεια θα αδυνατείτε να αποφασίσετε και να καταλήξετε. Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να αποκοπείτε από σχέσεις και πρόσωπα που έχουν σταματήσει εδώ και πολύ καιρό να κινούν το ενδιαφέρον σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα οι ειλικρινείς συζητήσεις που θα γίνουν θα σας δώσουν την ευκαιρία να μιλήσετε για παρελθοντικές καταστάσεις θα δικαιολογήσετε τα φαινόμενα, αναθεωρείτε τις απόψεις σας. Ισορροπημένη θα είναι η ψυχολογία σας και η διάθεση σας, αποτελεσματικές θα είναι οι επαφές σας, δε θα ανοίξετε πεδίο κόντρας. Θα παραμείνετε σταθεροί στους επαγγελματικούς σας στόχους, δε θα υπάρξει κάποιο γεγονός που να σας αποκαρδιώσει ή να σας αποτρέψει από τις προσπάθειες σας.

Οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες θα γίνουν σε κλίμα ηρεμίας και συγκατάβασης, θα υπάρξουν προτάσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν ισορροπία και εμπιστοσύνη. Κλείνουν τυχόν αρνητικά ζητήματα ή θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Απόμακροι και αδιάφοροι θα φανείτε, φίλοι μου Λέοντες. Αρνητικοί θα είστε στο να επωμιστείτε το μερίδιο της ευθύνης σας, σε περίπτωση που το πρώην ταίρι σας κάνει το βήμα να τα ξαναβρείτε, οι υποχωρήσεις που θα κάνει μάλλον δε θα πιάσουν τόπο. Η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει έντονη την ανάγκη να ξεφύγετε και να απελευθερωθείτε, ενδεχομένως να κινηθείτε εγωκεντρικά, ίσως να μην είστε σε θέση να παραδεχτείτε την εγωιστική πλευρά των πράξεων σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα θα είστε αποφασισμένοι να διατηρήσετε ανεβασμένη την ψυχολογία σας, θα κυριαρχήσει η θετική και ανέμελη πλευρά του χαρακτήρας σας, πιθανότατα δεν θα περιορίσετε διαθέσεις απόδρασης και ονειροπόλησης. Κοινωνική και πολύ φιλική θα είναι η στάση σας, ναι μεν θα υπάρξουν κάποιες συναισθηματικές εναλλαγές ωστόσο θα λείψουν οι υπερβολές.

Φεύγουν οι βαριές σκέψεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα φροντίσετε για τη διασκέδαση σας, σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Εσείς οι απογοητευμένοι δοκιμάστε να αυτοψυχαναληθείτε θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τις αδυναμίες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα υπάρξουν από την πλευρά σας συναισθηματικές λοξοδρομήσεις, θα αρνηθείτε, θα αλλάξετε γνώμη. Το θέμα της δέσμευσης θα σας αγχώσει, θα νιώσετε πως σας περιορίζει και σας σκλαβώνει, σας συμβουλεύω για σήμερα να αποφύγετε τελεσίδικες συζητήσεις και λήψη οριστικών αποφάσεων.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα, έμπνευση, διαίσθηση και σωστή αντίληψη θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, πλούσιος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις. Να περιμένετε ευχάριστα συμβάντα, θα υπάρξουν θετικές αλλαγές τόσο σε αισθηματικά ζητήματα όσο και σε επαγγελματικές υποθέσεις. Άνοιγμα θα υπάρξει σε χρηματικές υποθέσεις, κινηθείτε με σύνεση. Σήμερα θα δοθεί ικανοποιητική λύση σε οικονομικό πρόβλημα που σας δημιουργούσε άγχος για την μελλοντική σας πορεία.

Ανεβαίνει η ψυχολογία σας, ισορροπημένες θα είναι οι επαγγελματικές σας σχέσεις, κλίμα συνεργασίας θα υπάρξει στον εργασιακό σας χώρο. Δώστε σημασία στην πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα υπάρξει η δυνατότητα να αλλάξετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές, ουσιαστικά θα πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως εποικοδομητικό άνοιγμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα θελήσετε να αποφύγετε τις πολλές σκέψεις, εσείς που είστε σε σταθερή σχέση θα έχετε την τάση να τα βλέπετε όλα επιφανειακά. Περιορισμένη θα είναι η υπομονή και η ανοχή σας με ερωτικά πρόσωπα που δεν μπορούν να ιντριγκάρουν το ενδιαφέρον σας. Φανείτε πρόσχαροι και καταδεχτικοί στα άτομα που θα σας πλησιάσουν μέσω διαδικτύου, καινούργια ή γνώριμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα, εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη διαίσθηση σας, περιορίστε τάσεις αναποφασιστικότητας. Προσπαθήστε να ανασυγκροτηθείτε, διορατικός και ευρηματικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, οι κινήσεις σας θα πρέπει είναι πρακτικές σταθερές και όχι σπασμωδικές. Σας δίνω τη συμβουλή να μην τρενάρετε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, κλείστε τις επαγγελματικές σας εκκρεμότητες θα υπάρξει θετική κατάληξη. Σε περίπτωση που διατυπώσετε καινούργιες ιδέες θα λάβετε ενδιαφέρον και ανταπόκριση, οι επιδόσεις σας θα καταφέρουν να ικανοποιήσουν, ενθαρρυντική θα είναι η κριτική που θα κάνουν για τις ικανότητες σας.

Θα είναι σωστή χρονική στιγμή για τελεσίδικα ξεκαθαρίσματα και για οριστικές δεσμεύσεις. Προχωρήστε στις προτάσεις που σκέπτεστε είτε αυτές αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα, είτε τον προσωπικό. Σήμερα δεν αποκλείεται να λάβετε κάλεσμα που θα ανανεώσει την ψυχολογία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα δε θα θελήσετε καμία συμμέτοχη σε εντόνους συναισθηματικούς ή επεξηγηματικούς διαλόγους, θα γυρίσετε τη πλάτη στα υποχρεωτικά και στα αναγκαστικά. Δε θα έχετε διάθεση για φόρτωμα ευθυνών, θα προτιμήσετε χαλαρότητα και ελευθερία επιλογών. Ένταση θα υπάρξει σε συνομιλία σας με πρόσωπο από τα παλιά, ενδεχομένως να θελήσετε να ξεφορτωθείτε άτομο, για το οποίο δε νιώθετε πλέον απολύτως τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα, απελευθερωμένη θα είναι η σκέψη σας, λύνονται κόμποι, φεύγουν οι αναστολές, σήμερα θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις και να βγείτε από δεδομένα καταπιεστικά ή οπισθοδρομικά. Αποφασιστικότητα και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, βγαίνετε από διλλήματα, περνάτε πρακτικά στην υλοποίηση κάποιων συγκεκριμένων σας ιδεών και επιθυμιών. Σε περίπτωση που είστε σε σκέψεις για επιχειρηματικές κινήσεις ναι μεν θα βρείτε πρόσφορο έδαφος, ωστόσο στα σημεία που θα πρέπει να ρισκάρετε μεγάλα χρηματικά ποσά δε θα πρέπει να ξεφύγει ο δείκτης ριψοκινδυνότητας.

Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, το ένστικτο σας δε θα σας προδώσει παράλληλα όμως ερευνήστε και μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα και τις προοπτικές που έχουν να κάνουν με την μελλοντική σας εξέλιξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα η αδιάφορη και υπερβολικά χαλαρή σας στάση θα φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία σας, ενδεχομένως να προκαλέσετε εκνευρισμό στο ταίρι σας. Θα μείνετε μακριά από όρκους και υποσχέσεις, πολύ κακώς θα κάνουν αν σας πιέσουν να εκπληρώσετε κάτι που αναγκαστήκατε να τάξετε. Ίσως να υπάρξει σύγχυση στις ερωτικές σας συζητήσεις, ωστόσο η ένταση δε θα δημιουργήσει προβλήματα άλυτα ή ανεπανόρθωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα, θα έχετε τη διάθεση να τις φιλοσοφήσετε τις καταστάσεις, τερματίζετε τον απογοητευτικό τρόπο σκέψης, φρένο βάζετε στις αποκαρδιωτικές εκδοχές. Έρχεται λύση σε υπόθεση που σας προβλημάτιζε, η επομένη μέρα σας βρίσκει πάνω σε καινούργιο ξεκίνημα. Αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, βάζετε στόχους ανάπτυξης, επαγγελματικής εξέλιξης και οικονομικής βελτίωσης, θα είστε σε θέση να πάρετε πρωτοβουλίες, να αναλάβετε ρίσκα και να επιτύχετε.

Η μέρα ενδείκνυται για τολμηρά βήματα και για άμεσα ξεκαθαρίσματα μην αναβάλετε τις ενέργειες σας. Θα σας δώσω την συμβουλή να περάσετε άφοβα σε διεκδικήσεις, να εκφράσετε αυτό που νιώθετε, να προτείνετε αυτό που από καιρό έχετε στο μυαλό σας. Εσάς τους δυσαρεστημένους ευχάριστο συμβάν θα σας οδηγήσει σε αλλαγή πλεύσης, κινηθείτε άμεσα, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα προσοχή στις εγωιστικές ενέργειες. Προκειμένου να ξεφύγετε από καταπιεστικά δεδομένα ή από αποτυχημένες, κατά τη γνώμη σας, σχέσεις, ίσως να κινηθείτε ιδιαιτέρως εγωκεντρικά. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία μέσω διαδικτύου, ωστόσο προσοχή στις εξιδανικεύσεις. Μην αφήσετε την φαντασία σας να σας οδηγήσει σε συμπεράσματα που δε θα βασίζονται σε αποδεδειγμένες απόψεις. Καλό θα είναι να υπάρχει ρεαλισμός στις εκδοχές που θα δώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα, φεύγει η έντονη ανησυχία και το άγχος, χαλαρώνουν οι βλέψεις σας και οι επαγγελματικοί σας στόχοι, θα νιώσετε την ανάγκη να κινηθείτε μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο αποφεύγοντας τις παρεκκλίσεις. Παίρνετε την απόφαση να προχωρήσετε μεθοδικά, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στην ολοκλήρωση και το οριστικό αποτέλεσμα. Με ειλικρίνεια θα μιλήσετε, ισορροπημένη θα είναι η επικοινωνία σας τόσο με φίλους όσο και με συνεργάτες.

Για εσάς που ψάχνετε εργασία ή θέλετε να επεκταθείτε επαγγελματικά ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να σας συστήσουν με πρόσωπο που αμέσως θα κερδίσετε το ενδιαφέρον του για συνεργασία. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, εσείς που έχετε ανάγκη να ξεδώσετε και να αποφορτιστείτε από τις έγνοιες, διαβάστε ένα βιβλίο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα είστε ερωτικοί, ανέμελοι και υπερβολικά χαλαροί. Μιλήστε με κάποιον/α μέσω διαδικτύου. Στο ταίρι σας, δίνω τη συμβουλή να μην σας πιέσει, η πίεση θα σας οδηγήσει σε παρορμητικές εξάρσεις που θα δημιουργήσουν αδιέξοδα. Θετικοί θα είστε στις νέες γνωριμίες, αρνητικοί στις υποσχέσεις.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα, η στάση σας θα είναι κοινωνική, δοτική και συναισθηματική, στα πρόσωπα που αγαπάτε και εκτιμάτε είτε είναι οικογενειακά είτε φιλικά δε θα λείψουν από την πλευρά σας πράξεις υποστήριξης και συμπαράστασης. Θα την προσφέρετε την βοήθεια σας, με ειλικρίνεια και ευαισθησία θα χειριστείτε τις καταστάσεις, συγκαταβατικότητα θα σας διακρίνει. Στις επαγγελματικές σας σχέσεις θα επιδιώξετε ηρεμία και ισορροπία, δε θα έχετε διάθεση για αντιπαραθέσεις και διαπληκτισμούς.

Νέους τρόπους ψυχολογικής ανανέωσης θα αναζητήσετε, σε περίπτωση που προβείτε σε αγορές υλικών αγαθών το νου σας να μην ξεφύγει η διάθεση σας για κατανάλωση. Αποφύγετε τις αντιοικονομικές επιλογές, βάλτε στην άκρη χρήματα για τις υποχρεώσεις και τους μηνιαίους σας λογαριασμούς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα ταράξει κάπως τις συναισθηματικές σας ισορροπίες, θα προκύψει ένα είδος εσωτερικής σύγχυσης, με αποτέλεσμα να μην είστε σε θέση να αποφασίσετε και να τηρήσετε. Θα αποφύγετε υποσχέσεις και ευθύνες, στόχος σας θα είναι να ξεγλιστρήσετε από πιεστικές καταστάσεις. Σήμερα δεν αποκλείεται να οδηγηθείτε σε χωρισμό με πρόσωπο που νιώθετε πως δεν έχει πλέον τίποτα το ουσιαστικό να σας προσφέρει.