Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (25/05)

331

Σήμερα το τετράγωνο της Σελήνης από τον Λέοντα με τον Ερμή στον Ταύρο.

Η ημέρα μπορεί να έχει περισσότερες απαιτήσεις σε επικοινωνιακό επίπεδο καθώς η δυσαρμονική όψη μεταξύ της Σελήνης και του Ερμή μπορεί να δημιουργήσει μία δυσκολία στην ροή κάποιων ζητημάτων. Η επικοινωνία, οι συζητήσεις και ο τρόπος που θα προσεγγίσεις αλλά και θα διευθετήσεις τις πρακτικές λεπτομέρειες αυτών που έχεις στο πρόγραμμά σου, θα παίξουν μεγάλο ρόλο στη διεκπεραίωση τους. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα,  θα εμφανιστείτε πρόσχαροι και εκδηλωτικοί, θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε σκέψεις και αισθήματα, με τον ανανεωμένο τρόπο δράσης σας θα καταφέρετε να ανοίξετε νέες πόρτες και διόδους, όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε κοινωνικό. Η συζήτηση σας με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα έχει ενθαρρυντική εξέλιξη, οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα είναι σοβαρές και θα τηρηθούν. Εσείς οι κουρασμένοι ή αγχωμένοι θα εμφανίσετε έντονη την ανάγκη να ξεσκάσετε και να απελευθερωθείτε από πιεστικά δεσμά, θα βρείτε τρόπο να αποδράσετε.

Σε οικογενειακά θέματα κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και συγκαταβατικότητα, προσπαθήστε να λύσετε αρνητικά ζητήματα που φθείρουν την ψυχολογία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί και συζητήσιμοι. Επιθυμία σας θα είναι να εκφραστείτε και να κινηθείτε απελευθερωμένα χωρίς περιορισμούς. Σήμερα θα είστε σε θέση να μιλήσετε με απόλυτη ειλικρίνεια, ωστόσο προσοχή σε τάσεις επιβολής ή ειρωνείας, θα υπάρξει κίνδυνος να προσβάλετε έστω και άθελα σας. Η παρορμητικότητα σας θα σας οδηγήσει σε αυθόρμητες ερωτικές προτάσεις, οι απαντήσεις που θα λάβετε δεν πρόκειται να σας απογοητεύσουν.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα, θα αναζητήσετε ηρεμία, ξεκούραση και συναισθηματική σταθερότητα. Σήμερα θα προσπαθήσετε να ψυχαγωγείτε και να περάσετε όμορφα χωρίς προβληματισμούς. Έρχονται χρηματικά ανοίγματα, βγαίνετε από καταστάσεις άγχους, θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη και πρόγραμμα λογαριασμούς, οφειλές, και αγορές. Σε συναισθηματικό επίπεδο θα είστε εκδηλωτικοί, ειλικρινείς και άμεσοι, στοιχεία που θα φέρουν ισορροπία στις προσωπικές σας επαφές και συνομιλίες.

Για όσους από εσάς προσμένετε κάποιο άνοιγμα ή είστε σε αναμονή για απαντήσεις οι ειδήσεις θα είναι ευχάριστες θα καταφέρετε να βγείτε από τη στασιμότητα. Σε οικογενειακά θέματα συγκαταβατική και προστατευτική θα είναι η στάση σας, σε περίπτωση που υπάρχουν εντάσεις ή άλυτα θέματα θα πάρετε πρωτοβουλίες, θα είστε σε θέση να λύσετε και να ξεκαθαρίσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, συναισθηματικοί και εγκάρδιοι θα είστε προς το ερωτικό σας ταίρι, η κατανόηση και η διαλλακτικότητα σάς θα κάνουν συζητήσιμους και ειρηνικούς. Σήμερα θα προσφέρετε συναισθηματική συμπαράσταση στο ταίρι σας, θα σας νιώσει ως ψυχολογικό του στήριγμα. Η ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου από το ερωτικό σας παρελθόν θα έχει ως αποτέλεσμα μια αποκαλυπτική εξομολόγηση. Αν δείξετε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, θα προκύψει οριστική επανασύνδεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να ηρεμήσετε και να χαλαρώστε. Θετική θα είναι διάθεση σας και η σκέψη σας, θα βρείτε τρόπο να απεγκλωβιστείτε συναισθηματικά από παρελθοντικές απογοητεύσεις ή αποτυχίες. Αν είχατε προσφάτως παρεξηγηθεί ή διαφωνήσει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο θα μιλήσετε και θα συζητήσετε μέσα σε κλίμα συμφιλίωσης, θα δοθούν οι απαιτούμενες εξηγήσεις που θα φέρουν κατανόηση.

Στον οικογενειακό σας τομέα ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει κοντά με άτομο που συχνά πυκνά οι απόψεις σας αντικρούονται, αυτή τη φορά θα είστε σε θέση να βρείτε δίοδο συνεννόησης. Σήμερα οι επαφές σας θα είναι ευχάριστες και εποικοδομητικές, θα κυλήσουν ομαλά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι οι όψεις της ημέρας, θα βγάλουν στην επιφάνεια την αισιόδοξη και δοτική πλευρά του χαρακτήρα σας, τα λόγια σας θα είναι ειλικρινή και θερμά. Ένα πρόσωπο δε θα αντισταθεί στην ερωτική σας γοητεία. Σήμερα θα περάσετε όμορφα στις προσωπικές σας επαφές, κρατήστε ακμαία την ερωτική σας διάθεση, αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας, θα προκύψει γνωριμία μέσω διαδικτύου που θα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα, η ισορροπημένη σας διάθεση θα σας βοηθήσει να γίνετε δεχτικοί, κοινωνικοί και συγκαταβατικοί. Σήμερα θα εστιάσετε στις προσωπικές σας σχέσεις, θα αφιερώσετε χρόνο στα οικογενειακά σας πρόσωπα. Η θετική σας σκέψη και η δεκτικότητα σας θα σας ωθήσουν στο να βοηθήσετε, να υποστηρίξετε, και να συμπαρασταθείτε. Στόχος σας θα είναι οι ενέργειες με δημιουργική και αλληλέγγυα κατάληξη, τόσο σε προσωπικά ζητήματα όσο και σε κοινωνικά.

Η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σχετικά με ένα οικονομικό σας ζήτημα. Θα είστε σε θέση να κινηθείτε με πρακτικότητα, τακτοποιείστε ζητήματα και εκκρεμότητες που σας δημιουργούν άγχος. Βασική σας επιθυμία θα είναι να σταθεροποιηθείτε και να δώσετε τέλος στα σκαμπανεβάσματα, παίρνετε αποφάσεις που στόχο θα έχουν την προσωπική σας ηρεμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ομαλή και ήρεμη θα είναι η επικοινωνία σας, θα εμφανιστείτε ανοιχτόμυαλοι και διορατικοί. Σήμερα στόχος σας θα είναι να περάσετε μια όμορφη και ξεκούραστη μέρα, οι συνομιλίες σας θα κλείσουν με θετικό αποτέλεσμα. Ένα εντυπωσιακό πρόσωπο μέσω διαδικτύου θα εμφανιστεί στο δρόμο σας. Θα γίνει γνωριμία μεταξύ σας, ωστόσο από την πλευρά σας θα είστε επιφυλακτικοί στις εκδηλώσεις σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές θα σας δώσουν άνοιγμα για αλλαγές, θα καταφέρετε να ανανεώσετε τη διάθεση σας. Αξιοποιήστε τα συμβάντα, ωστόσο τα βήματα σας θα πρέπει να είναι προσεκτικά. Αποφύγετε τις έντονες εξάρσεις και τις κτητικές ενέργειες, προσοχή να μην χειροτερέψετε καταστάσεις έκρυθμες και ανισόρροπες. Θα γίνουν συζητήσεις σε σοβαρό επίπεδο, το αποτέλεσμα θα σας ωθήσει στο να πάρετε ριζικές αποφάσεις σχετικά με θέματα που σας απασχολούν από καιρό.

Κοινωνική θα είναι η μέρα σας, ανάγκη σας θα είναι να χαλαρώσετε. Μια ευχάριστη πρόταση θα σας βοηθήσει να αποφορτιστείτε από τις βαριές σκέψεις. Ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία σας με φανερή διάθεση για συναισθηματικές πράξεις, ενδιαφέρον θα δείξετε στα οικογενειακά σας πρόσωπα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα κινηθείτε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, ωστόσο προσοχή στην τάση που θα έχετε να θέλετε οπωσδήποτε να επιβληθείτε ή ένα υπερισχύσετε. Θα υπάρξουν λόγια που θα φέρουν συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, μια συνάντηση θα μετατραπεί σε ευχάριστο ερωτικό γεγονός. Επιμεληθείτε την εμφάνισή σας!!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές γι αυτό καλό θα είναι να αποβάλλετε τον αρνητισμό ή την εσωτερική ένταση που ενδεχομένως να νιώθετε. Σταθεροποιείστε τη διάθεση και την ψυχολογία σας τίποτα το δυσάρεστο δεν θα προκύψει. Με συγκεκριμένο πρόσωπο θα ενισχυθούν οι μεταξύ σας συναισθηματικοί σας δεσμοί, ίσως να αφόρα οικογενειακό άτομο, οι εκμυστηρεύσεις που θα ανταλλάξετε θα δυναμώσουν τα αισθήματα αγάπης και εμπιστοσύνης.

Αν διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε επίμαχα θέματα, τερματίζουν διαφωνίες, διαλύονται αρνητικές εντυπώσεις. Σε προσωπικά θέματα σας συμβουλεύω να αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα, μην προχωρήσετε σε άμεσες κινήσεις αν πρώτα δε νιώθετε σιγουριά για την κατάληξη. Ανάγκη σας θα είναι να κοινωνικοποιηθείτε, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα κλειστείτε στον εαυτό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Συμπονετικοί θα εμφανιστείτε, φίλοι μου Παρθένοι, η όψη της ημέρας θα ηρεμήσει και θα ζεστάνει την καρδιά σας, κατά συνέπεια και τη στάση σας. Πρόσχαροι και εγκάρδιοι θα είστε με πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να επανασυνδεθεί ερωτικώς μαζί σας. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να ζήσετε έντονες αισθησιακές στιγμές με απελευθέρωση, δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί πάθος, ωστόσο ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας ίσως να μη λείψει ένα είδος ερωτικού ανταγωνισμού.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα θα συναναστραφείτε, θα συναντηθείτε και θα διασκεδάσετε. Θα έχετε την ανάγκη να προβείτε σε απελευθερωμένες ενέργειες απ αυτές που τονώνουν τις διαθέσεις και τις σχέσεις.  Σε κάποια συγκεκριμένα θέματα προσέγγισης αυτή τη φορά δε θα αναστείλουν τη δράση σας εσωτερικές φοβίες ή αναστολές. Σωστή θα είναι η αντίληψη σας, οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, με έξυπνο τρόπο θα περάσετε σε άμεσες ενέργειες.

Εσείς που θέλετε να βγείτε από τα προκαθορισμένα, δεν θα φανείτε διστακτικοί στο καινούργιο άνοιγμα που θα προκύψει, θα είστε σε θέση να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Σήμερα δε θα λείψουν οι προτάσεις τόσο από φίλους όσο και από πρόσωπα που μεταξύ σας υπάρχει συμπάθεια και διάθεση για επικοινωνία, θα δοθεί έκταση στις προσωπικές σας επαφές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα φανείτε αισιόδοξοι και συγκαταβατικοί. Αξιόπιστη θα είναι η διαίσθησή σας, ωστόσο προσοχή στα όρια της φαντασίας σας, το νου σας να μην ξεφύγουν οι εικασίες σας. Επιρρεπείς θα είστε σε φανταστικές εκδοχές, κάντε την προσπάθεια να μείνετε σταθερά εντός πραγματικών πλαισίων. Μια ξαφνική ερωτική γνωριμία μέσω διαδικτύου θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τα ερωτικά σας δεδομένα, θα δημιουργηθούν νέες συνθήκες στην ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα θα θελήσετε να ξεφύγετε από τις αγχωτικές υποχρεώσεις, θα προτιμήσετε τις δραστηριότητες που σας τονώνουν και όχι αυτές που σας αποδυναμώνουν. Επιθυμία σας θα είναι να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε, θα αναζητήσετε αναζωογονητικές και ψυχαγωγικές επαφές. Σε δύσκολα θέματα που απαιτείτε διευθέτηση προσοχή στην παθητική αδράνεια ή στην αδιάφορη στάση, κάποιες υποθέσεις ενδεχομένως να μην παίρνουν επιπλέον καθυστέρηση.

Ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, κατά πάσα πιθανότητα θα αποφύγετε τις σοβαρές αποφάσεις, ανάγκη σας θα είναι να αδειάσετε το μυαλό σας από σκοτούρες και προβληματισμούς. Οι ενέργειες σας θα είναι αυθόρμητες ίσως και κάπως απρόβλεπτες ή αντιδραστικές γι αυτό προσοχή στις επιπολαιότητες. Σωστή θα είναι η αντίληψη σας, θα είστε σε θέση να εντοπίσετε και να εξακριβώσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, έντονη θα είναι η γοητεία σας, ελκυστικό το παρουσιαστικό σας, σήμερα θα καταφέρετε να φανείτε εντυπωσιακοί. Η στάση σας ενδεχομένως να είναι κάπως υπεροπτική, προσοχή στις κουβέντες σας, στις συζητήσεις σας, ενδεχομένως η συμπεριφορά σας να είναι εριστική. Η σημερινή όψη θα ενισχύσει το ένστικτό σας, ωστόσο οι ονειροπολήσεις σας ίσως να σας βγάλουν κάποια στιγμή εκτός τόπου και χρόνου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα, η ανάγκη σας για χαλάρωση και αναζωογόνηση θα σας ωθήσει στο να διαφοροποιήσετε κάπως τα άμεσα καθημερινά σας ενδιαφέροντα. Αυτή τη φορά θα δώσετε σημασία κυρίως στις εσωτερικές σας ανάγκες, θα εστιάσετε σε θέματα σχετικά με την υγεία σας, την ψυχολογία σας, και τη φυσική σας κατάσταση. Με λίγα λόγια τώρα θα στοχεύσετε στην ποιότητα της ζωής σας, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή ευθύνες που σας στρεσάρουν.

Τα μελλοντικά θέματα δε θα τα αφήσετε στην άκρη θα δείξετε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, ωστόσο βασική σας επιδίωξη θα είναι να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε από τις βαριές έγνοιες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, οι όψεις της ημέρας θα σας κάνουν ανέμελους, φιλοσοφημένους και ζωτικούς, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για διαφυγή από καταπιεστικές ερωτικές σχέσεις. Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου, προσιτοί θα φανείτε σε καινούργια πρόσωπα. Οι ερωτικές εξελίξεις θα τρέξουν υπέρ σας, με δική σας πρωτοβουλία θα κλείσετε παλιές μπερδεμένες καταστάσεις, σήμερα θα είστε πρόθυμοι να βάλετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα, ξεκαθαρίστε προθέσεις και βλέψεις, βάλτε στόχους και προχωρήστε σε μεθοδικές πράξεις. Ανασυγκροτήστε την αυτοπεποίθηση σας, αφήστε στην άκρη ανασφάλειες και φοβίες, σας συμβουλεύω να περάσετε σε άμεσες ενέργειες. Σας παροτρύνω να προχωρήσετε ελεύθερα σε ουσιαστικές συζητήσεις που απαιτούν ριζικές αποφάσεις, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για τελεσίδικες πράξεις. Οι συνομιλίες σας θα πάνε ιδιαιτέρως καλά, θα είστε πολύ κοντά σε συμφωνίες, σε οριστικό κλείσιμο παρεξηγήσεων ή διαφωνιών.

Ένα γεγονός θα συμβάλει στο να ανοιχτεί μια δυνατή προοπτική που θα σας δώσει τη δυνατότητα να επεκταθείτε και να βελτιωθείτε οικονομικά. Καταφθάνει απρόσμενη πρόταση που θα δημιουργήσει νέες βάσεις κυρίως για εσάς που θέλετε να αλλάξετε ή να δώσετε έκταση στις υπάρχουσες προοπτικές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή μέρα θα φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία σας, θα είναι επιβλητική και επιτακτική. Σε υψηλό επίπεδο θα βρίσκεται ο ερωτισμός σας, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας, θα σας δοθεί ευκαιρία σχέσης μέσω διαδικτύου, που αυτό που θα σας τραβήξει την προσοχή κατά κύριο λόγο, θα είναι η εξωτερική του εμφάνιση. Εσείς που είστε σε δεσμό, μη το παρατεντώσετε το σκοινί, το αποτέλεσμα δε θα είναι υπέρ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Θα βρείτε τρόπο να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες, οι σκέψεις που θα κάνετε θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα ανανεωθούν οι διαθέσεις σας, αυτή τη φορά δε θα παγιδευτείτε σε ηττοπάθειας και πεσιμιστικές εικασίες. Έρχονται ευκαιρίες και ανοίγματα βελτίωσης, μελετήστε τα ενδεχόμενα, καταφθάνουν θετικές αλλαγές. Τα χρήματα σας θα τα χειριστείτε με οξυδέρκεια, θα είστε σε θέση να συγκρατηθείτε και να αποφύγετε τις περιττές σπατάλες, θα αποδειχτεί σωστή απόφαση η αποταμίευση.

Θετική θα είναι η διάθεση σας, οι απαντήσεις σας δεν θα είναι αρνητικές. Συζητήσεις θα έχετε με οικογενειακά σας πρόσωπα, σήμερα θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στη ψυχολογική και συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, αυθόρμητους και ανοιχτόκαρδους θα σας κάνει η όψη της ημέρας. Σήμερα με ειλικρίνεια θα εκφράσετε αυτό ακριβώς που θα σκεφτείτε, ωστόσο δε θα είστε ανεκτικοί σε απόψεις συντηρητικές ή παλιομοδίτικες. Με το ταίρι σας ενδεχομένως να υπάρξει σύγκρουση, αλλά θα είναι κάτι επιφανειακό, άνευ βάσης και σημασίας. Η μέρα θα σας ωθήσει να επιμεληθείτε την εμφάνισή σας, το στυλ που θα υιοθετήσετε…

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα, θετική και ευχάριστη θα είναι η διάθεση σας, θα είστε διορατικοί και επικοινωνιακοί συνομιλητές. Δε θα βγάλετε ιδιαίτερο άγχος, θα είστε σε θέση να κινηθείτε χαλαρά ακολουθώντας το πρόγραμμα σας, αυτοσυγκράτηση θα υπάρχει στα λόγια σας. Ο αυθορμητισμός σας θα σας οδηγήσει σε πράξεις αποφασιστικές, με θετικό μάτι θα δείτε την προοπτική κάποιων αλλαγών, δεν θα φρενάρετε ενέργειες που πιστεύετε πως θα μπορέσουν να σας βελτιώσουν.

Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για εξομάλυνση σχέσεων, αξιοποιήστε καταλλήλως τις συναντήσεις που θα υπάρξουν, σας συμβουλεύω να μιλήσετε με ειλικρίνεια, ξεκαθαρίστε και θέστε με σαφήνεια όρους και επιθυμίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε, θα υπάρξουν χαρούμενες συναντήσεις που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Δυνατό θα είναι το ένστικτό σας, θα σας δοθεί άνοιγμα να περάσετε σε δημιουργικές κινήσεις και προσεγγίσεις. Σήμερα δε θα λείψουν οι έντονες ερωτικές στιγμές, θα βρείτε ανταπόκριση στη θερμή στάση που θα εκδηλώσετε. Σε περίπτωση που είστε ερωτικά μόνοι, θα υπάρξει προοπτική γνωριμίας με πρόσωπο που θα είναι αρκετά διαφορετικό απ’ το στυλ και το χαρακτήρα σας.