Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Νέο Κεραμίδι, Άρωνας, Λαγόραχη, Μοσχοπόταμος – θερμό καλωσόρισμα από πλήθος κόσμου (φωτο)

88

Με θέρμη και παλμό υποδέχτηκαν την κυρία Μάνη οι κάτοικοι στο Κεραμίδι, στον Άρωνα, στη Λαγόραχη και στο Μοσχοπόταμο, χωριά κατ’ εξοχήν αγροτικά, εκεί που χτυπά η καρδιά του πρωτογενή τομέα της Πιερίας.

Η ίδια ευχαρίστησε τους συμπολίτες της για το εγκάρδιο καλωσόρισμα και τη διαχρονική αγάπη και στήριξή τους. Τους ενημέρωσε κατ’ αρχάς για την προ ολίγων ημερών έγκριση του deminimis για τους καπνοπαραγωγούς και για την προσπάθεια, ώστε να καταβληθεί εντός των επόμενων ημερών.

Όπως άλλωστε και για τη διαρκή προσπάθεια και τον καθημερινό της αγώνα  όλα αυτά τα χρόνια για τη στήριξη των ανθρώπων του πρωτογενή τομέα, για τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τους αλιείς της Πιερίας.

Ένας αγώνας που βρήκε ανταπόκριση από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που στάθηκε δίπλα στους παραγωγούς, με πράξεις, με σημαντικά μέτρα στήριξης. Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί και τη νέα τετραετία.

«Δώστε μου τη δύναμη να συνεχίσω να αγωνίζομαι για όλους εσάς. Για τους ανθρώπους του αγροτικού κόσμου, του καθημερινού μόχθου, εσάς που καλλιεργείτε με μεράκι την Πιερική γη. Που κρατάτε ζωντανά τα χωριά μας. Οφείλουμε σε όλους σας ένα μεγάλο ευχαριστώ. Και την υπόσχεση πως θα είμαι πάντα δίπλα σας, σε ό,τι και αν χρειαστείτε».