Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Μεγαλειώδης προεκλογική συγκέντρωση στο Λιτόχωρο

226

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση, στο πανέμορφο Λιτόχωρο,  στη σκιά του Ολύμπου, η κυρία Μάνη κατακλύστηκε από την παρουσία και την αγάπη των συμπολιτών της.

Στην ομιλία της τόνισε την προσωπική της συμβολή:

– στην ενίσχυση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιτοχώρου με ορειβατικό εξοπλισμό

– στην επίσπευση του αιτήματος για ενίσχυση του Λυκείου Λιτοχώρου με υλικοτεχνικό εξοπλισμό, με θρανία, βιβλιοθήκες, γραφεία

– στην ενίσχυση της δημοτικής βιβλιοθήκης Λιτοχώρου και της βιβλιοθήκης του Λυκείου Λιτοχώρου με βιβλία και εγχειρίδια από τη βιβλιοθήκη της Βουλής, στην επιτροπή της οποίας είναι Πρόεδρος

Αναφέρθηκε επίσης στο κυβερνητικό έργο στην Πιερία, τονίζοντας ότι:

– σημειώνονται ιστορικά ρεκόρ στον τουρισμό.

– υποβλήθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού η υποψηφιότητα ένταξης του Ολύμπου στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς της Unesco.

– 1,5 εκ. Ευρώ δόθηκε για τη συντήρηση και τον καθαρισμό του δασικού οδικού δικτύου, ενώ θα δοθούν ακόμα 2,5 εκ. Ευρώ για τον ίδιο σκοπό.

– 78 εκ. Ευρώ δόθηκαν για τη στήριξη των επιχειρήσεων

– 61 εκ. Ευρώ σε ενισχύσεις του πρωτογενή τομέα

– 23 εκ. Ευρώ σε αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ

Παράλληλα, η κυρία Μάνη τόνισε ότι στήριξε όλα τα αιτήματα του Δήμου στα αρμόδια Υπουργεία για σημαντικά έργα όπως ενδεικτικά έργα αγροτικής οδοποιίας, αστικές αναπλάσεις κτλ.

Απευθυνόμενη στους πολίτες του Λιτοχώρου κλείνοντας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η μεγαλύτερη και πιο σπουδαία ανταμοιβή μου για τον αγώνα που έδωσα τα τέσσερα αυτά χρόνια, είναι η παρουσία, η αγάπη σας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια υπόσχεση : δώστε μου τη δύναμη για να συνεχίσω να είμαι η φωνή σας στο Κοινοβούλιο».