Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Επίσκεψη στο Δήμο Πύδνας – Κολινδρού

375

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, η κυρία Μάνη συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, κ. Αναστάσιο Μανώλα και τους υπαλλήλους του Δήμου, για τα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Πύδνας – Κολινδρού.

Στο επίκεντρο, ήταν οι εκτεταμένες ζημίες στις αγροτικές καλλιέργειες της περιοχής από την πρόσφατη χαλαζόπτωση. Η κυρία Μάνη βρέθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στους παραγωγούς, ακολούθησε το κλιμάκιο του ΕΛΓΑ και τόνισε την ανάγκη της άμεσης καταγραφής των ζημιών. Η κινητοποίηση του ΕΛΓΑ ήταν άμεση, καθώς κλιμάκιο του Οργανισμού μετέβη τάχιστα στις πληγείσες περιοχές, προκειμένου να ξεκινήσει η καταγραφή των ζημιών.

Αναφέρθηκε επίσης στην συμβολή  της για την έγκριση ποσού 230.000 ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών, για τη διαμόρφωση  κόμβου στην είσοδο της εμποροπανήγυρης Αιγινίου. Επίσης συζήτησαν και για τα υπόλοιπα έργα υποδομών που πραγματοποιήθηκαν κατά την τελευταία τετραετία στο Δήμο, σε συνεργασία με την Κυβέρνηση και τα αρμόδια Υπουργεία, που βελτίωσαν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωή των δημοτών.

Επίσης λόγω της ιδιότητάς της ως Προέδρου της Επιτροπής Βιβλιοθήκης της Βουλής, συνέβαλε στον εμπλουτισμό με βιβλία στις δημοτικές βιβλιοθήκες του Αιγινίου και του Μακρυγιάλου καθώς και του Λυκείου Κολινδρού.