Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (10/05)

192

Σήμερα η αντίθεση της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Άρη στον Καρκίνο.

Σελήνη και Άρης θα βρεθούν σε δύο πολικά ζώδια κάτι που μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις και να δημιουργήσει μία ένταση μέσα στην ημέρα. Αν θέλεις να μειώσεις τις πιθανότητες ενός τέτοιου σεναρίου προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις από ανθρώπους που ξέρεις ότι έχουν ως αγαπημένη τους δραστηριότητα να εκνευρίζουν τους άλλους και αν τελικά δεν μπορέσεις να τους αποφύγεις, προσπάθησε να μην τους αφήσεις να σε παρασύρουν στη δική τους διάθεση! Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σκεφτείτε με προνοητικότητα, κρατήστε ελεγχόμενη την παρορμητικότητα σας. Τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε την επαγγελματική σας πορεία ωστόσο θα πρέπει οι κινήσεις και οι βλέψεις σας να μην αεροβατούν. Εσείς που θέλετε να ανεβάσετε την καριέρα σας ένα σκαλί πιο πάνω, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό,  οι υπερβολές και τα έντονα ρίσκα ίσως να μην έχουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.  Σας δίνω τη συμβουλή να αφήσετε στην άκρη τα παράτολμα ανοίγματα μην δημιουργήσετε συνθήκες επιπλέον άγχους. Ο επαγγελματικός διάλογος που θα ανοίξετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τερματίσει τις αρνητικές εντυπώσεις που ενδεχομένως να υπάρχουν μεταξύ σας. Αν μιλήσετε με ειλικρίνεια και ξεκαθαρίσετε από την αρχή τους σκοπούς σας, τότε η συνεργασία σας θα αναδομηθεί επάνω σε καινούργια πλέον δεδομένα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ερωτικό αεράκι θα διαπεράσει την καρδιά σας, αφεθείτε στα συμβάντα που καταφθάνουν, σήμερα θα υπάρξουν θερμές ερωτικές αποκαλύψεις. Ευκαιρία νέας ερωτικής γνωριμίας θα υπάρξει, καινούργιο πρόσωπο θα εμφανιστεί γύρω σας, προσπαθήστε να γίνετε λίγο πιο παρατηρητικοί και πιο θερμοί. Αν τσακώσετε πρόσωπο να σας κοιτάζει, ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον του και δε θα χάσετε. Δώστε σημασία στην εξομολόγηση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που από καιρό έχετε αιχμαλωτίσει το ενδιαφέρον του.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε τη στάση σας, τώρα θα αναρωτηθείτε, θα αναζητήσετε, θα δείτε κάποιες καταστάσεις από άλλη σκοπιά ίσως πιο ευαισθητοποιημένη. Αντιληφθείτε τις καταστάσεις σφαιρικά, ελάτε στη θέση του άλλου, αν σκεφτείτε με τρόπο συλλογικό και όχι εγωκεντρικό θα καταφέρετε να δώσετε τις σωστές εξηγήσεις και λύσεις. Σήμερα οι επαφές και οι συναντήσεις σας  θα δρομολογηθούν με βάση τις επικοινωνιακές σας διαθέσεις, η μέρα ενδείκνυται για εξωτερικεύσεις και για ξεκαθαρίσματα που θα βοηθήσουν στην ομαλότητα των σχέσεων φιλικών επαγγελματικών και προσωπικών. Για εσάς που τσακωθήκατε κάντε την προσπάθεια να φανείτε διαλλακτικοί, έρχεται λύση παρεξήγησης, όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο συγκαταβατικοί και ειλικρινείς θα φανείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, αυτή την φορά θα είστε σε θέση να αρπάξετε όποιο καινούργιο άνοιγμα σας δοθεί. Βάζετε φρένο στην αδράνεια και περνάτε σε δυναμική δράση. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας βοηθήσει να δώσετε το πράσινο φως σε πρόσωπο που θα τολμήσει να σας διεκδικήσει ερωτικά. Από πρόταση διασκέδασης θα ξεκινήσει και οι επαφές που θα ακολουθήσουν, θα οδηγήσουν τα γεγονότα σε άμεσες προσωπικές συναντήσεις. Έρχονται ερωτικές αναστατώσεις που θα ορίσουν νέα κατεύθυνση στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σε ανεβασμένο επίπεδο θα βρίσκεται και η ψυχολογία σας και η διάθεση σας, θετικές θα είναι οι σκέψεις σας, συναισθηματική η στάση σας. Με γενναιοδωρία θα προσφέρετε και θα βοηθήσετε, δεν θα λείψουν πράξεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης. Αυθορμητισμός και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας ωστόσο σε θέματα που θα υπάρξουν διαφορετικές απόψεις αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη. Για εσάς που σε επαγγελματικό επίπεδο αναζητάτε νέες ευκαιρίες θα δημιουργηθούν ανοίγματα που θα περιμένουν τη δράση σας. Σήμερα θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα, οι συναντήσεις σας θα είναι ευχάριστες και δημιουργικές.  Θετικές εξελίξεις θα έχετε σε προσωπικές σας υποθέσεις, έρχονται συμφιλιώσεις και λύσιμο παρεξηγήσεων. Μιλήστε ανοιχτά για τα θέματα που υπάρχουν διαφορές και μπερδεμένες καταστάσεις, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, μια πολύ ευχάριστη συνάντηση με συγκεκριμένο πρόσωπο που διατηρείτε στο ερωτικό σας στόχαστρο, θα ανανεώσει το κλίμα στην καρδιά σας. Αν διατηρήσετε την θερμή σας διάθεση ως τις νυχτερινές ώρες, τότε θα σημειωθεί γεγονός που θα έχει την δυνατότητα να σας προσφέρει σταθερό ερωτικό ταίρι. Η γοητεία σας θα αποτελέσει πόλο έλξης, ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει. Θα υπάρξουν ραντεβού και συνομιλίες που θα διαφοροποιήσουν τόσο το παρόν, όσο και το μέλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η συγκαταβατικότητα στις διαθέσεις σας θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις και τις επαφές σας τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις προσωπικές. Δημιουργική και αποτελεσματική θα είναι η στάση σας, αναθερμαίνονται οι επαφές σας με πρόσωπο που είχατε παρεξηγηθεί ή κοντραριστεί.  Ο συναισθηματισμός που θα σας διακατέχει θα σας βοηθήσει να συμφιλιωθείτε ή να ισορροπήσετε τις καταστάσεις με άτομα που τις προηγούμενες μέρες είχαν δημιουργηθεί εκνευρισμοί. Η κοινωνική σας διάθεση θα σας αποτρέψει από τη μοναχικότητα, η στάση σας θα είναι αυθόρμητη, εξωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει, θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Σε οικογενειακή συνάντηση δεν θα λείψουν οι  έντονες συζητήσεις και εκμυστηρεύσεις, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, άμεσο και ενθαρρυντικό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, τολμηρές θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, είναι πολύ πιθανό να βιώσετε ένα χαρούμενο ερωτικό γεγονός, που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε στάση ζωής. Η στήριξη που θα προσφέρετε σε πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα δημιουργήσει εντόνους δεσμούς αγάπης μεταξύ σας, με πολύ ευχάριστες συνέπειες. Αν κάποια παρεξήγηση σάς είχε απομακρύνει από το ταίρι σας, τώρα θα υπάρξει συμφιλίωση, σε περίπτωση χωρισμού ένα ευχάριστο συμβάν θα φέρει άμεση επανασύνδεση.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ευχάριστες επαφές και συνομιλίες θα σας τονώσουν συναισθηματικά και ψυχολογικά, αποκτάτε μια πιο ανέμελη διάθεση. Η ανάγκη σας για χαλάρωση θα σας ωθήσει στο να αλλάζετε επιθυμίες ουσιαστικά θα διαφοροποιήσετε τις ανάγκες σας εστιάζοντας περισσότερο στη ψυχική σας ανανέωση και όχι τόσο στην κυριαρχία ή την επιβολή. Θα εμφανιστείτε δεκτικοί και συζητήσιμοι, αφήνετε στην άκρη το εγωιστικό πείσμα, οι επαφές σας θα είναι δημιουργικές. Έρχεται άνοιγμα σε θέμα που σας αγχώνει και σας ωθεί σε σπασμωδικές ενέργειες και αντιδράσεις, θα καταφέρετε να λύσετε συμπλέγματα και ψυχολογικούς κόμπους. Σήμερα θα είναι κατάλληλη στιγμή να τερματίσετε ανοιχτά οικογενειακά σας ζητήματα, μιλήστε με ηρεμία και ειλικρίνεια. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα επεκτείνετε τις γνωριμίες σας, θα σας συστήσουν καινούργια άτομα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, η όψη της ημέρας θα σας κάνει ιδιαιτέρως ελκυστικούς, θερμή και ερωτική θα είναι η συμπεριφορά σας, απελευθερωμένη η σεξουαλικότητά σας. Υπάρχει ένα πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό ψάχνει την ευκαιρία να σας ανοιχτεί, αν του δώσετε το πράσινο φως τότε θα δημιουργηθεί νέος ορίζοντας στη ζωή σας. Για εσάς που υπάρχει επιτακτική πλέον ανάγκη να εισχωρήσετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, σας να φανερώνω πως σήμερα θα το βρείτε ακριβώς μπροστά σας. Η τύχη θα δουλέψει υπέρ σας, κινηθείτε με αυθορμητισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Συναισθηματισμός και συγκαταβατικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα έχετε τη διανοητική ικανότητα να κατανοήσετε και να εξηγήσετε. Ομαλή εξέλιξη θα έχουν οι επαγγελματικές σας συζητήσεις, οι ενέργειες σας θα είναι αποτελεσματικές. Εσείς οι αγχωμένοι θα βρειτε τρόπο να χαλαρώσετε. Για εσάς τους μπερδεμένους ή συναισθηματικά εγκλωβισμένους η οξυδέρκεια και η διαισθητική σας αντίληψη θα σας βοηθήσει να βγείτε από διλλήματα, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο.  Σε τυχόν οικονομικά ρίσκα φροντίστε να είναι συγκρατημένες οι κινήσεις σας, ερευνήστε πολύ καλά αν οι προοπτικές είναι συμφέρουσες, μην επηρεαστείτε από τον υπερβολικό ενθουσιασμό και προκύψουν βιαστικές εξιδανικεύσεις. Καλό θα είναι η αγορές σας να κυμαίνονται σε συνετό πλαίσιο, μη ξοδέψετε περισσότερα από αυτά που σας επιτρέπει το πορτοφόλι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα η προσοχή σας θα εστιάσει σε ένα γοητευτικό πρόσωπο, που τελικά θα βρείτε τον τρόπο να το προσκολλήσετε οριστικά επάνω σας. Μην φρενάρετε την ανάγκη που θα νιώσετε να ξεκλειδωθείτε συναισθηματικά, τα αποτελέσματα θα σας φέρουν χαρά και όχι απογοήτευση. Ανοίξτε ελεύθερα την καρδιά σας, περάστε σε εξομολογήσεις και θα δείτε πως θα ανοιχτούν νέοι ερωτικοί ορίζοντες. Αν χωρίσατε, ετοιμαστείτε για επανασύνδεση, πρόσωπο της καρδιάς σας θα καθιερωθεί δίπλα σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σταθερότητα και ισορροπία θα αναζητήσετε, επιθυμία σας θα είναι να βγείτε από σκαμπανεβάσματα και διλλήματα, σε επαγγελματικά ζητήματα ενδεχομένως να κρατήσετε στάση παθητική, μάλλον δεν θα μπείτε στη διαδικασία να ρισκάρετε. Σήμερα  τα οικογενειακά ζητήματα θα τραβήξουν την προσοχή σας, συναντήσεις με συγγενικά σας πρόσωπα θα έχουν ευχάριστη κατάληξη θα τονωθούν οι συναισθηματικοί δεσμοί. Ανάγκη σας θα είναι η ψυχική ηρεμία και ξεκούραση, θα αποφύγετε καταστάσεις και υποθέσεις που σας δημιουργούν άγχος. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, έντονη θα είναι η ανάγκη σας  για επαφές τόνωσης και αναζωογόνησης. Ισορροπούν έκρυθμες καταστάσεις, θα καταφέρετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη προσώπων που μπορούν να συμβάλουν στην προσωπική σας βελτίωση είτε σε εργασιακά θέματα είστε σε οικονομικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ήρθε η ώρα για ανατρεπτικές ερωτικές αλλαγές και για τολμηρές προσεγγίσεις. Ελκυστική θα είναι η εμφάνισή σας, προσιτή η στάση σας, οι διαθέσεις σας θα σας στρέψουν σε συναισθηματικά ραντεβού και σε έντονες ερωτικές επαφές. Θα σας δοθεί η ευκαιρία νέας γνωριμίας, θα καταφέρετε να κατασταλάξετε σε ταίρι που θα δώσει διαφορετικό και ουσιαστικό νόημα στη ζωή σας. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείτε πρόσωπο που τα αισθήματα σας θα είναι απολύτως αμοιβαία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ηρεμία και αρμονία θα αναζητήσετε στις επαφές σας επαγγελματικές ή οικογενειακές. Η λογική σας σκέψη θα σας βοηθήσει να λύσετε θέματα που σας προκαλούν άγχος ή αβεβαιότητα. Στις συζητήσεις σας θα μιλήσετε με ειλικρίνεια, θα εκφράσετε ελεύθερα και ανοιχτά τις απόψεις σας. Εσείς οι δυσαρεστημένοι προσπαθήστε να εντοπίσετε τι είναι αυτό που κλονίζει την εμπιστοσύνη σας, κάντε το βήμα να εμβαθύνετε στα εσωτερικά ψυχολογικά σας συμπλέγματα. Τα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα θα σας βοηθήσουν να βρείτε την άκρη του νήματος, θα οδηγηθείτε σε δυναμικές αποφάσεις που θα είναι σωστές. Κλείνει ένα αρνητικό κεφαλαίο στη ζωή σας, αναθεωρείτε ανασυγκροτήστε και περνάτε σε νέο ξεκίνημα.  Προσπαθήστε να απεγκλωβιστείτε από τις παρελθοντικές αποτυχίες, πιστέψτε πως όλα μπορούν να αλλάξουν και να βελτιωθούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να εκδηλώσετε συναισθήματα που κρύβετε εδώ και πολύ καιρό. Θα περάσετε σε εξομολογήσεις, η αποκαλυπτική σας στάση θα έχεις ως αποτέλεσμα να προσκολλήσετε επάνω σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Η απόφαση σας να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς νιώθετε και πού στοχεύετε, θα φέρει άνοιγμα δυνατής ακόμα και δεσμευτικής σχέσης. Νυχτερινή ώρα θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, βάλτε τα καλά σας, κινηθείτε με άνεση και αυθορμητισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Προσπαθήστε να φανείτε σταθεροί στις βλέψεις σας, οι επιθυμίες σας θα πρέπει να είναι συνειδητοποιημένες και προσγειωμένες, αποφύγετε τον μετεωρισμό. Θετική κατάληξη θα έχουν οι συζητήσεις σας, θα είστε  σε θέση να σκεφτείτε συγκαταβατικά ίσως και κάπως συμβιβαστικά, προχωρήστε με αυτοπεποίθηση και διπλωματική στάση. Θετικοί θα είστε στις αλλαγές και στα καινούργια ανοίγματα, ωστόσο προσοχή στις επιλογές σας, κάποια πράγματα απαιτούν ανάλυση και άμεση επεξεργασία. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για κοινωνικές δραστηριότητες και φιλικές παρέες.  Αυτοσυγκράτηση θα σας διακρίνει, με φιλοσοφημένη διάθεση θα χειριστείτε απόψεις ή στάσεις που δεν συμφωνούν με την ιδεολογική σας τοποθέτηση ή με τις θεωρητικές βάσεις της κοσμοθεωρίας σας. Δεν θα έχετε διάθεση για αντιπαραθέσεις, θα προτιμήσετε να διευρύνετε την πνευματική σας ανοχή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα δε θα βρει ησυχία η καρδιά σας. Καταφθάνουν έντονα ερωτικά γεγονότα που θα ανεβάσουν για τα καλά τις διαθέσεις σας, θα σας ιντριγκάρουν σε τέτοιο βαθμό, που θα ξεχάσετε μονομιάς το παρελθόν και θα κινηθείτε με στόχο τα καινούργια. Κάποιος θα βρει τον σωστό τρόπο και θα δημιουργήσει ευχάριστο ερωτικό κλίμα στις επαφές σας, πολύ γρήγορα θα ακουστεί θερμή ερωτική πρόταση. Θα υπάρξει αμοιβαία και έντονη έλξη, σήμερα δεν αποκλείεται να ζήσετε στιγμές πάθους και έντασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα οι επαφές που θα έχετε θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας και τον θετικό τρόπο σκέψης σας. Δεν αποκλείεται  να συναντηθείτε με πρόσωπα που είχατε πολύ καιρό να δείτε, ανανεώνονται παλιές σχέσεις. Καταφθάνει θετική απάντηση σε μια πρόταση σας, θα πάρετε χαρά που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, μην ανακόψετε τον ενθουσιασμό σας.  Εσείς που έχετε άμεση ανάγκη την ανανέωση μην κλειστείτε ούτε στο σπίτι σας ούτε στον εαυτό σας, κοινωνικοποιηθείτε, δραστηριοποιηθείτε και τολμήστε να προσεγγίσετε. Σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να επεκταθείτε κοινωνικά και σε άλλους κύκλους γνωριμιών, θα γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα που κάποια από αυτά δεν θα μείνουν μόνο σε πλαίσιο φιλικό. Κρατήστε ακμαία την αυτοπεποίθηση σας θα έχετε ανοίγματα άμεσης εξέλιξης, αξιοποιήστε τις νέες ευκαιρίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ευχάριστα αναποδογυρίσματα θα σημειωθούν στην καρδιά σας, η αναμονή μετατρέπεται σε τολμηρή δράση. Η ερωτική σας ρουτίνα θα τερματιστεί από πρόσωπο, που θα σας οδηγήσει σε νέες ερωτικές εμπειρίες. Η απόφασή σας να ξεκλειδώσετε τον ερωτισμό σας, θα είναι το έναυσμα που θα οδηγήσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κατευθείαν στην αγκαλιά σας. Φανείτε θερμοί και δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από κοντά σας, προμηνύεται έναρξη νέας ερωτικής σχέσης με μακροχρόνια πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ειρηνικές και συμβιβαστικές θα είναι οι διαθέσεις σας, ισορροπημένο κλίμα θα προσπαθήσετε να διατηρήσετε. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, θα σας βοηθήσουν να συμφιλιωθείτε, να βρείτε διόδους συνεννόησης και συνεργασίας.   Σε κάποια ζητήματα ενδεχομένως να αποφύγετε να δώσετε βάση, σήμερα θα προτιμήσετε τις χαλαρές και ανέμελες επαφές. Εσείς οι στρεσαρισμένοι αφήνετε στην άκρη τους προβληματισμούς, επέρχεται ψυχική εσωτερική ηρεμία. Δεν θα λείψουν οι κοινωνικές συναναστροφές, ανάγκη σας θα είναι να συναντηθείτε με φίλους, να διασκεδάσετε και να ανανεωθείτε. Καταδεχτική θα είναι η στάση σας, θα ακούσετε προτάσεις, θα βρεθείτε σε καινούργιες παρέες.  Εσείς που θέλετε να τονωθείτε και να αναζωογονηθείτε δείξτε προσοχή στα συμπτωματικά γεγονότα, αξιοποιήστε τα απρόοπτα ανοίγματα που θα προκύψουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, έντονη θα είναι η διάθεσή σας να ερωτευτείτε και να διεκδικήσετε. Η εικόνα σας προς το αντίθετο φύλο θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστική, θα κερδίσετε πρόσωπα που δεν είχατε πάρει χαμπάρι ότι ενδιαφέρονται για εσάς. Κάποιος θα καταφέρει να σας αναστατώσει και να γεμίσει συναισθηματικά την καρδιά σας. Ένα ραντεβού και μια έντονη συνομιλία, θα φέρουν κατάληξη απρόσμενη και πολύ ευχάριστη. Πρόσωπο που θα σας πλησιάσει δεν αποκλείεται να αποτελέσει τελικά μοιραία γνωριμία!

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ενθουσιασμός θα σας διακατέχει, για να αποφύγετε τις επιπόλαιες πράξεις σας συμβουλεύω να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας, τις επιθυμίες σας και τις προτεραιότητες  σας. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε προκειμένου να πάρετε σωστές αποφάσεις είναι να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι αναζητάτε και τι είναι αυτό  που πραγματικά έχετε πρωταρχική ανάγκη. Αναρωτηθείτε τι είστε σε θέση να θυσιάσετε ή να παραγκωνίσετε για να μπει η επαγγελματική αλλά και η προσωπική σας ζωή σε πορεία βελτίωσης. Σκεφτείτε λογικά και αντικειμενικά, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τις αδυναμίες σας και να δώσετε εξηγήσεις σε ανασφάλειες που ενδεχομένως να είναι υποσυνείδητες. Θετικές απαντήσεις θα δώσετε σε εξόδους και κοινωνικές επαφές. Συγκαταβατικοί και εκδηλωτικοί θα είστε με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, ισορροπημένες θα είναι οι επαφές σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθύες, η ερωτική σας ρουτίνα θα τερματιστεί από πρόσωπο που θα σας οδηγήσει σε νέες ερωτικές εμπειρίες, από μόνοι σας θα θελήσετε να αλλάξετε ερωτική κατεύθυνση. Ένα ξαφνικό και τελείως απρογραμμάτιστο συμβάν, θα σας ανοίξει νέους ερωτικούς δρόμους, οι εξελίξεις θα σας δώσουν το άνοιγμα για αρχή καινούργιας ερωτικής σχέσης. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για συναισθηματικές επενδύσεις και επιτυχείς διεκδικήσεις. Έρχονται έντονα συναισθήματα και νέες αποφάσεις.