Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Μαζική προσέλευση και έντονος παλμός στη συγκέντρωση στον Κορινό (φωτο)

200

Αθρόα ήταν η προσέλευση των κατοίκων του Κορινού στη συγκέντρωση και την ομιλία της κυρίας Μάνη. Η ίδια είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συμπολίτες της και να τους ευχαριστήσει για τη θερμή υποδοχή που της επιφύλαξαν, για την αγάπη και την εκπεφρασμένη και διαχρονική στήριξή τους.

Κατά την ομιλία της αναφέρθηκε στα βασικά επιτεύγματα του κυβερνητικού έργου της Νέας Δημοκρατίας αλλά και στην προσωπική της δράση και τον αγώνα των τεσσάρων αυτών ετών.

Ο υψηλός ρυθμός ανάπτυξης, η έκρηξη στις επενδύσεις και τον τουρισμό και κυρίως η στήριξη του πρωτογενή τομέα, με μειώσεις φόρων και εισφορών, με το πρόγραμμα νέων αγροτών, με αποζημιώσεις και ενισχύσεις όπου και όποτε χρειάστηκε.

«Η στήριξη της περιφέρειας, του πρωτογενή τομέα αποτελεί όχι μόνο εθνικό αλλά και προσωπικό στόχο, σε όλη τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής μου θητείας. Θέλουμε οι νέοι μας να μείνουν στην ύπαιθρο, να καλλιεργήσουν τη γη, να δώσουν ανάπτυξη και ζωή στα χωριά μας, και ο Κορινός αποδεικνύει σήμερα ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Καθότι μάλιστα είχε επιλεγεί στον κλειστό κατάλογο ομιλητών για την αμυντική συμφωνία Ελλάδας – ΗΠΑ, η κυρία Μάνη επισήμανε ότι η πατρίδα μας χάρη στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, έχει ανακτήσει το κύρος και την αξιοπρέπειά της σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, έχει χτίσει ισχυρές συμμαχίες και είναι σήμερα πιο ισχυρή από ποτέ.