Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Θερμή υποδοχή από πλήθος κόσμου στη Λεπτοκαρυά (φωτο)

187

«Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους εσάς που με τιμάτε σήμερα με την παρουσία σας. Η εικόνα τόσων πολλών και αγαπητών φίλων είναι η πραγματική μου δύναμη».

Απευθυνόμενη με τα παραπάνω λόγια, η κυρία Μάνη δέχτηκε θερμό καλωσόρισμα από πλήθος συμπολιτών και φίλων που την υποδέχτηκαν στη Λεπτοκαρυά.

Σε έναν κατεξοχήν τουριστικό προορισμό, όπως η Λεπτοκαρυά, η κυρία Μάνη αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην στρατηγική και τις παρεμβάσεις της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, στον τομέα του τουρισμού, που έφεραν ρεκόρ εσόδων το 2022, ενώ και η φετινή χρονιά αναμένεται να είναι ακόμα καλύτερη από την περσινή.

Στάθηκε δε και στις προσωπικές της ενέργειες, διά της κοινοβουλευτικής οδού, προκειμένου να ενισχυθεί με προσωπικό ο Συνοριακός Σταθμός των Ευζώνων και όλες οι βόρειες πύλες εισόδου της χώρας, ώστε να προωθηθεί ο οδικός τουρισμός, στον οποίο στηρίζεται τόσο η Πιερία.

Επισήμανε επίσης ότι η Πιερία βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στο Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» και ότι φυσικά διαθέτει αναρίθμητα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τεράστιες προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης του τουριστικού της προϊόντος.

Ο στόχος για την επόμενη περίοδο θα είναι η ακόμα μεγαλύτερη προβολή της Πιερίας, η προώθηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού και η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, σημείωσε χαρακτηριστικά.