Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Επίσκεψη στα γραφεία της Π.Ε. Πιερίας – Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη, κυρία Σοφία Μαυρίδου

173

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων της επισκέψεων, η κυρία Μάνη επισκέφτηκε σήμερα το γραφείο της Π.Ε. Πιερίας στην Κατερίνη, όπου είχε συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη, κυρία Σοφία Μαυρίδου. αλλά και με τους εργαζομένους των υπηρεσιών. Η συζήτηση με την κυρία Μαυρίδου, διεξήχθη σε  εγκάρδιο κλίμα, επί όλων των ζητημάτων που αφορούν την Πιερία.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν τα αγροτικά θέματα, η ενίσχυση εν γένει του πρωτογενούς τομέα της περιοχής, όπως φυσικά και ο τουρισμός. Καθόλη τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής της θητείας, η κυρία Μάνη είχε αγαστή συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη, όπως και με όλες τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας, με στόχο πάντα την πολυεπίπεδη ανάπτυξη της Πιερίας αλλά και τη διαρκή στήριξη όλων των επαγγελματικών κλάδων της περιοχής.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, κατά τα τέσσερα χρόνια, πραγματοποιήθηκαν κοινές επισκέψεις σε Υπουργεία, συναντήσεις με αρμόδιους φορείς και συνέργειες, που είχαν ως στόχο, αφενός να αναδείξουν τα σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής και αφετέρου να δώσουν λύση στα προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της περιόδου, πάντα προς όφελος των πολιτών της Πιερίας.

Τέλος, η Αντιπεριφερειάρχης επισήμανε στην κυρία Μάνη την ανάγκη περαιτέρω στελέχωσης των τμημάτων της Περιφέρειας με ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να εξακολουθούν να προσφέρουν αποτελεσματικά τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.