Μαθητική Συναυλία Πιάνου του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης 27/04/2023 (φωτο)

482

Μια εξαιρετική συναυλία πιάνου των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης απόλαυσε το κοινό την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Κατερίνης “Εκάβη”. Γονείς και φίλοι του Μουσικού Σχολείου καταχειροκρότησαν τους ταλαντούχους νεαρούς μουσικούς, οι οποίοι μας μετέφεραν στο μαγικό κόσμο των κινουμένων σχεδίων της Ντίσνεϊ (Aristocats, Lion King, Alladin, Beauty and the Beast, Pocahontas, Frozen κ.α.) και των ιαπωνικών κινουμένων σχεδίων άνιμε (Naruto, Final Fantasy, Spirited Away κ.α.).

Οι μαθητές και οι μαθήτριες ερμήνευσαν τις διάσημες και βραβευμένες μελωδίες με καλλιτεχνική δεξιοτεχνία στο πιάνο σε διασκευές για σόλο και ντουέτα με φωνή, βιολί και φλάουτο, ενώ παράλληλα υπήρχε προβολή σχετικών εικόνων από τις ομώνυμες ταινίες, δημιουργώντας κινηματογραφική ατμόσφαιρα.

Υπεύθυνοι καθηγητές πιάνου ήταν οι εξής: κ. Βλαχάκη Μαρίνα, κ. Γεωργίου Φωτεινή, κ. Κανελλοπούλου Ευριδίκη, κ. Κιόσογλου Βασίλης, κ. Κοκοζίδου Κωνσταντίνα, κ.Παυλίδης Σάββας, κ. Σιδερίδου Ειρήνη, κ. Συμεωνίδη Ταμάρα, κ. Τσομίδου Μαρία, κ. Χαλάτση Έλενα και κ. Χατζηεμμανουήλ Ιγνάτιος.

Θερμές ευχαριστίες στον Διευθυντή, κ. Βαρδακώστα Γεώργιο και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης για την ευγενική χορηγεία του στολισμού του χώρου, καθώς και στους καθηγητές κ. Μπεϊνά Δημήτρη για την υποστήριξη του τεχνικού εξοπλισμού, και τον κ. Κιόσογλου Βασίλη για τη δημιουργία του προγράμματος, της αφίσας, της προβολής powerpoint των εικόνων μέσω προτζέκτορα.

*Να σημειωθεί ότι οι αιτήσεις για την εισαγωγή των μαθητών στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης για το σχολικό έτος 2023-24 ξεκινούν να υποβάλλονται από 2 Μαΐου έως 31 Μαΐου 2023.