Σαν Αρχαία Ελληνίδα Θεά: Η Κατερίνα Γερονικολού ποζάρει με φόντο τη Σαντορίνη και κάνει όλη τη χώρα να παραμιλάει

186

Η γνωστή ηθοποιός, Κατερίνα Γερονικολού, βρίσκεται, εδώ και λίγες ώρες στη  Σαντορίνη, μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Το νησί αποτέλεσε έμπνευση για την ίδια, γι’ αυτό και δημοσίευσε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δεν παρέλειψε να μας αναφέρει πως φωτογράφος είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Για λεζάντα έβαλε στίχους γνωστού τραγουδιού, ενώ στις ετικέτες της εξέφρασε την αγάπη της για τη Σαντορίνη, τις Κυκλάδες και το μπλε της θάλασσας. Η θέα είναι μοναδική κι έτσι η φωτογραφία της κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η γνωστή ηθοποιός, πιο λαμπερή από ποτέ και με τη φυσική της ομορφιά να σαγηνεύει, δεν παρέλειψε να δημοσιεύσει ένα στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται να αγναντεύει τη μοναδική θέα.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Γερονικολού στο νησί της Σαντορίνης με θέα το Αιγαίο

Όσον αφορά τα credits, η Κατερίνα Γερονικολού ανέφερε ότι η φωτογραφία «τραβήχτηκε» byHugt, που είναι το προσωνύμιο του αγαπημένου της. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια. Μοιράζονται την ίδια στέγη, αλλά και την αγάπη για την υποκριτική με τη σχέση τους να δυναμώνει όσο περνά ο καιρός.

Λίγες μέρες νωρίτερα ήταν σε πορτοκαλεώνα της Λακωνίας, που, όπως φαίνεται κι από τις ετικέτες που έβαλε, αλλά και τα credits της φωτογράφου, είναι η γενέθλια γη της μητέρας της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Τσιμιτσέλης φωτογραφίζει την αγαπημένη του, Κατερίνα Γερονικολού