Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 19η Εθελοντική Αιμοδοσία της Εστίας Πιερίδων Μουσών

160

Της Μαρίας Βούλγαρη,

Το αίμα είναι ένα βασικό συστατικό της ζωής και η μόνη του πηγή είναι ο άνθρωπος. Το αίμα μόνο προσφέρεται και είναι η μεγαλύτερη ένδειξη ανθρωπιάς, αγάπης και αλληλεγγύης!

Μια μονάδα αίματος είναι αλήθεια ότι μπορεί να σώσει μέχρι και τρεις ζωές και οι συνάνθρωποι μας που χρειάζονται αίμα κάθε μέρα είναι πολλοί!

Για τους λόγους αυτούς και ακόμη περισσότερους η εφορεία αιμοδοσίας της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης διοργάνωσε την 19η εθελοντική της αιμοδοσία.

Οι φίλοι εθελοντές αιμοδότες του συλλόγου, προσέφεραν λίγο από το αίμα τους και αφιέρωσαν λίγο απο τον χρόνο τους χαρίζοντας έτσι ζωή σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη!

Η διαδικασία της αιμοδοσίας πραγματοποιήθηκε όπως πάντα απο τους υπευθύνους του αρμοδίου τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης!

Επίσης την ίδια ημέρα τα αρμόδια άτομα απο τον σύλλογο καρκινοπαθών Νομού Πιερίας ενημέρωναν τον κόσμο που προσήλθε για το πόσο σημαντικό είναι να είναι κάποιος δότης μυελού των οστών και στη συνέχεια προχώρησαν σε συλλογή δειγμάτων σιέλου για πιθανή ταυτοποίηση.