Δυστύχημα στον Πλαταμώνα: Σε κρίσιμη κατάσταση, οι δύο νεαροί τραυματίες

244

Το τροχαίο συνέβη όταν το λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα που ήταν σταματημένα στη ΛΕΑ, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 19χρονος που βρισκόταν στο ένα όχημα και να τραυματιστούν άλλοι 6 άνθρωποι, ανάμεσά τους και μία ανήλικη.

Από τους τραυματίες οι τρεις άνδρες βρίσκονταν στο πρώτο ΙΧ και οι άλλοι τρεις στο δεύτερο που επίσης ήταν σταματημένο στη ΛΕΑ και έπεσε πάνω του το πρώτο αυτοκίνητο από τη σφοδρή σύγκρουση.

Οι τρεις που τραυματίστηκαν πιο ελαφρά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λάρισας.

Λόγω κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων και οι δύο υποβλήθηκαν σε νευροχειρουργικές επεμβάσεις.

Ένας 23χρονος είναι σύμφωνα με τους γιατρούς σε πιο σοβαρή κατάσταση, καθώς λόγω τραυματισμών υποβλήθηκε ταυτόχρονα και σε ορθοπεδική επέμβαση. Τα πρώτα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για την πορεία της υγείας και των δύο ατόμων.

Ελεύθερος ο οδηγός του ΚΤΕΛ

Στο μεταξύ ελεύθερος αφέθηκε από τον εισαγγελέα ο οδηγός του ΚΤΕΛ που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα.

Η ανακοίνωση των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης αναφέρει: «Ο έμπειρος οδηγός του λεωφορείου, το οποίο ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα, αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα, καθώς δεν προέκυψε καμία παράβαση, από το αλκοτέστ (διαπιστώθηκε ποσότητα αλκοόλ ΜΗΔΕΝ) και όλα τα υπόλοιπα δεδομένα που εξετάστηκαν (κατάσταση λεωφορείου, ταχογραφος, κλπ).

Σε κάθε περίπτωση, η δικαιοσύνη θα αποδοθεί. Αυτό που προέχει, για την εταιρεία μας, είναι η ανάρρωση των συνανθρώπων μας. Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά τη βαθύτατη θλίψη μας για το θάνατο ενός νέου παιδιού, από τους επιβαίνοντες στα δύο Ι.Χ. και την ευχή μας, να μη θρηνήσουμε ποτέ ξανά, θύμα της ασφάλτου».