Εστία Πιερίδων Μουσών: εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες (φωτό, video)

139

Της Μαρίας Βούλγαρη,

Για το πόσο σημαντικό είναι να παρέχουμε τις πρώτες βοήθειες στους δικούς μας ανθρώπους όταν είναι απαραίτητο και ειδικά όταν συμβεί κάτι στον χώρο του σπιτιού μας, μας ενημέρωσε η κα. Χρυσούλα Ράπτη νοσηλεύτρια και εκπαιδεύτρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού την Τετάρτη 19 Απριλίου στην Αστική Σχολή Κατερίνης!

Ήταν μια εκδήλωση με μεγάλο ενδιαφέρον όπου οι συμμετέχοντες είδαν και στην πράξη τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, επίσης στο τέλος της ομιλίας της η κα. Ράπτη έδειξε και την χρήση του απινιδωτή!

Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των Εαρινών Ημερών της Εστίας Πιερίδων Μουσών, χαιρετισμό εκ μέρους της Εστίας απηύθυνε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου κα. Σοφία Χαλκίδου η οποία αφού ευχαρίστησε την κα. Ράπτη για την παρουσία της και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, υπενθύμισε στο κοινό τις υπόλοιπες εκδηλώσεις των Εαρινών Ημερών η οποίες θα συνεχιστούν έως και τις 24 Ιουνίου.

Αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του Δήμου Κατερίνης όπως επίσης και στην σελίδα της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.