Πασχαλινές ευχές από την Εστία Πιερίδων Μουσών

152

Η Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης εύχεται σ’όλα τα μέλη της, στους φίλους, στους χορηγούς της αλλά και σ’όλους τους Πιεριείς «ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ». Η Ανάσταση του Κυρίου να είναι Ανάσταση ελπίδας για όλους μας, για έναν κόσμο πιο ανθρώπινο, πιο ειρηνικό, για έναν κόσμο δημιουργικό και ευτυχισμένο.

Μετά τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, οι «Εαρινές Ημέρες Μουσών 2023» της Ε.Π.Μ., ενός καταξιωμένου πλέον θεσμού με πολυποίκιλες πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις, συνεχίζονται έως το τέλος περίπου Ιουνίου, με την πολύτιμη αρωγή και στήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, του Δήμου Κατερίνης, του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Έτσι λοιπόν 17 Απριλίου έως 24 Απριλίου, στην Αστική Σχολή Αικατερίνης, θα παρουσιάσουμε τα «Πλουμίδια και Ωραΐσματα», μια έκθεση χειροποίητων αντικειμένων. Στον ίδιο χώρο, θα φιλοξενείται επίσης παράλληλη έκθεση Ζωγραφικής και Γλυπτικής σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Εικαστικών Καλλιτεχνών Νομού Πιερίας.

Ώρες επίσκεψης 10:00 -13:00 και 18:00-20:30.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Μ.