Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (6/04)

198

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ο δυναμισμός σας θα βγάλει στην επιφάνεια την ηγετική πλευρά του χαρακτήρα σας. Στα χέρια σας θα βρίσκεται ο έλεγχος κάποιων σοβαρών επαγγελματικών σας υποθέσεων, ωστόσο στα επίμαχα σημεία καλό θα είναι να μην φανείτε τελείως ανυποχώρητοι. Σήμερα θα συμβεί γεγονός, που η σωστή αξιοποίηση του από εσάς, θα αλλάξει τα δεδομένα της καθημερινότητας σας. Στον ερωτικό σας τομέα, ανοίγεται ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, σήμερα είναι πολύ πιθανόν κάποιο πρόσωπο να σας ερωτευτεί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα νιώσετε ανάγκη για ανεξαρτησία και κυριαρχία, προσοχή να μην τσακωθείτε με το ταίρι σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις παρατραβηγμένες εντάσεις. Η ανάγκη σας να επιβληθείτε ενδεχομένως να σας κάνει επιτακτικούς ή απόλυτους, προσοχή στις υπερβολές. Ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο θα νιώσει την ανάγκη να κατασταλάξει οριστικά δίπλα σας, δεν αποκλείεται να εκδηλώσει έντονη εξάρτηση προς το άτομο σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Θα υπάρξουν δυσκολίες στην εργασιακή σας επικοινωνία, ενδέχεται να εμφανιστείτε δύσκαμπτοι, ίσως και αδιάλλακτοι. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε επαγγελματικές συζητήσεις, τρενάρετε όσο μπορείτε οικονομικές συμφωνίες. Στα ερωτικά σας, γνωριμία θα γίνει με ένα καινούργιο πρόσωπο. Για εσάς τους ελεύθερους, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο έναρξης νέας σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα έχετε θερμή ερωτική συνάντηση, προμηνύεται νέο ερωτικό ξεκίνημα. Σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης, θα ακουστούν τολμηρές εξομολογήσεις. Για τους ερωτικά μόνους δίνω τη συμβουλή σήμερα να επιμεληθείτε ιδιαιτέρως την εμφάνιση σας, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί εντελώς ξαφνικά πρόσωπο ικανό να ιντρικγάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική καινούργιας γνωριμίας, αρπάξτε την ευκαιρία από τα μαλλιά και δεν θα χάσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Καινούργιες ιδέες θα αλλάξουν την κατεύθυνση των επαγγελματικών σας αναζητήσεων. Τώρα θα σας δοθεί άνοιγμα για αλλαγή σκέψης και στάσης, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ασυνήθιστες ή πολύ τολμηρές ενέργειες. Σήμερα θα εκφράσετε τις απόψεις σας με τρόπο αποφασιστικό ίσως και κάθετο ή απόλυτο, βασική σας επιθυμία θα είναι να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή συνθήκες που περιορίζουν την προσωπική σας εξέλιξη, προσοχή στις υπερβολές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ένα καινούργιο πρόσωπο θα συνεπάρει την καρδιά σας, θα νιώσετε έντονη έλξη που ενδεχομένως να σας ωθήσει σε τολμηρές αποφάσεις. Με δική σας πρωτοβουλία θα αλλάξετε τα ερωτικά σας δεδομένα, θα τολμήσετε να κατευθυνθείτε προς μια τελείως διαφορετική διαδρομή με την επιθυμία να ζήσετε καινούργιες συναισθηματικές καταστάσεις. Δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση ριζοσπαστικής αλλαγής, το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας, κινηθείτε τολμηρά θα βγείτε κερδισμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θετική κατάληξη θα έχουν οι προτάσεις που θα σας κάνουν, ανοίγεται προοπτική επαγγελματικής ανόδου ίσως και προαγωγής. Ενθουσιασμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας, σήμερα δεν θα υποκύψετε σε εμπόδια και δυσκολίες θα προσπαθήσετε να περάσετε το δικό σας. Πιθανή θα είναι η προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας, εσείς που θέλετε να ξεφύγετε από τα παλιά δεχτείτε το ραντεβού που θα σας προτείνουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα διαφοροποιήσει τις συνθήκες της ερωτική σας ζωής, έρχεται απρόοπτο γεγονός που θα αναστατώσει την καρδιά σας, θα καταφέρει να κλείσει τα αρνητικά γεγονότα του παρελθόντος ξεκινώντας νέα ερωτική αρχή. Θα συναντηθείτε με πρόσωπο από τα παλιά, ξεκάθαρα και ειλικρινά λόγια θα αλλάξουν την εντύπωση που διατηρούσατε, έρχονται αναθεωρήσεις και επανεκτιμήσεις. Δεν αποκλείεται η μέρα σας να κλείσει με επανασύνδεση, ουσιαστικά εσείς θα κρατάτε τα ηνία των εξελίξεων.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η ηγετική σας διάθεση, η δυναμικότητα και το πάθος σας, θα σας οδηγήσουν σε τολμηρές πράξεις που θα συμβάλουν στην μελλοντική σας πορεία επαγγελματική και ερωτική. Μην προτιμήσετε το υπεροπτικό ή αδιάλλακτο ύφος στις συζητήσεις σας. Τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε αισθηματικά, μιλήστε με ειλικρίνεια, κρατήσετε αισιόδοξη στάση, ωστόσο αποφύγετε βιασύνες και εγωιστικές απαιτήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, ερωτισμός και παρορμητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σήμερα δεν θα κολλήσετε σε προκαταλήψεις ή ηθικολογίες. Αυτό που θα επιθυμεί η καρδιά σας θα είναι η καινούργια ερωτική αρχή, δεν αποκλείεται να βρείτε το θάρρος να τερματίσετε σχέση που την θεωρείτε αποτυχημένη. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να κλείσετε πικρές ιστορίες, θα απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας πλήγωσαν. Προσεγγίστε το άτομο που θα σας ενθουσιάσει, προμηνύεται έναρξη νέας σχέσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ο δυναμισμός σας και η αυτοπεποίθηση σας θα σας ωθήσουν σε τολμηρές ενέργειες, ευνοούνται τα καινούργια επαγγελματικά εγχειρήματα. Οικονομικό άνοιγμα θα υπάρξει, έρχεται στα χέρια σας χρηματικό ποσό που το περιμένετε εδώ και αρκετό καιρό. Η ψυχολογία σας ανεβαίνει, η διάθεση σας γίνεται ευχάριστη και αρκετά απελευθερωμένη, ο αυθορμητισμός σας θα σας κάνει προσιτούς σε άτομα που θα θελήσετε να πλησιάσετε με ερωτικούς σκοπούς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε τα παλιά, θα εστιάσετε στο μέλλον διαγράφοντας το απογοητευτικό παρελθόν. Σήμερα στόχο θα βάλετε να τονώσετε την ψυχολογία σας, θα αποκτήσετε τον έλεγχο της συναισθηματικής σας κατάστασης, το ραντεβού που θα έχετε θα σας αναζωογονήσει. Συνάντηση θα έχετε με πρόσωπο που θα σας εκδηλώσει άμεσα και αυθόρμητα την έλξη του για εσάς, πολύ καλά θα κάνετε και θα ανταποκριθείτε απελευθερωμένοι από ανασφάλειες και απαισιόδοξες σκέψεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στα επαγγελματικά σας βήματα με ανανεωμένη διάθεση και με ακμαία αυτοπεποίθηση. Θα σας δοθεί η ευκαιρία για νέα επαγγελματικά ανοίγματα, δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες και στα ταλέντα σας. Στον ερωτικό σας τομέα έρχονται επαφές και συναντήσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα σας. Ένα ξαφνικό και τελείως απρόοπτο συμβάν θα σας ανοίξει νέο ερωτικό ορίζοντα, εσείς οι μοναχικοί παίρνετε απόφαση να βάλετε στη ζωή σας σταθερό ερωτικό ταίρι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, αναπτερώνεται το ηθικό σας, αφήνετε πίσω σας  προκατειλημμένες ή συντηρητικές αντιλήψεις, απεγκλωβίζεστε από καταστάσεις και απόψεις που σας προκαλούν ψυχολογική πίεση. Με τολμηρή διάθεση διαγράφετε παλιές αποτυχίες, παίρνετε απόφαση να περάσετε σε καινούργια ερωτικά άλματα. Το καινούργιο πρόσωπο που θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον σας θα σας ωθήσει σε πράξεις που θα ανατρέψουν το ερωτικό σας κατεστημένο. Έρχονται αλλαγές που θα σας ανανεώσουν, αποκτά νόημα η ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Με επαναστατική διάθεση και έντονη αυτοπεποίθηση θα σας εξοπλίσει η σημερινή αστρολογική όψη, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε μπρος τις προοδευτικές σας ιδέες, θα τα βγάλετε πέρα σε τυχόν εμπόδια. Το ενισχυμένο πείσμα σας και η δυναμικότητα στην έκφραση σας, θα σας βοηθήσουν να περάσετε τις απόψεις σας και να φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε. Η ελκυστικότητα σας θα είναι έντονη, προσεγγίστε χωρίς ενδοιασμούς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ξεκινάτε καινούργια ερωτική αρχή με πρόσωπο που μεταξύ σας θα εκδηλωθεί αμοιβαία ερωτική έλξη. Η απόφαση σας να δώσετε τέλος στην προοπτική της επανασύνδεσης θα σας ανοίξει δίοδο επικοινωνίας με ένα καινούργιο άτομο, οι επαφές σας πολύ γρήγορα θα γίνουν ερωτικές και ιδιαιτέρως θερμές. Σε προσωπικό ραντεβού ευχάριστα λόγια θα αναπτερώσουν το ηθικό σας, θα ρισκάρετε να κολυμπήσετε σε καινούργια ερωτικά νερά και να είστε σίγουροι πως θα σας βγει σε καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ανανεώνεστε πνευματικά, θα προκύψουν δημιουργικές ιδέες, πρωτοποριακός ίσως και εκκεντρικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Σήμερα χαλιναγωγείστε τάσεις εκνευρισμού, καλό θα είναι να αποφύγετε να παρατεντώσετε το σκοινί. Η εμφάνιση προσώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει ευχάριστα ξαφνιάσματα με αισιόδοξη κατάληξη. Σας δίνω τη συμβουλή να έχετε απέναντι του ξεκάθαρη στάση και σταθερή συμπεριφορά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, συναισθηματικές αλλαγές θα προκύψουν, αλλάζει πλεύση η καρδιά σας, νέα κατεύθυνση θα δώσετε στην ερωτική σας πορεία. Σήμερα θα πάρετε ριζικές αποφάσεις και θα προβείτε σε τελεσίδικες πράξεις είτε χωρισμού, είτε επανασύνδεσης. Στο ταίρι σας δε θα επιτρέψετε να δημιουργήσει πιεστικές ή αγχωμένες συνθήκες. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, τυχαία συμβάντα και συμπτώσεις θα σας ανοίξουν δίοδο να περάσετε σε καινούργιες ερωτικές διεκδικήσεις. Προμηνύεται καινούρια ερωτική γνωριμία, νέα αρχή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε σημείο επαγγελματικών διαπραγματεύσεων ή γίνονται συζητήσεις για οικονομικές συμφωνίες, αποφύγετε την πεισματική ή ανυποχώρητη στάση. Μερικές φορές κάποιες καταστάσεις απαιτούν συμβιβασμούς, φανείτε επιφυλακτικοί σε πράξεις ή αποφάσεις έντονου ρίσκου. Δεν αποκλείεται να προκύψει στον ερωτικό σας τομέα νέο ξεκίνημα, εσείς οι ερωτικά μόνοι αποκτάτε καινούργιο ταίρι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ενθαρρύνει να δράσετε δυναμικά, κάποιοι από εσάς θα δεσμευτείτε, κάποιοι άλλοι θα κάνετε το βήμα να επανασυνδεθείτε. Σήμερα θα είστε σε θέση να διεκδικήσετε με στόχο να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας καθιστά στάσιμους, με αποφασιστικό τρόπο θα περάσετε σε προσεγγίσεις. Η γοητεία σας θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστική, διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας, εσείς που είστε χωρίς σχέσης θα έχετε την ευκαιρία να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ωθήσει στο να οραματιστείτε, θα καταλαγιάσει τις ανασφάλειες σας και ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από τυχόν αναστολές. Παίρνετε την απόφαση να απομακρύνετε από την καθημερινότητα σας πρόσωπα που περιορίζουν την ελευθερία ή την ανεξαρτησία των κινήσεων σας. Αξιοποιήστε την εξωστρέφεια που θα σας χαρακτηρίζει, προσεγγίστε, ανοίξτε άφοβα την καρδιά σας. Στο κλείσιμο της μέρας ραντεβού θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, καινούργιες επιθυμίες θα σας φέρει η σημερινή αστρολογική όψη, ωστόσο αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις κυρίως σε θέματα χωρισμού. Θα διακατέχεστε από έντονη αυτοπεποίθηση, θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε καινούργιες συναισθηματικές και ερωτικές δοκιμασίες. Έντονο ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει η γνωριμία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο γοητευτικής εξωτερικής εμφάνισης. Για εσάς τους ερωτικά ελεύθερους, νέος έρωτας θα κάνει την εμφάνιση του.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ενθουσιασμό θα νιώσετε, η μέρα σας θα έχει συναντήσεις και συνομιλίες που θα δημιουργήσουν καινούργια ανοίγματα. Καταφθάνει ενδεχόμενο νέας επαγγελματικής πρότασης, εσείς οι άνεργοι θα βρείτε εργασία. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει στην ερωτική σας ζωή, καλοδεχτείτε το χωρίς αρνητικές σκέψεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα αφήσετε στην άκρη ανασφάλειες και καχυποψίες. Απρόοπτη συνάντηση θα σας φέρει άνοιγμα νέας ερωτικής αρχής!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα αποκτάτε τη διάθεση να δράσετε με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ανοίξει νέα ενδεχόμενα, θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε δίπλα σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Θα υπάρξει ευκαιρία σταθερής ερωτικής σχέσης, τα γεγονότα θα περιμένουν τις αποφάσεις σας. Μια συνάντηση και μια συνομιλία θα φέρουν ευχάριστη ερωτική κατάληξη αρκεί να μην καμουφλάρετε το αισθήματα σας. Περάστε σε άμεσες εκδηλώσεις, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντική.