Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (2/04)

130

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου.

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο το μεσημέρι, κάτι που θα κάνει την ημέρα ιδανική για να δώσεις προτεραιότητα και να ασχοληθείς με δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Η νέα θέση της Σελήνης θα ενισχύσει τις οργανωτικές σου ικανότητες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να φέρεις εις πέρας με επιτυχία οτιδήποτε υπάρχει στο πρόγραμμά σου. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κάντε σήμερα φίλοι Κριοί μια δεύτερη ανάγνωση σε όσα σας λένε οι συνεργάτες σας και σε εκείνα τα ζητήματα που προσπαθούν να σας πείσουν οι κοντινοί σας άνθρωποι, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και μπερδέματα στο περιβάλλον που κινείστε, για να αποφευχθούν οι εντάσεις και οι κόντρες στην προσωπική σας ζωή. Μην παρερμηνεύετε τα λόγια του ερωτικού σας συντρόφου και μην πλανάστε από φρούδες ελπίδες και άκαρπες υποσχέσεις, φερθείτε με την ανάλογη εξυπνάδα για να κερδίσετε τον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, στις επαφές σας θα είστε ομιλητικοί, πολύ καλά θα κάνετε και θα εκδηλωθείτε ερωτικά, τα αισθήματα και το ενδιαφέρον σας θα βρουν την προσδοκώμενη ανταπόκριση. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το μεγάλο βήμα να σας ανοίξει την καρδιά του, στόχο θα έχει να φέρει στις επαφές σας προοπτική ερωτικής εξέλιξης. Για εσάς που ήδη έχετε ερωτικό ταίρι, με αφορμή ένα τυχαίο συμβάν θα βάλετε σε πρόγραμμα τη μελλοντική σας πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Προσέξτε σήμερα αγαπητοί Ταύροι τις οικονομικές σας συναλλαγές και τις πάσης φύσεως δοσοληψίες στην δουλειά σας και την κοινωνική σας ζωή, μην σπαταλάτε από το περίσσευμά σας σε άσκοπες αγορές μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τον εγωισμό και την φιλαρέσκειά σας, επιλέξτε οι αδέσμευτοι τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην συναισθηματική σας ζωή, ίσως δεν είναι όλες τόσο έντιμες και ειλικρινείς, ενώ οι ζευγαρωμένοι αγκαλιάστε το ταίρι σας με άδολα αισθήματα και απόλυτη δοτικότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, απρόοπτες συναντήσεις και πληροφορίες θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, διαλύονται λάθος υποψίες ή εντυπώσεις. Σε τυχαία συνάντηση θα ακούσετε λόγια που μάλλον δεν θα τα περιμένετε, ανοίγεται προοπτική δεσμού. Σήμερα ενδέχεται να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από τα παλιά δημιουργώντας προοπτική επανένωσης, σας συμβουλεύω να εκδηλώσετε τα αισθήματα σας δεν θα απογοητευτείτε. Συνομιλία με καινούργιο πρόσωπο θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, έρχονται αλλαγές στην καρδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η σημερινή αστρολογική όψη φίλοι Δίδυμοι, ενδυναμώνει τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και τα σχέδια που κάνετε για την πρόοδο της δουλειάς σας και τροφοδοτεί με επιτυχία τις προσωπικές και κοινωνικές σας φιλοδοξίες. Να είσαστε περισσότερο προσεκτικοί και εγκρατείς στις συζητήσεις που κάνετε με τα προσφιλή σας άτομα και στις συμβουλές που δέχεστε από τους φίλους σας, μην επιτρέπετε σε κανένα εμπόδιο να δημιουργεί κραδασμούς και εντάσεις στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θερμή και πρόσχαρη θα είναι η καρδιά σας, επικοινωνιακή η στάση σας, αν αναζητάτε νέα γνωριμία θα την έχετε. Το άτομο που με ευγενικό τρόπο θα σας πλησιάσει θα έχει σοβαρές βλέψεις, αρπάξετε την ευκαιρία χωρίς ανασφάλειες. Άτομο που ήδη το γνωρίζετε πολύ καλά θα σας κάνει πρόταση για προσωπικό ραντεβού, πολύ καλά θα κάνετε και δεν θα την απορρίψετε. Ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει η ερωτική εξομολόγηση που θα ακούσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η τάση που έχετε σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι να ελέγχετε τους πάντες και τα πάντα γύρω σας, ίσως δεν είναι ο καταλληλότερος δρόμος για να επιτύχετε τις εργασιακές επιδιώξεις και τα προσωπικά σας οράματα. Υιοθετείστε μια αδιάφορη και απόμακρη στάση σε όσα θέματα δεν σας αφορούν άμεσα και δεν επηρεάζουν αρνητικά την συναισθηματική σας ζωή, απομακρυνθείτε οι δεσμευμένοι από ευκαιριακούς, αισθησιακούς πειρασμούς που είναι πιθανό να δημιουργήσουν εντάσεις και κόντρες με το ταίρι που σας συντροφεύει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ευχάριστα συμβάντα θα φέρουν χαρά και αισιοδοξία στην καρδιά σας, η επικοινωνία με το ταίρι σας θα πάει πολύ καλά. Αφήστε στην άκρη απογοητεύσεις και αναστολές, θα σας δοθεί το έναυσμα να αλλάξετε συναισθηματική τοποθέτηση. Ένα ραντεβού που θα έχετε θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις, οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα φέρουν ριζικές εξελίξεις. Ελκυστικό πρόσωπο θα σας οδηγήσει σε νέες ερωτικές περιπέτειες, τερματίζει η στασιμότητα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Να είστε σήμερα ιδιαίτερα προσεχτικοί και ετοιμόλογοι με πρόσωπα και συνεργάτες από το περιβάλλον που κινείστε που υπόσχονται πολλά, ενώ έχουν σκοπό να μην τηρήσουν τίποτα. Ανοίξτε τα μάτια και τα αυτιά σας στα κακόβουλα σχόλια και τις επικρίσεις για την συναισθηματική σας ζωή, μην επιτρέπετε να αμαυρώνουν την σταθερότητα και την ενότητα του δεσμού σας άτομα που επιβουλεύονται την ευτυχία σας, οι αδέσμευτοι γοητέψτε το αντίθετο φύλο, μην πιστεύετε κολακείες και φιλοφρονήσεις της στιγμής.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή αστρολογική όψη θα ενισχύσει την συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σας, με αποτέλεσμα να έχετε φιλική και ζεστή διάθεση τόσο ως προς το ταίρι σας, όσο και ως προς τα καινούργια άτομα που θα σας πλησιάσουν. Η επιλογή σας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας και να αξιοποιήσετε την ερωτική σας ενέργεια θα βελτιώσουν τις συνθήκες της ερωτικής σας ζωής. Για εσάς τους τελείως ελεύθερους, αφήστε διάχυτη την ερωτική σας αύρα θα προκύψει ξαφνικό και απρόοπτο ερωτικό συμβάν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα φίλοι Παρθένοι και εσείς πρέπει να δείξετε όλη σας την προσοχή σε καταστάσεις και γεγονότα που μπορεί να σας ξεγελάσουν και σε ανθρώπους που σκάβουν το λάκκο σας στην δουλειά και στο κοινωνικό περιβάλλον που κινείστε. Καλύτερα να είσαστε δύσπιστοι και υποψιασμένοι στις συζητήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο και τους φίλους σας, παρά να πιαστείτε κορόιδο σε ένα σοβαρό ζήτημα που επηρεάζει την ευτυχία της σχέσης σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ανανεώνεστε ψυχολογικά, δυναμικότητα θα έχει η στάση σας, ελκυστική θα είναι η παρουσία σας. Εσείς οι ερωτικά μόνοι ετοιμαστείτε θα υπάρξουν εκπλήξεις. Πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει το βήμα να σας προσεγγίσει με στόχο την επανασύνδεση. Σοβαρές συζητήσεις θα φέρουν αναθεωρήσεις που ως κατάληξη θα έχουν την έναρξη σταθερού δεσμού. Εσείς που είστε σε σχέση, ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας σήμερα αγαπητοί Ζυγοί, είναι στο επίκεντρο της προσοχής σας, ο χρόνος σας είναι πολύτιμος για να καταφέρετε να διεκπεραιώσετε με επιτυχία τις υπευθυνότητες και τα βάρη που έχετε επωμιστεί στην δουλειά σας, να επιλέξετε έμπιστους φίλους και όχι περιστασιακούς γνωστούς που δεν επιθυμούν την χαρά και την ευτυχία σας, να διαχωρίσετε την θέση σας στον άνθρωπο που αγαπάτε για τις εντάσεις και τις αψιμαχίες στον δεσμό σας, καλμάροντας τα νεύρα και τον θυμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, έρχεται επανασύνδεση και νέο ερωτικό ξεκίνημα. Σήμερα θα μιλήσετε τηλεφωνικώς με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα υπάρξει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα. Για εσάς που θέλετε να διαγράψετε το παρελθόν σας ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, αυτή τη φορά θα μπείτε στον πειρασμό να βάλετε την καρδιά σας σε νέες δοκιμασίες. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό θα πορευτείτε με ισορροπημένα αισθήματα, δε θα υπάρξουν εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μπορεί οι σκέψεις και τα σχέδιά σας σήμερα να είναι αντίθετα από αυτά που πραγματικά και ουσιαστικά επιθυμείτε να κάνετε φίλοι Σκορπιοί, ωστόσο καλείστε να αντιμετωπίσετε την ωμή αλήθεια στην δουλειά σας και στις διαπροσωπικές σας επαφές. Ισορροπήστε τον εσωτερικό σας κόσμο και τις συναισθηματικές σας επιθυμίες με τα θέλω και τις ανάγκες του ερωτικού σας συντρόφου, μην στέκεστε σε μικρολεπτομέρειες κι άσκοπες παρατηρήσεις, δώστε τον καλύτερο εαυτό σας στην ενότητα της σχέσης σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, ανοιχτόκαρδη θα είναι η στάση σας, αρνητικοί θα είστε σε ενδεχόμενα χωρισμού, με ενθουσιασμό θα δεχτείτε πρόταση επανασύνδεσης. Με πρόσωπο που δεν έχετε προχωρήσει ακόμα σε ερωτική σχέση, θα προκύψουν έντονα αισθήματα κατόπιν μιας αποκαλυπτικής συζήτησης που θα ξεκινήσει με αφορμή ένα εντελώς τυχαίο συμβάν. Για κάποιους από εσάς καταφθάνει νέα γνωριμία με πρόσωπο ιδιαιτέρως εκδηλωτικό σας, στις φιλοφρονήσεις που θα ακούσετε θα υπάρχει απόλυτη ειλικρίνεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Πρέπει να είσαστε σήμερα αγαπητοί Τοξότες ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις συζητήσεις και τις συμφωνίες που κάνετε σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο, να μην εξαπατηθείτε από ψεύτικες υποσχέσεις και κάλπικους όρκους στην δουλειά σας, να μην εμπιστευθείτε τα συναισθηματικά και προσωπικά σας μυστικά σε άτομα που δεν ανήκουν στους έμπιστους φίλους σας, γιατί η σημερινή αστρολογική όψη είναι πιθανό να φέρει μπερδέματα και παρεξηγήσεις στο περιβάλλον που κινείστε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για ερωτικές διεκδικήσεις, θα υπάρξουν τυχερές συμπτώσεις. Σας συμβουλεύω να κινηθείτε χωρίς ενδοιασμούς, τα εμπόδια αποσύρονται, θα έχετε το ελεύθερο να δράσετε όπως ακριβώς είχατε σχεδιάσει. Κάποιες συγκεκριμένες ερωτικές σας προσδοκίες θα εκπληρωθούν πλήρως, καταφθάνει επανασύνδεση σε περίπτωση χωρισμού. Για όσους από εσάς σκέπτεστε να προβείτε σε προτάσεις, προχωρήσετε άφοβα η στιγμή θα είναι απολύτως ευνοϊκή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Δώστε βάση και σημασία σήμερα φίλοι Αιγόκεροι, στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους συναδέλφους και τους οικείους σας, έχετε την τάση να ονειρεύεστε και να καταστρώνετε μεγαλεπήβολα σχέδια και πλάνα για το άμεσο μέλλον χωρίς να υπάρχουν τα εχέγγυα και οι αποδείξεις πως μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Επιλέξτε στο πλάι σας τον ερωτικό σύντροφο που ταιριάζει με τον χαρακτήρα σας και την προσωπικότητά σας οι αδέσμευτοι, μην χάνετε τις ευκαιρίες για φλερτ και καινούριες γνωριμίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα εμφανιστεί η διαλλακτική και συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σας, συνειδητά θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για εξομολογήσεις. Μέσα στη σχέση σας θα επιδιώξετε ανέμελες στιγμές ηρεμίας και ψυχολογικής ισορροπίας. Εσάς τους ερωτικά μόνους, πρόσωπο γοητευτικό θα σας πλησιάσει με τρόπο ευγενικό και ελκυστικό.  Αν αφήστε αυτό το καινούργιο άτομο να πρωταγωνιστήσει στη ζωή σας θα υπάρξει κατάληξη σταθερού και μακροχρόνιου δεσμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μην παίρνετε στραβά τις όποιες παρατηρήσεις ή υποδείξεις από τους ανωτέρους και τα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς σας και μην παρεξηγείτε την οικειότητα και την ένθερμη συμπεριφορά των έμπιστων φίλων σας σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι, ξεχάστε για λίγο τα παράπονα και τις παρανοήσεις με το ταίρι σας και ασχοληθείτε περισσότερο με την ενότητα και την αμοιβαιότητα στον δεσμό σας, ενώ οι αδέσμευτοι δρέψτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για ένα εξαιρετικό φλερτ, για ένα νεογέννητο ειδύλλιο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, εσείς και το ταίρι σας περνάτε σε περίοδο εμπιστοσύνης και ασφάλειας, σήμερα θα σημειωθούν ουσιαστικές πράξεις αγάπης που θα δώσουν μέλλον και διάρκεια στον δεσμό σας. Εσείς που είστε χωρίς σχέση θα έχετε συνομιλία με γοητευτικό άτομο. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, οικειότητα θα έχει στάση σας, σας δίνω τη συμβουλή να ανταποκριθείτε στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα φίλοι Ιχθύς, ενδέχεται να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα που καλείστε να τις παρακάμψετε με τόλμη και αισιοδοξία, είτε γιατί μια διαφωνία με τον ερωτικό σας σύντροφο, δεν αποκλείεται να οδηγήσει για λίγο την σχέση σας στα μονοπάτια της αμφιβολίας και του άγχους για το άμεσο μέλλον, μην εκνευρίζεστε με το παραμικρό, μην πετάτε κουβέντες που πληγώνουν τους άλλους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δώσει το άνοιγμα να εκδηλωθείτε συναισθηματικά. Σήμερα θα υπάρξουν εξομολογήσεις, αν δείξετε ξεκάθαρα το ερωτικό σας ενδιαφέρον στο πρόσωπο που υπάρχει στην καρδιά σας θα βρείτε θερμή ανταπόκριση. Ξεδιπλώστε τα αισθήματα σας θα καταφέρετε να προσκολλήσετε επάνω σας πρόσωπο, που δύσκολα θα θελήσει να φύγει από τη ζωή σας. Ευχάριστη ερωτική γνωριμία θα προκύψει για εσάς τους ερωτικά μόνους, φανερώστε την έλξη που θα νιώσετε.