Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (31/03)

101

Σήμερα το τρίγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς.

Ο Άρης θα συναντηθεί με τον Κρόνο μέσω μιας αρμονικής όψης και θα ενισχύσει την υπομονή σου, η οποία θα σε βοηθήσει πολύ σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Η μεθοδικότητα και η υπομονή θα αποτελέσουν βασικούς συμμάχους σου προκειμένου να διεκπεραιώσεις οτιδήποτε θέλεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Εσείς φίλοι Κριοί αποκτάτε την εύνοια των πλανητών και αναθαρρεύετε στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και τις κοινωνικές σας φιλοδοξίες, σχεδιάζετε το άμεσο προσωπικό σας μέλλον με απόλυτη αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στα πολύπλευρα ταλέντα σας. Η αστρολογική όψη της ημέρας ενισχύει την τρυφερότητα και την ρομαντική διάθεση του ερωτικού σας συντρόφου και φέρνει την γαλήνη, την ισορροπία και την ευτυχία στον δεσμό σας, χωρίς προστριβές και εντάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η ζωτικότητα σας θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, ερωτικά απελευθερωμένη ίσως και κάπως ατίθαση θα είναι η στάση σας, θα αναζητήσετε ανεξαρτησία. Χαρακτηριστικό σας θα είναι η έντονη αισιοδοξία, θα σας διακατέχει ενθουσιασμός που δεν θα σας επιτρέψει να δεχτείτε συμβιβασμούς ή πιέσεις. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε και να κινηθείτε λογικά και συγκρατημένα. Νέα ερωτική πρόταση θα σας ανοίξει καινούργια και διαφορετική ερωτική κατεύθυνση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Τα επαγγελματικά ζητήματα που σας απασχολούν έρχονται στο φως σήμερα αγαπητοί Ταύροι και ίσως είναι εκείνα που θα καθορίσουν την καλή διάθεση και την εσωτερική σας ηρεμία, για αυτό αφουγκραστείτε τις συμβουλές και τις νουθεσίες των έμπιστων συναδέλφων και των αγαπημένων σας προσώπων και πάρτε σημαντικές και ουσιαστικές αποφάσεις για το άμεσο μέλλον. Αγκαλιάστε με αμοιβαιότητα συναισθημάτων και στοργή το άλλο σας μισό, ενώ οι αδέσμευτοι επωφεληθείτε από ένα νεογέννητο φλερτ.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, αφήνετε πίσω σας την παθητικότητα, τερματίζει η αδράνεια. Από τυχαίο γεγονός θα βρεθείτε σε έναν συγκεκριμένο χώρο που δεν αποκλείεται ένας καινούργιος έρωτας να κάνει την εμφάνιση του, θα υπάρξουν ανατροπές που θα ανοίξουν νέο ερωτικό ορίζοντα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα καταφέρει να σας εντυπωσιάσει, αλλάζουν τα ερωτικά σας σχέδια. Ακολουθήστε τα αισθήματα σας, η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει άνοιγμα δημιουργικών επαφών.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα φίλοι Δίδυμοι, μπορείτε να ζητήσετε και να λάβετε τις καλύτερες προσφορές, συμφωνίες και συζητήσεις σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητάς σας. Μην επιτρέπετε στο αμφίρροπο παρελθόν και στις άσχημες στιγμές με το ταίρι σας να επηρεάζουν αρνητικά την ενότητα της σχέσης σας, συζητήστε με νηφαλιότητα και διπλωματία τις αμφιβολίες και τους φόβους σας, αγκαλιάστε τον δεσμό σας με περίσσια τρυφερότητα και απόλυτη αφοσίωση, κάντε σχέδια για το αύριο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα τακτοποιήσετε τις ερωτικές σας υποθέσεις οργανωμένα με σύνεση, αυτοσυγκράτηση και λογική σκέψη. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενεργοποιήσει τη θερμή και απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα εκφράσετε την σεξουαλικότητα σας με συναίσθημα και αυθορμητισμό. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι, πρόσχαρη προσιτή και ευχάριστη θα είναι στάση σας, έρχονται νέες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η αστρολογική όψη της ημέρας αγαπητοί Καρκίνοι, σας αναγκάσει να δοκιμαστείτε με περισσότερο πολύπλοκα και δύσκολα θέματα στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και να σας κάνει υπερβολικούς και απότομους στην συμπεριφορά σας απέναντι στους αγαπημένους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην φοβάστε τις δοκιμασίες και τις προκλήσεις στον δεσμό σας, ακολουθήστε το αλάθητο ένστικτο και την διαίσθησή σας, για να διώξετε τις αμφιβολίες και τους φόβους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ερωτικές προκλήσεις θα τραβήξουν την προσοχή σας, η μέρα σας θα είναι απρόβλεπτη με εξελίξεις που θα σας ενθουσιάσουν. Θερμή διάθεση θα δείξετε στο πρόσωπο που θα τολμήσει να εκδηλώσει άμεσα το ενδιαφέρον του για εσάς, προσιτή και ερωτική θα είναι η στάση σας, θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για απελευθερωμένες εκδηλώσεις. Μια πρόταση που θα λάβετε θα σας βάλει σε ευχάριστες σκέψεις, οι πράξεις σας θα είναι τολμηρές και συνειδητοποιημένες.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα φίλοι Λέοντες, ξεκαθαρίστε οριστικά τυχόν νομικές, οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες με το κοντινό σας παρελθόν και να πετύχετε καλύτερες συμφωνίες και όρους στην δουλειά σας και στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας και θα το διαπιστώσετε για άλλη μια φορά οι μεν ζευγαρωμένοι απολαμβάνοντας την τρυφερότητα της σχέσης σας, οι δε αδέσμευτοι μαγνητίζοντας ένα υπέροχο ειδύλλιο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα αναζητήσετε νέες ερωτικές εμπειρίες, στόχος σας θα είναι το καινούργιο, το διαφορετικό και το απρόβλεπτο. Ενδεχόμενο νέας γνωριμίας θα σας παρουσιαστεί σε εντελώς ξαφνική στιγμή, ο ερωτισμός και ο αυθορμητισμός σας θα σας οδηγήσουν σε θερμό αποτέλεσμα .Εσείς που είστε στην αρχή μιας σχέσης ή γνωριμίας, η ανάγκη σας για ξεκαθαρίσματα θα σας ωθήσει σε ειλικρινείς συναισθηματικές συζητήσεις, θα δοθούν λύσεις σε τυχόν προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Είναι μια ευνοϊκή μέρα για να κάνετε σημαντικές συμφωνίες στον επαγγελματικό σας χώρο αγαπητοί Παρθένοι, να εξωτερικεύσετε στους συναδέλφους και τους ανωτέρους σας τις ιδέες και τις σκέψεις σας, να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας για τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας, κάνοντας τους άλλους γύρω σας και το ταίρι σας να θαυμάζουν την λάμψη και την γοητεία που εκπέμπετε. Κινηθείτε ευέλικτα και αποδοτικά και στην ερωτική σας ζωή, μην σπαταλάτε τα συναισθήματά σας σε άτομα που δεν τα αξίζουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας εφοδιάσει με αισιοδοξία και με έντονη διάθεση για ασυνήθιστες πράξεις, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα είστε ιδιαιτέρως παρορμητικοί στα ενδεχόμενα νέων γνωριμιών. Απελευθερώνεστε από αναστολές ή επιφυλάξεις, καταφθάνουν ευχάριστες ερωτικές συναντήσεις θερμής κατάληξης. Σε περίπτωση που δεχτείτε να βάλετε καινούργιο πρόσωπο στην ερωτική σας ζωή η πορεία δεν θα σας απογοητεύσει, προμηνύεται ξεκίνημα νέας και σταθερής ερωτικής σχέσης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αισθάνεστε φρέσκοι και ολοζώντανοι σήμερα φίλοι Ζυγοί, η διανοητική σας ευστροφία και η ανεβασμένη σας ψυχολογική διάθεση έχουν αντίκτυπο και στο επαγγελματικό περιβάλλον που κινείστε, καθώς και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, πράγμα που σας κάνει ακόμα πιο ευχάριστους και γοητευτικούς και στον ερωτικό σας σύντροφο. Η εύνοια των πλανητών είναι στο πλευρό των αδέσμευτων, για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον μιας εξαιρετικής, νέας γνωριμίας, για να φλερτάρετε με το αντίθετο φύλο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα περάσετε σε προτάσεις που θα ενθουσιάσουν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εσείς οι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι θα βρείτε στόχο στις προσεγγίσεις σας, θα πολιορκήσετε και θα κατακτήσετε πρόσωπο που θα εξιτάρει τις ερωτικές σας αισθήσεις. Εντονη θα είναι η παρόρμηση και ο αυθορμητισμό σας, σήμερα η απελευθερωμένη σας συμπεριφορά θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για καινούργια ερωτικά ανοίγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Δείξτε περισσότερη κατανόηση και ανοχή σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί, στις επιθυμίες και τις ανάγκες των συνανθρώπων σας, των συναδέλφων και των ατόμων που έχουν την ανάγκη σας, γίνετε περισσότερο φιλεύσπλαχνοι και ευαίσθητοι με το άλλο σας μισό, δίχως να παραμερίζετε τα δικά σας θέλω και τις επιθυμίες σας. Φέρτε την ισορροπία και την ηρεμία στην συναισθηματική σας ζωή, ακούστε τα παράπονα και τα ερωτήματα του συντρόφου σας, μην αφήνετε τον δεσμό σας να βαλτώνει από στασιμότητα και ανία

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, βασική σας επιθυμία θα είναι να απαλλαγείτε από τη ρουτίνα, από οτιδήποτε κάνει την ερωτική σας ζωή βαρετή ή ανούσια. Με δυναμισμό θα μπείτε στην διαδικασία να κυνηγήσετε το κάτι διαφορετικό, αυτό που θα καταφέρει να αλλάξει ουσιαστικά τη ζωή σας και να δώσει ένταση στις αισθήσεις σας. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι και μόνοι, περάστε σε ερωτικές διεκδικήσεις, ανοιχτή θα είναι η προοπτική καινούργιας γνωριμίας, τα γεγονότα θα φέρουν καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ομαδικότητα και συναδελφικότητα χρειάζεται η σημερινή μέρα φίλοι Τοξότες, για να κατακτήσετε τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς σας στόχους, για να κερδίσετε την οικονομική ανταμοιβή και την προσωπική καταξίωση που επιδιώκετε. Μην κάνετε του κεφαλιού σας στην ερωτική σας ζωή και μην προσπαθείτε να εκμαιεύσετε μια σημαντική συζήτηση ή πρόταση από τον σύντροφό σας αν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν, προσέξτε ιδιαίτερα τα λόγια σας, μην προκαλείτε ανταγωνιστική διάθεση στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα υπάρξουν συζητήσεις που θα τονώσουν την ψυχολογία σας, εσείς οι χωρισμένοι θα έχετε προοπτική επανασύνδεσης. Ευχάριστες συναντήσεις θα ζωηρέψουν την καρδιά σας, καταφθάνουν ερωτικές αναστατώσεις. Με πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό διατηρείτε στην καρδιά σας σε προσωπικό ραντεβού θα ανοιχτεί συζήτηση πάνω σε σοβαρή συναισθηματική βάση. Θα υπάρξουν ειλικρινείς εξομολογήσεις, εκτιμήστε τα λόγια που θα ακούσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ένας ιδιαίτερα έξυπνος χειρισμός που σκέφτεστε να κάνετε σήμερα αγαπητοί Αιγόκεροι, είναι βέβαιο πως θα επιφέρει κέρδη από την δουλειά σας, αλλά και την συμπάθεια, την υποστήριξη και την εύνοια των συναδέλφων και των ανωτέρων σας. Χαλαρώστε, ηρεμήστε και ισορροπήστε τον χρόνο σας ανάμεσα στην ερωτική και την προσωπική σας ζωή, δεχτείτε την συντροφικότητα και την ζεστασιά του δεσμού σας με χαρούμενη και ευτυχισμένη διάθεση, παρακάμψτε τις αντιξοότητες και τις παγίδες από την σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κρατήσει μακριά από αρνητικές σκέψεις, δυναμικές θα είναι οι αντιδράσεις σας. Τώρα θα είστε σε θέση  να εστιάσετε στα ευχάριστα γεγονότα που θα προκύψουν, θα διαγράψτε από την μνήμη σας δυσάρεστες ερωτικές καταστάσεις του παρελθόντος. Αξιοποιήσετε το άνοιγμα που θα σας δοθεί, θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο. Για εσάς τους χωρισμένους ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα φίλοι Υδροχόοι, διαθέτετε περίσσια ενέργεια, ζωντάνια και εφευρετικότητα, για να κερδίσετε τις επαγγελματικές επιδιώξεις και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, για να αντέξετε και τις πιο σκληρές συνθήκες με τα άτομα που σας περιστοιχίζουν, για να αποτρέψετε μια επικίνδυνη στιγμή με το ταίρι που αγαπάτε. Οι αδέσμευτοι έχετε την γοητεία και την λάμψη να κεντρίσετε την προσοχή μιας θεσπέσιας, νεογέννητης γνωριμίας που μπορεί να γίνει άμεσα, η ιδανική σχέση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα της σχέσης σας με στόχο την εξέλιξη και τα μελλοντικά σχέδια. Οι διαθέσεις σας θα σας ωθήσουν στο να αναλάβετε δυναμική δράση, θα καταφέρετε να αλλάξετε την πορεία την ερωτικής σας ζωής, τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα. Ελεγχόμενες θα είναι οι αντιδράσεις σας, όλες οι αποφάσεις, οι ενέργειες, και οι πράξεις σας θα να είναι συνειδητές και θα αποσκοπούν στις ουσιαστικές λύσεις.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Οι θετικές σας σκέψεις και οι ξεκάθαρες ιδέες σας ξεδιπλώνονται σήμερα η μία μετά την άλλη αγαπητοί Ιχθύς, και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κεντρίζετε την προσοχή και το ενδιαφέρον των συνεργατών σας και των αγαπημένων σας φίλων. Σκεφτείτε πως έχετε τον κατάλληλο τρόπο για να πείσετε τους γύρω σας για την αξιοσύνη και τα ταλέντα σας, χρησιμοποιείστε τις αρετές και τα προτερήματά σας για να γοητέψετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ενώ οι αδέσμευτοι μαγνητίζεστε από ένα εξαιρετικό φλερτ.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, αυθόρμητη θα είναι η στάση σας, ευχάριστες συναντήσεις θα φέρουν νέα ερωτικά ανοίγματα. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα αποτελέσει πρόκληση για εσάς, θα καταφέρει να κερδίσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, κινηθείτε άμεσα χωρίς ενδοιασμούς. Προμηνύεται αρχή καινούργιας ερωτικής σχέσης με αισθήματα έντονα και αμοιβαία, ωστόσο μην βιαστείτε να προκαθορίσετε το μέλλον. Σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε την ροη των γεγονότων χωρίς αγχωμένες σκέψεις.