Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (23/03)

88

Σήμερα το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Η Σελήνη και ο Πλούτωνας λίγο πριν  φύγουν από τον Κριό και τον Αιγόκερω αντίστοιχα θα συναντηθούν μέσω μιας απαιτητικής όψης τετραγώνου. Αυτή η όψη μπορεί να δημιουργήσει κάποιες εμμονές, οι οποίες με τη σειρά τους θα σε βάλουν σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων που δεν θα βοηθήσει καθόλου ούτε τη διάθεσή σου αλλά ούτε και τα ζητήματα που έδωσαν «τροφή» σε τέτοιου είδους σκέψεις. Απόφυγε να μπεις στη διαδικασία αντιπαραθέσεων και επικεντρώσου σε αυτό που θέλεις να επιτύχεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η όψη της ημέρας πρωτοποριακή θα κάνει τη σκέψη σας, στον επαγγελματικό σας τομέα σήμερα η πρόταση που θα διατυπώσετε θα είναι έξυπνη και πρωτότυπη. Θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να προχωρήσετε τα σχέδια σας, ευνοούνται οι τολμηρές ιδέες και οι δυναμικές αποφάσεις. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς εμπλακείτε σε συζητήσεις ανταγωνιστικής μορφής, να ξέρετε πως θα καταφέρετε να υπερισχύσετε. Θα είστε εξοπλισμένοι με έντονη ερωτική γοητεία, δε θα λείψει το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ανατρεπτική θα είναι η ερωτική σας συμπεριφορά, η παρορμητικότητα σας σε συνδυασμό με την έντονη ζωτικότητα που θα νιώσετε, δεν αποκλείεται να σας οδηγήσει σε αποφάσεις ριζοσπαστικές. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας, αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας και θα δείτε πως οι εξελίξεις θα δημιουργήσουν καινούργιες προοπτικές στη ζωή σας. Η γνωριμία σας με ελκυστικό πρόσωπο θα πάρει γρήγορα ερωτικές διαστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα θα αντιδράσετε σε καταπιέσεις, θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε ακόμα και να επαναστατήσετε. Σε περίπτωση που μπείτε στον πειρασμό να αναλάβετε ρίσκα, σας λέω να το κάνετε χωρίς ενδοιασμούς, τώρα θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να καταπολεμήσετε τάσεις ηττοπάθειας. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά και κατευθυνθείτε σε ό,τι θεωρείτε πως μπορεί να βελτιώσει την ζωή σας, σας ομολογώ πως θα επιτύχετε θετικά αποτελέσματα. Χρηματικό ποσό θα έρθει στα χέρια σας, αξιοποιήστε το με σύνεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η όψη της ημέρας θα σας απελευθερώσει συναισθηματικά και ερωτικά, τώρα θα είστε σε θέση να εκδηλωθείτε και να διεκδικήσετε. Θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί, τολμηροί και αποκαλυπτικοί, θα περάσετε σε προτάσεις επανασύνδεσης, ζητήστε ραντεβού, σας διαβεβαιώνω πως θα λάβετε θετικές απαντήσεις. Όσοι από εσάς έχετε ανάγκη για νέες γνωριμίες τότε δεχτείτε τις απρόσμενες προτάσεις που θα λάβετε. Σε τυχαία συνάντηση ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σας δώσει άνοιγμα ερωτικής προσέγγισης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ο δυναμισμός σας και οι απελευθερωμένες σας απόψεις θα επιδράσουν θετικά πάνω σε άτομα που θέλετε να επηρεάσετε, με μεθοδικό τρόπο θα καταφέρετε να κατευθύνετε γεγονότα και καταστάσεις. Οικονομικό άνοιγμα θα υπάρξει, έρχεται στα χέρια σας χρηματικό ποσό που το περιμένετε εδώ και αρκετό καιρό. Η ψυχολογία σας ανεβαίνει, η διάθεση σας γίνεται ευχάριστη, αυτό θα σας κάνει προσιτούς σε άτομα που θα θελήσετε να πλησιάσετε με ερωτικούς σκοπούς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα είστε γεμάτοι ενέργεια, ζωτικότητα, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να απεγκλωβιστείτε από βαρετές ή ανούσιες ερωτικές καταστάσεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Κινηθείτε αυθόρμητα, σε περίπτωση που προτείνετε ερωτικό ραντεβού σε συγκεκριμένο πρόσωπο, θα λάβετε θετική απάντηση. Ενισχυμένη θα είναι η θέληση σας για τελεσίδικα ερωτικά ξεκαθαρίσματα, σας συμβουλεύω να προχωρήσετε στις προτάσεις που σκέπτεστε, σήμερα η μέρα σας θα κλείσει με νέα ερωτική αρχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Απρόβλεπτη θα η συμπεριφορά σας, έντονα συναισθηματικά αναποδογύρισμα θα υπάρξουν στις διαθέσεις σας. Η επαφή σας με ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας επηρεάσει σε βάθος, αλλάζετε σκέψη και στάση, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ασυνήθιστες για εσάς πράξεις. Σήμερα θα έχετε την διάθεση να ζήσετε με ένταση και με δυνατή ενέργεια, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή δεσμεύσεις που σας δημιουργούν περιορισμούς. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα ανανεώσουν τις συνθήκες της ερωτικής σας ζωής, σήμερα θα ακουστούν αυθόρμητες και θερμές εξομολογήσεις. Οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν με βάση τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε, οι αποφασιστικές κινήσεις θα πιάσουν τόπο. Προσοχή να μην τσακωθείτε με το ταίρι σας θα υπάρξουν ζητήματα υπεροχής και κυριαρχίας. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας και να προσχωρήσετε σε μια εκ βάθους επικοινωνία με πρόσωπα που μπορούν να καταλάβουν τις απόψεις και την ιδεολογία σας. Η άρνηση σας να μην αποξενωθείτε θα σας κάνει δεχτικούς σε προτάσεις φιλικών και κοινωνικών συναναστροφών. Φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα φέρουν απρόοπτα και πολύ ευχάριστα ερωτικά συμβάντα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, ναι μεν θα υπάρξει ένταση στις συζητήσεις με το ταίρι σας, ωστόσο θα σας δοθεί η ευκαιρία να ταχτοποιήσετε κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις. Φανείτε εξωστρεφείς, φανερώστε τα αισθήματα σας, καταφθάνει άνοιγμα που θα δημιουργήσει νέες βάσεις στην ερωτική σας ζωή. Η πρόταση που θα σας κάνουν για προσωπικό ραντεβού, θα κρύβει ευχάριστη κατάληξη, δεν αποκλείεται να αφορά επανασύνδεση με πρώην ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η όψη της ημέρας θα σας ωθήσει σε απελευθερωμένες και ασυνήθιστες ενέργειες, ενισχυμένες θα είναι οι επικοινωνιακές σας ικανότητες, θα καταφέρετε να ασκήσετε θετική επίδραση. Αν από καιρό κυνηγάτε έναν συγκεκριμένο επαγγελματικό στόχο τώρα θα ανοιχτεί δρόμος προς την  επίτευξη του. Σε περίπτωση που διεκδικείτε ερωτικό πρόσωπο τότε περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις το αποτέλεσμα θα σας δώσει ικανοποίηση. Πιθανό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρόσωπο απ τα παλιά, δείξτε εμπιστοσύνη στα τυχαία συμβάντα. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η όψη της ημέρας, φέρνει συναντήσεις αισιόδοξες και ευχάριστες. Αναλυτική συζήτηση με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα καταφέρει να δώσει ώθηση στην εξέλιξη σας ανοίγοντας νέο ορίζοντα στο κοινό σας μέλλον. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα είστε εκδηλωτικοί στην επικοινωνία σας, οι θερμές ερωτικές σας διαθέσεις θα σας οδηγήσουν σε πράξεις που ως αποτέλεσμα θα έχουν να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο. Αλλάζετε σελίδα, διαγράφετε τα παλιά, ανοίγονται νέα ενδεχόμενα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας φέρνουν στη ζωή σας νέες καταστάσεις, ανοίγονται καινούργιοι ορίζοντες. Μην αρνηθείτε καμία πρόταση είτε ερωτική είτε επαγγελματική, το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα βελτιώσει ολόκληρη τη ζωή σας. Φανείτε ανοιχτοί στα νέα ενδεχόμενα, διοχετεύστε την δεκτικότητα σας, θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Στο ερωτικό σας τομέα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο εντυπωσιακής εμφάνισης θα σας δώσει άνοιγμα σχέσης. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ευχάριστα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας. Εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, το κλίμα θερμό και η τύχη με το μέρος σας. Ερωτική πρόταση θα λάβετε από πρόσωπο που στόχο θα έχει να φέρει μεταξύ σας ισορροπημένη και σταθερή πορεία. Θα νιώσετε την ανάγκη να αφήσετε ελεύθερο τον ερωτισμό σας, αν το κάνετε σας διαβεβαιώνω πως θα σας βγει σε καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να εκφράσετε ελεύθερα σκέψεις, ιδέες και προτάσεις. Θα φανείτε άμεσοι και δραστικοί προκειμένου να δώσετε λύσεις σε εργασιακά θέματα, τώρα θα κλείσετε υποθέσεις σχετικά με συμφωνίες ή επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Το πνευματικό και διανοητικό σας επίπεδο θα βρίσκεται σε υψηλό σημείο δίνοντας σας τη δυνατότητα να υπερισχύσετε σε διαλόγους και διαφόρων ειδών συζητήσεις. Η ειλικρινή σας στάση σε συζήτηση με πρόσωπο ερωτικό, θα σας βγάλει τελικά κερδισμένους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, επιθυμία σας θα είναι η ριζική αλλαγή. Σήμερα θα διεισδύσετε στο βάθος της καρδιάς σας, θα συνειδητοποιήσετε σφάλματα και αποτυχίες, παίρνετε την απόφαση να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη. Η ανάγκη σας να διαφοροποιήσετε την κατάληξη που δόθηκε στην ερωτική σας ζωή θα σας κάνει τολμηρούς, θα προβείτε σε δυναμικές πράξεις με αποτέλεσμα η μέρα σας να κλείσει με θερμό ραντεβού.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η σημερινή μέρα θα σας απελευθερώσει από τυχόν φραγμούς, με όποιον συνομιλήσετε δε θα κρύψετε τις διαθέσεις σας, ειλικρίνεια και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Θα εμφανιστείτε ομιλητικοί και ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, θα περάσετε σε προτάσεις και θα ξεσηκώσετε ιδέες που η εφαρμογή τους θα σας οδηγήσουν σε οικονομική βελτίωση. Αν έχετε ανάγκη από διασκέδαση και διαφόρων ειδών αποδράσεις τότε δεχτείτε τις προτάσεις που θα λάβετε. Σε φιλική συνάντηση κάποιο πρόσωπο θα σας ανοίξει ερωτική δίοδο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, βασική σας επιθυμία θα είναι να κινήσετε τα νήματα και να κλείσετε υπέρ σας ερωτικές καταστάσεις που αφήσατε στη μέση. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις αγχωμένες κινήσεις, θα είναι λάθος αν δώσετε βιαστικές λύσεις, μην προβείτε σε υποσχέσεις που δύσκολα θα τις τηρήσετε. Εσείς οι μοναχικοί θα πάρετε την απόφαση να διαφοροποιήσετε το ανιαρό σας κατεστημένο, θα αναζητήσετε την καινούργια γνωριμία και θα την βρείτε. Σήμερα κάτι ουσιαστικό θα συμβεί στη ζωή σας, τα γεγονότα θα σας ανανεώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η σημερινή μέρα θα σας διακατέχει μια ανεξέλεγκτη ανάγκη να φανερώσετε στους γύρω σας σκέψεις, προβληματισμούς, αλλά και αισθήματα, πρακτικά θα οδηγηθείτε σε ενέργειες με στόχο την προσωπική σας βελτίωση. Θα έχετε επικοινωνιακό ενδιαφέρον για διαφόρων ειδών συζητήσεις, φιλοσοφικές, επαγγελματικές αλλά και ερωτικές. Ισορροπημένη θα είναι η ψυχολογία σας, εκδηλωτική η στάση σας. Σήμερα οι συγκυρίες θα βοηθήσουν στο να σας αποκαλυφθεί ερωτικά ένα συγκεκριμένο άτομο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η σημερινή μέρα αντιδραστική θα κάνει τη στάση σας, θα έχετε την τάση να θέλετε να εναντιωθείτε σε οτιδήποτε εμφανίζεται ως δεδομένο. Προσοχή στις κυκλοθυμικές εξάρσεις καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές. Δεν αποκλείεται να εντυπωσιαστείτε από το παρουσιαστικό ενός γοητευτικού προσώπου, θα εισβάλει στη σκέψη σας, θα σας παρασύρει ο ενθουσιασμός σας. Εσείς που επιθυμείτε νέο ερωτικό ξεκίνημα χειριστείτε τα γεγονότα με αμεσότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η αισιοδοξία σας θα βρίσκεται σε αρκετά ανεβασμένο επίπεδο, θα έχετε τάση προς την αλληλεγγύη και την συγκαταβατικότητα, την προθυμία και την βοήθεια σας θα προσφέρετε και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να σας ζητηθεί. Φεύγει εμπόδιο σε ένα οικονομικό σας θέμα, ολοκληρώνεται επιτυχώς εργασιακή ή επιχειρηματική συμφωνία. Προσιτοί, συμπαθητικοί και ελκυστικοί θα γίνετε σε καινούργια πρόσωπα, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση προβείτε σε ανάλογες κινήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να βάλετε στην άκρη τυχόν αναστολές που μέχρι τώρα έφερναν αναβολές, τώρα θα προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Σε συνάντηση σας με πρόσωπο ερωτικό κατόπιν δική σας πρωτοβουλίας θα ανοιχτεί συζήτηση που θα φέρει οριστικό ξεκαθάρισμα, ανοίγεται προοπτική δεσμευτικής εξέλιξης. Για τους ερωτικά μόνους, η ανάγκη σας για νέο ερωτικό ξεκίνημα θα σας κάνει ιδιαιτέρως προσιτούς στα καινούργια άτομα, προμηνύεται νέα γνωριμία!

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η σημερινή μέρα θα σας κάνει διορατικούς και επικοινωνιακούς συνομιλητές, θετική κατάληξη θα έχουν οι επαγγελματικές σας επαφές. Ο αυθορμητισμός σας θα σας οδηγήσει σε πράξεις αποφασιστικές, με θετικό μάτι θα δείτε την καινούργια συνεργασία που θα εμφανιστεί. Η ερωτική σας γοητεία θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο, που θα είναι στη δική σας απόφαση αν θα το αφήσετε να φύγει, ή αν θα το βάλετε ριζικά στη ζωή σας. Κινηθείτε με αμεσότητα, οι συγκυρίες και οι συμπτώσεις θα δουλέψουν υπέρ σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η αντιδραστικότητα σας  θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, η υπομονή σας θα είναι αρκετά περιορισμένη. Θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες, που αν φερθείτε συγκαταβατικά, τότε θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα, αποκαλυπτικές κουβέντες θα ξεδιαλύνουν καχύποπτες σκέψεις. Σήμερα ίσως να λάβετε πρόταση για ραντεβού από πρώην ταίρι σας, σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε επανασύνδεση, καλό θα είναι να το ξεκαθαρίσετε από την αρχή με ειλικρίνεια.