Επισκέψεις του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Πειραιά (Σ.Ε.Ε.Η.Π.) & Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Κορινθίας(Σ.Ε.Ε.Η.Κ.) στην OLYMPIA ELECTRONICS Α.Ε.

70

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας,  από το 1979 έως σήμερα, δραστηριοποιείται δυναμικά στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής.  Η εταιρεία εδώ και 44 χρόνια στηρίζει και συντελεί στην εξέλιξη του κλάδου των ηλεκτρολόγων – εγκαταστατών και τον ενημερώνει διαρκώς, σύμφωνα με τις νέες τεχνολογικές δομές και καινοτομίες.

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. είναι κοντά στον Έλληνα ηλεκτρολόγο – εγκαταστάτη, παρέχοντάς του σωστή, υπεύθυνη και έγκυρη ενημέρωση, μέσω τεχνικών σεμιναρίων. Στα πλαίσια αυτής της ενημέρωσης η εταιρεία πραγματοποίησε τεχνικό σεμινάριο στις 03/03/2023 προς τον Σύνδεσμο Εργοληπτών  – Εγκαταστατών – Ηλεκτρολόγων Πειραιά (Σ.Ε.Ε.Η.Π.) και στις 10/03/2023 προς τον Σύνδεσμο Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Κορινθίας (Σ.Ε.Ε.Η.Κ.). Τον Σύνδεσμο Πειραιά συνόδευσαν ο Πρόεδρος κ. Δημήτριος Μουστάκας και ο Γεν. Γραμματέας, κ. Δημήτριος Σαμιωτάκης και τον Σύνδεσμο Κορινθίας ο Πρόεδρος, κ. Ηλίας Χρήστος, αντίστοιχα. Στα σεμινάρια αυτά τα στελέχη της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., κ. Αντώνης Κομπατσιάρης – Τεχνικός Διευθυντής, και  κ. Τάσος Δημακόπουλος  – Μηχανικός Πωλήσεων, μετέδωσαν την εμπειρία τους και την κατάρτιση  στα μέλη των Συνδέσμων και αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες για τον κλάδο.

Τα σεμινάρια ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και έκλεισαν με γεύματα εργασίας, εντός μιας ευχάριστης και φιλικής ατμόσφαιρας, αλλά και εποικοδομητικών συζητήσεων. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τον Έλληνα ηλεκτρολόγο – εγκαταστάτη, με σκοπό την συνεχή βελτίωση και πρόοδο του κλάδου.