Σοκ στα Καλύβια Ελασσόνας: Αδέλφια έθαψαν νεογέννητο βρέφος – Η αδελφή τους το γέννησε και το πέταξε στα σκουπίδια

198

Μια αποτρόπαια πράξη έφερε στο φως η εισαγωγή 38χρονης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Εισήχθη με αιμορραγία και πόνο και διαπιστώθηκε ότι είχε γεννήσει αλλά δεν υπήρχε μωρό για να δικαιολογήσει την κατάστασή της. Το νοσοκομείο ενημέρωσε την Ασφάλεια Λάρισας, η οποία και κινήθηκε άμεσα.

Τελικά, ομολόγησαν τα δύο αδέλφια της με καταγωγή από τα Καλύβια Ελασσόνας , 43 και 41  ετών,  που κλήθηκαν στην Ασφάλεια Λάρισας ότι έθαψαν το νεογέννητο αγοράκι πιθανόν 7 μηνών, το οποίο γέννησε η αδελφή τους, στην τουαλέτα της οικίας της.

Η 38χρονη αδερφή τους, το πρωί της 8/3/2023, γέννησε στο σπίτι όπου ζει με τους γονείς της 72 και 61 ετών και τον 41χρονο αδελφό της, στα Καλύβια Ελασσόνας.

Το νεογέννητο αρχικά το πέταξε η μητέρα του σε κάδο απορριμμάτων κι έπειτα τα δύο αδέλφια της το έθαψαν σε χωράφι δίπλα σε ρέμα, δίπλα από τον επαρχιακό δρόμο έξω από το χωριό.

Η 38χρονη λόγω του βάρους της μπόρεσε και έκρυψε την εγκυμοσύνη της μέχρι την ημέρα όπου γέννησε…

Το νεκρό βρέφος βρέθηκε θαμμένο σε αγροτεμάχιο στην είσοδο των Καλυβίων μετά την υπόδειξη των αδερφών και στη συνέχεια αυτοί συνελήφθησαν με εντολή Εισαγγελέα.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης δείχνουν ότι το βρέφος γεννήθηκε νεκρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γέννηση του βρέφους έγινε πρόωρα με εργώδη τοκετό. Δηλαδή με πολύ μεγάλη δυσκολία. Οι επιστήμονες βρίσκονται εν αναμονή της ιστοπαθολογικής διερεύνησης στις περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις που θα δώσουν και την ακριβή αιτία θανάτου.