Κατερίνη: παράπονο Δημότη Αγίας Τριάδος

157

Ο συμπολίτης μας ΓΜ προώθησε την φωτογραφία αλλά και την ενόχλησή του προς την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης. Ελπίζουμε να βρει ευήκοα ώτα !

—-

Κέντρο Πόλης Κατερίνης, Περιοχή Αγ. Τριάδος, η πλέον υποβαθμισμένη λόγω αναλγησίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και μη ελέγχου του Δήμου.

 Πολλοστή ανάρτηση: Οδός Αντωνιάδου (διπλής κατεύθυνσης με ανεπαρκές πλάτος).

 Όπως φαίνεται στην φωτογραφία η Τεχνική Υπηρεσία λόγω μη τοποθέτησης κολωνακίων στην απόληξη της δ/σης με την οδό Σμύρνης επιτρέπει την παράνομη στάθμευση στο ασημί όχημα με αποτέλεσμα ο οδηγός του μαύρου οχήματος να καταλαμβάνει εξολοκλήρου το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με κίνδυνο πρόκλησης μετωπικής σύγκρουσης κάτι σύνηθες.  Σε περίπτωση που θα θρηνήσουμε θύματα πιά θα είναι η θέση του Δήμου στην ανάληψη ευθυνών για μη πρόληψη του ατυχήματος;

Κακώς κείμενα περιοχής:

Α) Διασταυρώσεις με ατελείς απολήξεις πεζοδρομίων.

Β)  Σταθμεύσεις οχημάτων όπου ο καθένας θέλει, ανεξέλεγκτα αφού η Δημοτική Αστυνομία αδιαφορεί όταν περνάει και θέλει ονομαστική καταγγελία για να εφαρμόσει τα νόμιμα.

Γ ) Μόνιμη στάθμευση-ακινητοποίηση οχημάτων με κουκούλες για χρόνια .

Δ) Παρεμπόδιση κίνησης οχημάτων εκτάκτου ανάγκης και πεζών στον πεζόδρομο Παρόδου Αντωνιάδου με εγκατάληψη οχημάτων δηλωθέντων σε ακινησία  από 10ετίας και στάθμευση οχημάτων κατοίκων της παρόδου.