Πρόβλημα στο ήπαρ έδειξαν οι Ιατροδικαστικές εξετάσεις για την 5χρονη

361

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η νεκροψία- νεκροτομή στο άψυχο σώμα του 5χρονου παιδιού που έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα μετά από σύντομη νοσηλεία στην Παιδιατρική Κλινική του ΓΝΛ, ενώ σύμφωνα με τις ιατροδικαστικές εξετάσεις που διενήργησε η ιατροδικαστής Ρ. Λεονταρή το πρόβλημα εντοπίστηκε στο ήπαρ του κοριτσιού.

Το περιστατικό θα διερευνηθεί και εργαστηριακά, καθώς πάρθηκαν δείγματα τα οποία και θα σταλούν σε εργαστήριο προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της 5χρονης ασθενούς, με τα αποτελέσματα να αναμένονται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com η εικόνα του παιδιού άρχισε να επιδεινώνεται γύρω στα μεσάνυχτα της Τρίτης, με τους γιατρούς να προσπαθούν να τη σταθεροποιήσουν για να μεταφερθεί στην εντατική νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Δυστυχώς το παιδάκι κατέληξε στις 5 το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της 5ης ΥΠΕ, ενώ ολοκληρωμένες απαντήσεις για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας θα δοθούν τις προσεχείς ημέρες.

Ειρήνη Παπουτσή

Paidis.com